BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #202717 przez @nulka
Lacra z Gosiakiem ja Wam daję za zadanie pokazać młodym jak sie dzieci robi!!! :P :P :P ze sluzem itp :blink:
bo ja to poczekam, przecie nie bede se na urlopa dziecka rodzić bo szkoda wolnego :lol: :lol:
obeżrę się na Wigilię, pochlam na sylwestra i dopiero bede zachodzić
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #202718 przez Lacrijka
@nula, ino ze jest taki problem, ze skoro my dzieci nie mamy, to Ty jako matka polka musisz mi i Gosiakowi pokazac jak to sie robi hahahaha a dopiero pozniej my młodym pokażemy hahahahahhahaaaaaaaaa
13 lata 3 miesiąc temu #202722 przez gosiak
@nulka a ja się nie zdziwię jak to Ty wszystkich zaskoczysz :lol: :blink:

a w ikei to rzeczywiście dział z art.dla dzieciolów to ominęłam :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #202723 przez Lacrijka
Gosiak !! Bo przegapisz akce w Mlotach hahahahaha Basia ma problem hahaha
13 lata 3 miesiąc temu #202727 przez gorla
:laugh: :laugh: no i pięknie pierniczycie głupoty jak dawniej :laugh: :laugh:

ja oglądam W11 :P akurat jest przerwa na reklamę
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202729 przez @nulka
Gosiak ja tam nie omijam, chyba masochistka jestem. A zaskoczę chyba prędzej klimakterium :lol: :lol:

Ja to mam obcykany kolor łóżeczka z ikei bo mi kolor do frontów z sypialni pasuje

aaa i sie zastanawiam czy najpierw z tym koszem Mojżesza nie zaszaleć :lol: :lol: :lol: :lol: bo mi sie ten klimat podoba. Lacra coś dla Ciebie bo taki stary ;)

No ale ten kosz to na krótko bo mały ale jak ja syna 2 kilo urodziłąm to drugie bedzie miało ze 2,5 max :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #202731 przez gorla
ja tez nie omijam, przylukne zawsze,ale nie zatrzymuję się na dłużej :laugh: :laugh:
ostatnio zwracam uwagę na wózki na ulicy, który lepszy model :P
13 lata 3 miesiąc temu #202745 przez @nulka
Gorla ja se tak myślę ze ja to wogóle nie wiem co jest na czasie a już wózki to dla mnie kosmos. w zasadzie wszystkie fajne
13 lata 3 miesiąc temu #202747 przez chłopek
tyle tych wózków ze nie wiadomo jaki wybrac, ja mam mikado i jestem zadowolona ma dużą gondolke i to jest ważne
13 lata 3 miesiąc temu #202752 przez @nulka
chłpek ja jak urodze to za stara jestem zeby sie z wózkiem lansować B) to se chustę kupię i bede po podwórzu i po lesie popylać ;)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202756 przez Lacrijka
@nula !!!!

Dostalyscie taką wiadomosc ??? Regulamin pkt 6. Linki do forum o zbliżonej tematyce będą kasowane. MODERATOR^^
"Zapraszam do naszego nowego forum
bedzie mi bardzo milo jak do nas dolaczysz mamy forumowego tate ktory na dniach bedzie razem z grafikami robic nasze forum wizualnie styl itd takze forum bedzie bardzo cieple i przytulne tylko trzeba cierpliwosci"

SKANDAL!!!!!!!!!!!
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #202758 przez chłopek
@nulka ja kupiłam uzywany na nowy mnei nie stac, ja mam nosidełko a młody w nim dwa razy był
13 lata 3 miesiąc temu #202762 przez Lacrijka
Stare staraczki.. w imieniu naszej starej solidarnosci nakazuje Wam tu powrót jako córki marnotrawne coby klimat był jak zawsze !!!!! ja teraz nie mam czasu, ale po niedzieli wróce tu i zaprowadze porządek odpowiedni, nie ma to tamto !! :P :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #202763 przez chłopek
zła jestem na mojego, mam nadzije ze moze cos wyszlo,z tych ostatnich bzykanek jakas fasolka sie tworzy. bo jemu sie nie chce, dzisiaj.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202766 przez Lacrijka
Ja nie wiem co Wy macie z tymi mezami, u nas nie ma czegos takiego ze mojemu mezowi sie nie chce.. Wrecz to ja czasem musze uciekac... Moze zamiast siedziec na forum to warto podziałac zeby mezowi sie zachciało :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia