- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202409 przez gorla
mesy dobrze prawisz , te testy to chujnia, bo i tak nie wiem czy jestem płodna. Sluz jest wszystko jak trza i nic nie wychodzi, zobaczę po tym usg ale to dopiero za dobry miesiac bierz sie za małża , jaja na stół i niech go zbadają
ide sobie jeszcze herbatę zrobic, wypije i czas będzie sie zbierac powoli. Jeszcze 3 dni pracy mi zostało, dziś wysyłałam cv znowu
ide sobie jeszcze herbatę zrobic, wypije i czas będzie sie zbierac powoli. Jeszcze 3 dni pracy mi zostało, dziś wysyłałam cv znowu
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gorla.
Temat został zablokowany.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202411 przez mesy
No tak tak - ja jeszcze muszę lekarzowi powiedzieć żeby mi zrobił monitoring cyklu
A poza tym wszystko mu powiem co mam do powiedzenia i chcąc nie chcąc będzie mnie musiał wysłuchać bo w końcu idę do niego prywatnie a i jeszcze jedno znajoma mi radziła żebym powiedziała że staram się od 1,5 roku hehe wtedy prędzej mnie na badania wyśle
A poza tym wszystko mu powiem co mam do powiedzenia i chcąc nie chcąc będzie mnie musiał wysłuchać bo w końcu idę do niego prywatnie a i jeszcze jedno znajoma mi radziła żebym powiedziała że staram się od 1,5 roku hehe wtedy prędzej mnie na badania wyśle
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez mesy.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 3 miesiąc temu #202417 przez agnesssa
no ja jestem ciekawa co mi wyjdzie na kolejnym usg, czy uwolni się jajeczko czy też nie
Mesydlatego ja w ogóle nie kupowałam tych testów owulacyjnych bo to w ogóle można ocipieć, co chwila sie testy robi, czy juz jest owulka, za chwile czy już ciążowy coś pokaże, tak to się człowiek nigdy od myśli ciążowych nie uwolni
Mesydlatego ja w ogóle nie kupowałam tych testów owulacyjnych bo to w ogóle można ocipieć, co chwila sie testy robi, czy juz jest owulka, za chwile czy już ciążowy coś pokaże, tak to się człowiek nigdy od myśli ciążowych nie uwolni
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202419 przez mesy
agnesssa widzisz ja nawet nie wiem tego czy u mnie kiedy kolwiek się uwolniło jajeczko cy nie ja się od myśli ciążowych chyba nigdy nie uwolnię do czasu aż nie zaciążę chodź teraz stopuję bo zwariuję
Idę sobie na dymka i ziemniaki na obiados obrać
Idę sobie na dymka i ziemniaki na obiados obrać
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez mesy.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202421 przez gorla
czytam o niepłodności hmm ..z kilka podpunktów u mnie występuje, jestem w grupie ryzyka zagrożonych bezpłodnością.. nawet mam nieprawidłowa budowę macicy - przegroda
no ale mimo to raz sie udało mam nadzieję, ze za drugim też więcej nie chce ino jeszcze raz
agnessa po prostu bierzemy sprawy w swoje ręce i nie czekamy z złożonymi rękami obrotne z nas kobitki. ale masz rację, ja testy wyrobię do końca i mam je głęboko w poważaniu szkoda kasy
ja ziemniaki juz wczoraj obrała a Marek wrzucił rano do parowaru i ustawiła na czas przyjadę to ciepłe ziemniaki będą czekały.. fajna rzecz takie urządzonko mówie wam
no ale mimo to raz sie udało mam nadzieję, ze za drugim też więcej nie chce ino jeszcze raz
agnessa po prostu bierzemy sprawy w swoje ręce i nie czekamy z złożonymi rękami obrotne z nas kobitki. ale masz rację, ja testy wyrobię do końca i mam je głęboko w poważaniu szkoda kasy
ja ziemniaki juz wczoraj obrała a Marek wrzucił rano do parowaru i ustawiła na czas przyjadę to ciepłe ziemniaki będą czekały.. fajna rzecz takie urządzonko mówie wam
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202423 przez Insomnia
Dziewczyny witam
Ja zaraz zwariuje. Nie ogarniam tego śluzu!!
Mesy jesteś? Bo bym Cię podpytała co i jak? Boś Ty chyba bardziej obcykana ode mnie
Gorla może Ty pomożesz?
Ja zaraz zwariuje. Nie ogarniam tego śluzu!!
Mesy jesteś? Bo bym Cię podpytała co i jak? Boś Ty chyba bardziej obcykana ode mnie
Gorla może Ty pomożesz?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Insomnia.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 3 miesiąc temu #202427 przez gosiak
gorla oczy masz wszędzie zaglądam, czytam was ale jakoś weny na pisanie brak
mesy ale jak idziesz prywatnie do gin to badania tez prywatnie będziesz musiała zrobić, także czy Cię wyśle czy nie i tak za badania będziesz musiała zapłacić, no chyba że masz jakieś dodatkowe ubezpieczenie wykupione zrób sobie morfologie, hormonki FSH,LH, testo, prl, progesteron, TSH i z wynikami idź już na wizytę
mesy ale jak idziesz prywatnie do gin to badania tez prywatnie będziesz musiała zrobić, także czy Cię wyśle czy nie i tak za badania będziesz musiała zapłacić, no chyba że masz jakieś dodatkowe ubezpieczenie wykupione zrób sobie morfologie, hormonki FSH,LH, testo, prl, progesteron, TSH i z wynikami idź już na wizytę
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202431 przez gorla
gosiaku pisz !! nie zagląda nikt ze starych staraczek a tak fajnie było a czemu weny nie ma?
no racja prywatnie to za badania płacisz, 6 lat temu z 300 zł zabuliłam za hormony, teraz byłam z nfz za darmo. Ale wtedy też byłam z nfz, ale lekarka nie miała umowy podpisanej jakiejś i dlatego
Insomnia po owulacji jest tak jak piszesz a przed @ całkiem zanika. Znajdę ci fajną stronkę to wrzuce linka
no racja prywatnie to za badania płacisz, 6 lat temu z 300 zł zabuliłam za hormony, teraz byłam z nfz za darmo. Ale wtedy też byłam z nfz, ale lekarka nie miała umowy podpisanej jakiejś i dlatego
Insomnia po owulacji jest tak jak piszesz a przed @ całkiem zanika. Znajdę ci fajną stronkę to wrzuce linka
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 3 miesiąc temu #202437 przez gosiak
no ja za hormonki płaciłam jakoś 200 zł ale i tak drogo właśnie gorla Ty coś piszesz że masz coś z hormonkami? co konkretnie? ja mam podwyższone FSH tzn w normie ale na granicy eh przydało by się powtórzyć;/
Jodweg a Ty jesteś po histeroskopi? jak przeszłaś to badanie?jak to wygląda i najwarzniejsze czy boli? ja miałam to miec bo wykryto mi polipa w macicy ale przy następnym usg nie było po nim śladu, ale w październiku ide znów zobaczyc czy się nie odnowił
Jodweg a Ty jesteś po histeroskopi? jak przeszłaś to badanie?jak to wygląda i najwarzniejsze czy boli? ja miałam to miec bo wykryto mi polipa w macicy ale przy następnym usg nie było po nim śladu, ale w październiku ide znów zobaczyc czy się nie odnowił
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej