BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #202844 przez Insomnia
To mi dałaś zagwozdkę, teraz siędzę i liczę... A owulacja to kiedy Ci wypadała?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #202847 przez chłopek
tak mi sie wydawało ze wczoraj bo mnie jajniki bolały, ale nie wiem bo testów owulacynych nie robiłam
13 lata 3 miesiąc temu #202848 przez Insomnia
Kurcze nie wiem czy jest szansa czy jej nie ma ale nadzieja na pewno jest :lol:
a po jakim czasie robiłyście testy ciążowe? Bo bym chciała sobie strzelić :lol: Na razie jeszcze za wcześnie...

13 lata 3 miesiąc temu #202850 przez chłopek
według kalkulatora na necie to dzisiaj owulka, no ale mnie juz od niedz bola jajniki
13 lata 3 miesiąc temu #202852 przez chłopek
ja z pierwszym dzieckiem po 2 tygodniach od spodziewanej miesiaczki :)
13 lata 3 miesiąc temu #202853 przez Insomnia
Mnie bolały od czwartku a w sobotę testy pokazały owulke więc może teraz?

Ide jeszcze zapalić fajurkę i udaje się w objęcia Morfeusza a łepetyna mi pęka niemiłosiernie...
Dobrej nocki :blink:

13 lata 3 miesiąc temu #202854 przez chłopek
dobranoc ja ide zrobic jeszcze kanapki męzowi do pracy i do spania tylko piwko dokoncze:)
13 lata 3 miesiąc temu #202869 przez ajłona
no wspaniały kombek moich "starych" Staraczek!!! cudownie! od razu mi lepiej :) Wariatki moje! @nulka z chustą na głowie, Lacra z pokrzywami w doopce i Gosiak z młotami swoimi (ja też się nie mogę powstrzymać i losy Hanki śledzę no ;))buhahahahahaha. no od razu cieplej na sercu się robi jak się Was czyta.
aaaa i powiedzcie proszę tym nowym Parówkom, żeby z tymi śluzami poodpuszczały i nie ciśnieniowały bo właśnie...mężowie uciekają przed seksem!!!!i nici z dzidziolów no!!!a przecież musi być etap luzu co nie? dobrze pamiętam Wasze rady??? no raczej! co nie? fasolinda jak nic się udała. a zdjątka z usg wstawię po wizycie 14 października to nie będzie wątpliwości ;) bzuiole
13 lata 3 miesiąc temu #202893 przez gorla
hejka :laugh:
ja w tota trafiłam 14 i 15.. a już zastanawialiśmy sie wieczorem co kupimy se :laugh: :laugh: mąż powiedział mi ze pociągnie domek dla krów z 10 m więcej i dokupi krów, a ja że w takim razie wynajme adwokata żeby szybki rozwód przeprowadzić :laugh: :laugh: ni chchu :angry: :angry: żadnych więcej śmierdzieli włochatych :ohmy: :ohmy:

wczoraj oglądaliśmy Statek Widmo w tv, a potem ze starchu spać nie mogłam, i z sikaniem czekałam aż sie widno zrobi :laugh: :laugh:

ajłocia ja też sie zaliczam do nowych parówek ?? :laugh: :laugh:

ja narazie odkładam staranka na 2 miesiące, tzn. nie licze nie sprawdzam, chyba ze akurat się trafi
13 lata 3 miesiąc temu #202910 przez ajłona
Gorla Ty już taka średnio nowa Parówka ;) ;) hahahahaha pozdrówka serdeczne. ależ mi się nie chce do pracy :( jeszcze badania chciałam zrobić...nie wiem czy ogarnę bo lenia mam straszneg od rana, a jak jeszcze mdłości dojdą to już zupełnie...ale słoneczko świeci, więc może się nastroję odpowiednio
13 lata 3 miesiąc temu #202918 przez chłopek
gorla no nie mogę dobrze że sie nie posikałaś :)
13 lata 3 miesiąc temu #202921 przez chłopek
gorla nam jak sie teraz nie uda z dzidzia to ja tak jak ty nie bede nic sprawdzać, i dam sobie spokój
13 lata 3 miesiąc temu #202922 przez mesy
gorla a wiesz że siuśków nie wolno wstrzymywać bo to nie zdrowe :silly: :silly: :silly: A widziałaś może paranormal activity ?? też fajny film :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #202926 przez chłopek
MESY JA ogladałam dobry film, ja nigdy nie ogladne egzorcysty za bardzo sie boje
13 lata 3 miesiąc temu #202927 przez agnesssa
Statek widmo to jeden z moich ulubionych filmów, chociaż za horrorami nie przepadam :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka