BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202409 przez gorla
mesy dobrze prawisz , te testy to chujnia, bo i tak nie wiem czy jestem płodna. Sluz jest wszystko jak trza i nic nie wychodzi, zobaczę po tym usg ale to dopiero za dobry miesiac :( bierz sie za małża , jaja na stół i niech go zbadają ;)

ide sobie jeszcze herbatę zrobic, wypije i czas będzie sie zbierac powoli. Jeszcze 3 dni pracy mi zostało, dziś wysyłałam cv znowu
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202411 przez mesy
No tak tak - ja jeszcze muszę lekarzowi powiedzieć żeby mi zrobił monitoring cyklu :silly: :silly: :silly:

A poza tym wszystko mu powiem co mam do powiedzenia i chcąc nie chcąc będzie mnie musiał wysłuchać bo w końcu idę do niego prywatnie :woohoo: :woohoo: a i jeszcze jedno znajoma mi radziła żebym powiedziała że staram się od 1,5 roku hehe wtedy prędzej mnie na badania wyśle :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #202417 przez agnesssa
no ja jestem ciekawa co mi wyjdzie na kolejnym usg, czy uwolni się jajeczko czy też nie :huh:
Mesydlatego ja w ogóle nie kupowałam tych testów owulacyjnych bo to w ogóle można ocipieć, co chwila sie testy robi, czy juz jest owulka, za chwile czy już ciążowy coś pokaże, tak to się człowiek nigdy od myśli ciążowych nie uwolni :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202419 przez mesy
agnesssa widzisz ja nawet nie wiem tego czy u mnie kiedy kolwiek się uwolniło jajeczko cy nie :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: ja się od myśli ciążowych chyba nigdy nie uwolnię do czasu aż nie zaciążę :silly: :silly: :silly: chodź teraz stopuję bo zwariuję :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Idę sobie na dymka i ziemniaki na obiados obrać :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202421 przez gorla
czytam o niepłodności hmm ..z kilka podpunktów u mnie występuje, jestem w grupie ryzyka zagrożonych bezpłodnością.. nawet mam nieprawidłowa budowę macicy - przegroda
no ale mimo to raz sie udało :laugh: mam nadzieję, ze za drugim też :laugh: więcej nie chce ;) ino jeszcze raz

agnessa po prostu bierzemy sprawy w swoje ręce i nie czekamy z złożonymi rękami :laugh: obrotne z nas kobitki. ale masz rację, ja testy wyrobię do końca i mam je głęboko w poważaniu :angry: szkoda kasy

ja ziemniaki juz wczoraj obrała a Marek wrzucił rano do parowaru i ustawiła na czas :) przyjadę to ciepłe ziemniaki będą czekały.. fajna rzecz takie urządzonko mówie wam
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202423 przez Insomnia
Dziewczyny witam :)

Ja zaraz zwariuje. Nie ogarniam tego śluzu!!
Mesy jesteś? Bo bym Cię podpytała co i jak? Boś Ty chyba bardziej obcykana ode mnie

Gorla może Ty pomożesz?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 3 miesiąc temu #202426 przez gorla
Insomnia a co chcesz wiedziec moze cos poradzimy . Ja też z tym śluzem szału dostaje
13 lata 3 miesiąc temu #202427 przez gosiak
:) gorla oczy masz wszędzie :) zaglądam, czytam was ale jakoś weny na pisanie brak :dry:

mesy ale jak idziesz prywatnie do gin to badania tez prywatnie będziesz musiała zrobić, także czy Cię wyśle czy nie i tak za badania będziesz musiała zapłacić, no chyba że masz jakieś dodatkowe ubezpieczenie wykupione :blink: zrób sobie morfologie, hormonki FSH,LH, testo, prl, progesteron, TSH i z wynikami idź już na wizytę :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #202429 przez Insomnia
Gorla jak jest ze śluzem po owulacji? Powinno być sucho czy jak? Bo ze mnie wypływa biały i lepki... I kurde nie wiem co jest grane

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202431 przez gorla
gosiaku pisz !! nie zagląda nikt ze starych staraczek a tak fajnie było :P :P a czemu weny nie ma?

no racja prywatnie to za badania płacisz, 6 lat temu z 300 zł zabuliłam za hormony, teraz byłam z nfz za darmo. Ale wtedy też byłam z nfz, ale lekarka nie miała umowy podpisanej jakiejś i dlatego

Insomnia po owulacji jest tak jak piszesz a przed @ całkiem zanika. Znajdę ci fajną stronkę to wrzuce linka
13 lata 3 miesiąc temu #202437 przez gosiak
no ja za hormonki płaciłam jakoś 200 zł ale i tak drogo :dry: właśnie gorla Ty coś piszesz że masz coś z hormonkami? co konkretnie? ja mam podwyższone FSH tzn w normie ale na granicy eh przydało by się powtórzyć;/
Jodweg a Ty jesteś po histeroskopi? jak przeszłaś to badanie?jak to wygląda i najwarzniejsze czy boli? ja miałam to miec bo wykryto mi polipa w macicy ale przy następnym usg nie było po nim śladu, ale w październiku ide znów zobaczyc czy się nie odnowił :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #202438 przez mesy
Trudno będzie trzeba zapłacić - zapłacę :silly: :silly: :silly: nie mam cierpliwości do lekarzy z kasy chorych :silly: :silly:

Insomnia jestem jestem :silly: :silly: ty ja też po owulacji mam biały lepki śluz więc to chyba normalne :silly: :silly: mam go nawet dziś a jestem w sumie przed @ :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #202439 przez mesy
gorla a ty juz nie czytaj tyle bo zaraz wyjdzie że doszłaś do wniosku żeś bezpłodna :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #202442 przez Insomnia
Mesy ja przez dwa dni nie miałam żadnego śluzu a teraz się wylewa. Taki mleczny...

Cholera naczytam się głupot w tym internecie a później fiksuję zamiast się uczyć :angry:

13 lata 3 miesiąc temu #202445 przez mesy
Insomnia dlatego nie czytaj hehe ja już nie czytam :silly: :silly: :silly: wydaje mi się że to normalny śluz :silly: :silly:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia