BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #202988 przez gorla
dziś o 4 nad ranem ktoś do mnie wydzwaniał, nie znam numeru i nie odebrałam :angry: :angry: jak bym dorwała tego kawalarza bo bym mu łeb ukręciła przy dupie normalnie :angry:

mesy co ty tam robisz takiego, ze sie z foruma wymeldowałaś i za winklem siedzisz?? co?? :P :P

ja dziś z Oliwką ognisko robie i od razu testy owu na stosie spalę, jeszcze na nich ziemniaczki podpiekę :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202992 przez gorla
chłopek co ty taka obcykana w tv?? to ja gazety z programem nie kupuje :laugh: :laugh:
oliwka dostała na roczek: kolczyki złote, medalik, full ciuchów, lalki bobasy z pierdołkami i wózek dla lalek, kołyske, eeee więcej nie pamiętam
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #202993 przez mesy
gorla sprzątam :woohoo: :woohoo: wiecznie z wami na tym forum siedzę a w chałupie się samo nie sprząta hehe a szkoda :woohoo: :woohoo: :woohoo: no i później muszę na zakupy iść bo lodówkę trzeba uzupełnić :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Biznes fajna sprawa nic tylko otwierać bez zastanowienia - my z moim myśleliśmy otworzyć bo on jest hydraulikiem już 11 lat więc fach ma w ręku ale puki mu szef płaci to nie ma co kombinować :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #202997 przez chłopek
gorla tv miałam właczone :) i dlatego bo czekam "na wspólną" bo nie ogladałam wczoraj :)
13 lata 3 miesiąc temu #202998 przez gorla
mesy zostaw szmaty pojezdzisz zna nich pozniej :)

myśleliśmy o robieniu bram- to samo co ja w tym pracuję. Znam sie na tym, mam kontakty, nawet pracownika bym stąd wzięła. Małż spawa, teść też. mamy spawarę, a za kasę z UP by sie kupiło migomat. Lokal mamy,ze składziku zrobi się biuro dla mnie. Powiem tak, jaby pracowali we dwóch - małż i ten koleś ode mnie z pracy to 2 bramy w miesiącu i spokojnie stuknie na wszystko .. nooo a jak to naprawde będzie to sie okaże. tzreba to rok utrzymać, wtedy kasy sie nie zwraca- 20 000 tys.
13 lata 3 miesiąc temu #202999 przez chłopek
ja może bym kupiła łancuszek bo medalik już ma dostała jak sie urodziła
farbuje włosy na rudo ciekawe jak bede wygladać:) mąż powiedział ze nie normalna jestem
13 lata 3 miesiąc temu #203000 przez mesy
chłopek ja miałam w zeszłym roku rude :silly: :silly: ale ponosiłam rok i wróciłam do pierwotnego kolor czyli czarnego :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203001 przez gorla
chłopek to ja ci powiem co było :laugh: ogólnie kures** i rozpusta, seks, zdrada i tyle

a ja już miałam każdy kolor ma nojej bańce :P od blondu przez rude czerwone różowe( nie wyszło :laugh: ) granatowe i czarne. ale najlepiej sie w tych jasnych czuję
13 lata 3 miesiąc temu #203007 przez chłopek
ja mam blond pasemka, i sie dobrze w nich czuje ale juz mam strasznie zniszczone, i koleżanka fryzjerka mi powiedziała że ładnie by mi było bo fajnie odcienie mi sie zrobią
13 lata 3 miesiąc temu #203010 przez chłopek
chce sobie zrobić wczesniej bo w listopadzie mam wesele i jak by mi brzydko było to cos jeszcze wymyślimy :)
13 lata 3 miesiąc temu #203016 przez mesy
chłopek rób rób będą Ci pasować i fajne refleksy wyjdą jak masz pasemka blond :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #203019 przez chłopek
hahah ale śmesznie nie zrobie bo mąż lubi takie jak mam
13 lata 3 miesiąc temu #203023 przez mesy
chłopek chyba Cię nie rozumie :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #203024 przez chłopek
mesy no ja sama nie wiem a jak mnie mąż z domu wyrzuci to co wtedy :) juz dawno mialam je farbowac ale sie waham
13 lata 3 miesiąc temu #203026 przez mesy
Hehe a tam zaraz wyrzuci - trochę urozmaicenia będzie miał :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia