BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #202448 przez gorla
gosiaczku ja mam PCO, hiperprolaktynemię, i zespół nadnerczy. Tzn. mam bardzo podwyższoną prolaktynę,cysty na jajnikach, podwyższone LH, DHEA, przerośnięte nadnercza
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #202449 przez Insomnia
Mesy już nie będę czytać :P przez tego Wujka google to się hipochondryczką staję :angry:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 miesiąc temu #202451 przez mesy
Insomnia nie tylko ty :silly: :silly: czasem lepiej nie wiedzieć bo ja już też miałam wszystkie możliwe objawy z tego co czytałam hehe
13 lata 3 miesiąc temu #202453 przez Insomnia
Się kurcze o infekcjach naczytałam, torbielach i innych bzdetach.
Na żadnej stronie nie napiszą jesteś zdrowa dziewczyno, nie wydziwiaj :lol:

13 lata 3 miesiąc temu #202457 przez paulinka
heheh ja tez zawsze siedze na necie i bzdury wynajduje a pozniej sobie wmawiam ze to mam, dlatego juz tak nie robie ,przynajmniej mam spokoj,

Dziewczynki czesc ,nawet sie nie przywitalam,czytam was sobie codziennie ,ale jak narazie nie mam o czym pisac,bo jak narazie chce poczekac ze staraniem jak oczyszcze sie z tabletek,jak narazie to dopiero cos ok 2 tyg
13 lata 3 miesiąc temu #202458 przez mesy
Insomnia dla nas takie strony powinny być zablokowane :woohoo: :woohoo: :woohoo: ja kiedyś o paznokciach się naczytałam bo miałam poniszczone z tipsów i poszłam do lekarza bo nie umiałam ich doprowadzić do normalności hehe to się ze mnie śmiał ale po wizycie nie minął miesiąc i paznokietki miałam jak nówki :woohoo: :woohoo: :woohoo: więc większości co tam piszą to bzdury hehehe
13 lata 3 miesiąc temu #202466 przez Insomnia
Mesy jak tak dalej będę się zagłębiać w te pierdoły to niedługo zacznę ze śliny przyszłość przepowiadać :lol: Jest banieczka ze śliny= dni płodne :lol:

13 lata 3 miesiąc temu #202467 przez mesy
gorla a tyś gdzie polazła bez słowa coooooo <foch> !! :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202468 przez mesy
Insomnia aż tak się nie zagłębiaj hahaha bo będziesz musiała zmienić forum - jak nam tu zwariujesz :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #202469 przez Insomnia
mesy napisał:

Insomnia aż tak się nie zagłębiaj hahaha bo będziesz musiała zienić forum - jak nam tu zwariujesz :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

No :lol: na www.czubki.pl :lol:

13 lata 3 miesiąc temu #202470 przez agnesssa
Gorla już robotę skończyła i pewnie po Oliwkę i do dom, ja juz też chce do domku, nie chce mi się dzisiaj pracowac jak cholera, najchętniej bym się położyła, ty bardziej, że wczoraj autko opijaliśmy, Tequila poszła w ruch i dzisiaj nie wyspana jestem :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #202471 przez mesy
Noooo :silly: :silly: :silly: ja już powoli zaczynam się zaliczać do tej grupy hahaha
13 lata 3 miesiąc temu #202472 przez mesy
agnesssa Tequila dobra :woohoo: :woohoo: ale z napojem energetyzującym cukrem i cytryną :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #202474 przez agnesssa
ja tradycyjnie wolę, sól-kielich-cytrynka, a najlepiej lubię złotą mniam :S

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #202539 przez gorla
agnesssa napisał:

Gorla już robotę skończyła i pewnie po Oliwkę i do dom, ja juz też chce do domku, nie chce mi się dzisiaj pracowac jak cholera, najchętniej bym się położyła, ty bardziej, że wczoraj autko opijaliśmy, Tequila poszła w ruch i dzisiaj nie wyspana jestem :silly:

agnessa :laugh: jak ty mnie znasz. Wyczaiłam, ze późno i biegiem ogarniałam , kasę liczyłam, bo tak 14:50 wyjeżdżam żeby do 15 w przedszkolu być, bo dzieciaki ida do sali zbiorczej, a moja tam wyje w wniebogłosy

ja uwielbiam malibu i taki niebieskie coś jeszcze, nie pamiętam nazwy :)

Insomnia nie będziesz musiała sie przenosić :laugh: my tu wszystkie jesteśmy pokręcone, ale tak zdrowo :laugh: :laugh:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia