BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #202570 przez agnesssa
Czy to niebieskie to blukurakao? Robią z tego kamikadze, najlepsze szoty jakie znam :S Ja się przyznaję, pokręcona jestem i to na maxa :cheer: :cheer: :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #202585 przez ajłona
pytam się gdzie Lacra, @nulka, Mirella, Jagoda i reszta starej bandy no!!!!
pozdro dziewczynki!
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202592 przez @nulka
ajłona napisał:

pytam się gdzie Lacra, @nulka, Mirella, Jagoda i reszta starej bandy no!!!!
pozdro dziewczynki!

adżłonka jezdem, jezdem... ino sie zawiesiłam i staranka też
a co u Ciebie??? jak dzidziołek? i jak się czujesz?

resztę bandy wycałowywuję i nowe staraczki witam

aaaaaa i miałam przygodę w tym cyklu :S
robiłam testy owu w ramach antykoncepcji
zrobiłam popołudniu i nic, zero zera, bez cienia cienia itp
więc rano na spokojnie usexowałam eMa po czym za godzinę zrobiłam testa i krecha jak byk!!!
a dzidziołek czerwcowy, lipcowy i sierpniowy odpada. I co Wy na to? Przecież te kreseczki na owu testach to się powoli robiły coraz ciemniejsze a nie tak z nioczego??? Myślę więc że to lekki pic
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202621 przez ajłona
@nulka staranka zawieszone na długo??? ja liczę cały czas na małą @nulinkę!!!ostatnią wizytę u gina miałam 2 tygodnie temu i było wszystko gites ;) pochorowałam troszkę, ale nic poważnego - dmuchałam na zimne bo jakieś przeziębienie mnie schwyciło i na wszelki wypadek wzięłam kilka dni zwolnienia. troszkę użeram się z pęcherzem diabelnym, ale od czasu brania uroseptu jest lepiej. wizytę kolejną mam 14 października a nie mogę się już doczekać. chce juz usłyszec ze wszystko git ;) jestem dobrej myśli. objawy ciążowe są więc tak sobie myślę, że to dobry znak ;) jestem w ciągłym żarciu bo wtedy nie mam mdłości buahahahaha. tęsknię za Wami Parówki!buzi

no to @nulka jak w mordę strzelił czerwcóweczka!!!! buhahahaha! ale super! a dlaczego te miesiące odpadają Kochana! akurat koniec roku...
a ja mam egzamin w czerwcu ło matko to dopiero rzeź będzie! :ohmy: :huh: :cheer:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202646 przez @nulka
ajłona fajnie ze ok z fasoleczką :) a Ty masz rację, dmuchaj na siebie :) :)
a ja myślę ze wrócę do staranek koło stycznia bo na miesiace wakacyjne czeka mnie trochę fizycznej pracy :) więc brzuszek odpada. Niemniej jednak gdyby się zdarzyło to przyjmę jak dar od Bozi :) i będę musiała plany życiowe przeorganizować :)
melduj na bieżąco postępy Twojego brzuszka :) i czekam na zdjęcie z USG :)

Staruchy - Staraczki trza by tu trochę zadymić chyba?? B)

Mirella przypomnij kto teraz ze staraczek ma rodzić? MagdaM i ktoś jescze? bo ja stara i mam krwioobieg sklerotyczny
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202673 przez Lacrijka
Zyje, jestem, egzynstencję swa prowadze nadal... Resztka sił ale jednak.. W piatek zdupiamy juz na stale pod Wroclaw, ale chyba bedzie net, wiec moze czesciej beda sie udzielac...

A Gosiak teraz oglada MjakMłoty :P :P :P :P :P :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #202683 przez gorla
no to mi niespodzianka z wieczorka :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
ajłoncia @nulka i Lacrusia kochane moje wkońcu!!! stęskniłam się za wami niesamowicie :laugh: :laugh: :laugh:
Lacra przeprowadzamw toku? ale net będzie mam nadzieję

ajłonka a ciebie to podczytuję na majówkach :laugh: :laugh:

@anulka no to ci testy zrobiły niespodziankę :laugh: al bym się ucieszyła jakbyś zafasolkowała :P :P a czerwiec fajny miesiąc

a no właśnie skończyły się Barwy szczęścia i reklamowali M jak Młoty :) Gosiak też coś ostatnio weny nie miała
13 lata 3 miesiąc temu #202688 przez gosiak
Tak Gosiak ogl m jak młoty :P

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #202693 przez chłopek
o masakra ale sie rozpisałyście :)
ja byłam dzisiaj u mamy (na nogach)nie mam siły jutro to chodzić nie bede mogla.półtorej godz w jedna stronę,
mój dzisiaj cos ma zły hummor nic z bzykanka
13 lata 3 miesiąc temu #202694 przez gosiak
lacra nie zgadniesz gdziem w niedziele byłam B)
w ikei i chyba wiem gdzie mieszkasz, bo innego osiedla nie widać po drodze na bielany B) pomachałam Ci :lol: widziałaś?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202696 przez Lacrijka
ja tez bylam w Ikeii we niedziele :( :( :( :( :( :( :( Nie widziałam Ciebie :( :( :( :( :( :( Czemu nie zadzwoniłas ze jestes ???? :( :( :( :( :(

Dziewczynki..chce Wam sie tak po calych dniach te strony produkowac ?????? Ocipiejecie wkrótce hahaha
13 lata 3 miesiąc temu #202704 przez gosiak
kochana ale to tak nie planowanie pojechaliśmy, i dosyć późno tzn o 17 chyba byliśmy na miejscu, a nie chciałam Ci dupy zawracać bo pewna byłam że na nowym domu siedzicie, ale powiem Ci że zaglądałam czy czasem się na Ciebie nie natknę :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #202705 przez gosiak
o kuwa sorry to sobota była :blush: :blush: :blush:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #202707 przez @nulka
Gosiak siedział w łóżeczkach a Lacra w zabawkach :P i dlatego sie nie spikły :P :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #202709 przez Lacrijka
No dobra, masz wybaczone... Ale na drugą razę Ci nie podarujęęęęęęę.. Jak se płota juz postawie to pamietasz co mówiłysmy :P :P :P :P :P :P :P :P
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia