BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #203267 przez chłopek
no ja tez musze mieso do piekarnika włozyc, ale ziemniaków mi sie nie chce obierac :)
dzisiaj to mi sie nic nie chce
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #203276 przez sylka
Hej staraczki kochane mam pytanko bo wy na bierząco jesteście. po porodzie jeszcze nie dostałam @ ale dziś tak mnie nawalają jajniki że mogłabym po ścianach chodzić żebym potrafiła :P i do tego leje się ze mnie jak z fontanny taki śluz mam czyżby to była owulacja????
13 lata 3 miesiąc temu #203279 przez MagdaM
Gosia dziekuje :kiss: :kiss:
@nulka zazdraszczam!! Ja mialam tylko 2 cyferki kurdesz :silly:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 3 miesiąc temu #203355 przez ajłona
@nulka noż normalnie obsmarkałam się ze śmiechu!!!! no przecież że nie na głowie!!! wyraźnie napisałaś!!! buhahahaha ale mam jarzenie w tej ciąży! buhahahahaha :lol: :silly: :silly: :silly: wiesz tak se poszłam na skróty- bo za stara na lans to zobaczyłam chustę na głowie od razu! a te chusty do noszenia to fajna sprawa. też se zakupię a co. no ja także wiekowa przecież :P ;)
Mirellcia! Właśnie niech słuchają ajłonki! ale słuchaj Mirellciu u mnie się nie pomyliłas co nie? będzie pisiaczek jak malowany :silly: :silly:
Lacra no brawo Maleńka!!! ale za to uświnienie mebla to może być różnie :woohoo: :silly: uważaj zatem na się i nie daj się zeżreć :blink: ja też sama malowałam ino jak do sufitu przyszło to myślałam, że ochujeję normalnie, cały łeb ochlapany, bryle zachlapane ale satysfekszon piękna :woohoo:
Gorla, messy, chłopek no jak zluzujecie to raz dwa trzy czerwcóweczką będziesz Ty, no czy tam lipcóweczką no :blink:
Gosiak co upichcisz? boszzzz ja ciągle coś jem. ale będę tuftą niebawem masakroza!!!
13 lata 3 miesiąc temu #203358 przez gosiak
ajłonka u mnie mięcho a konkretnie mielone kotlety, sos pieczarkowy wyczarowałam no i ziemniaczki oczywiście, nażarłam się i zdycham jeszcze sreckinsem się dopchałam :silly: ja słyszałam o tej chuście że kurde kilaka razy sie zdarzyło że dzieciak wypadł także u mnie odpada, choc z drugiej strony, z wózka tez się zdarzają wypadki, a z wózków to mi się te sztywne takie podobają mam jeden model upatrzony, ale do kupna jeszcze daleka droga :dry:

ryjbuk.pl/haha-266157

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #203363 przez ajłona
mielońce!!! o matko!!! ileż bym dała za mielońca teraz!!!! Gosiak!!!! :ohmy: :ohmy: wiecie jak mi mięcho smakuje??? w każdej postaci. mam nadzieję że nie zeżrę mojego sierściucha za parę miechów :silly: :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #203404 przez gosiak
no to jeszcze zostało zapraszam, ciężarnej się nie odmawia :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 3 miesiąc temu #203442 przez ajłona
supcio! kochanaś. dziękówka. już pędzę ;)
13 lata 3 miesiąc temu #203452 przez chłopek
gosiak no nie odmawia sie bo myszy cie zjedza, ja ustąpiłam ostatnio miejsca ciężarnej a mam myszy w domu :( łaj?
13 lata 3 miesiąc temu #203503 przez @nulka
sylka napisał:

Hej staraczki kochane mam pytanko bo wy na bierząco jesteście. po porodzie jeszcze nie dostałam @ ale dziś tak mnie nawalają jajniki że mogłabym po ścianach chodzić żebym potrafiła :P i do tego leje się ze mnie jak z fontanny taki śluz mam czyżby to była owulacja????

to możliwe :)
kup test owu wtedy sprawdzisz poziom hormonu i będziesz wiedziała o co kaman :)
13 lata 3 miesiąc temu #203505 przez sylka
@nulka thx za odp :) ciekawe czy @ pojawi się jak to owu. A jak nie to przeciez mozliwe jest owu bez @ bo tak miewałam.
13 lata 3 miesiąc temu #203507 przez @nulka
jak karmisz piersią to tak może być :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203550 przez delfinek83
Hejka Kobitki :kiss:

chciałam sobie na dobranoc tylko poczytać co tam słychować nowego, ale że Gosiak zaszyfrował część wiadomości :P to nie miałam wyjścia bom ciekawa :blush: no i już kurza twarz musiałam się zalogować, no i nie wypada się już nie odezwać, więc oto i jestem hehe :silly:

no takiego pomylonego to też bym teraz sobie wciągnęła i w sumie dawno nie robiłam to może jutro się zabiorę :)
a do tego pieczone łódeczki z cukinii faszerowane ryżem, pieczarkami itp. mniam mniam
aż mi ślinka na samą myśl leci, zima idzie bo bym żarła i żarła :angry: :lol:

sylka, ale Ci dobrze że jeszcze @ nie masz, zawsze tak długo po porodzie się nie ma jak się piersią karmi czy różnie z tym jest bo nawet nie wiem, muszę siorki zapytać jak to u niej było, zawsze to jeden problem z głowy :silly:
ja się bardzo cieszę że teraz już kilka miesięcy mam spokój z tą wredotą, jak dla mnie to mogłaby nigdy nie wracać hehe :lol:
ostatnio oglądałam jakiś program chyba na Discovery czy gdzieś tam o antykoncepcji, głównie pigułkach kiedyś i dziś i babka mówiła że są teraz takie co się bierze non stop, bez robienia tej 7 dniowej przerwy co zawsze robiłam jak brałam i wtedy miałam okres, tylko teraz w ogóle nie trzeba odstawiać i jest ok, bo ten okres i tak jest wtedy "sztuczny" i w sumie w ogóle nie potrzebny, bo nie ma owulacji itd. czy jakoś tak
babka uczona, badania robili,że wszystko pięknie super, ale ja i tak nie jestem za tym, bo to jednak chemia i już teraz nie wiem czy znów zdecydowałabym się na tabsy, choć nie powiem, fajnie było mieć regularne, krótsze, mniej bolesne i obfite miesiączki, ale coś za coś niestety.

Madzia, no fakt, dopiero sobie uświadomiłam że Ty już prawie na mecie jesteś!
ale szybko zleciało, spakowana już jesteś i wszystko gotowe? a tak w ogóle to może daj jakąś fotkę swoją z brzuszkiem, duży apartament masz? :cheer:

no to ja też Wam pokażę jaki mi już bębenek urósł, a co to będzie potem :ohmy: :lol:

a dla porównania z wcześniejszych tygodni :silly:

sorki że tyle na raz i że w ogóle tutaj, mam nadzieję że nie będziecie złe, bo wiem że może być Wam przykro, mnie też czasem było na sam widok, ale w końcu w 16 cyklu się udało, więc i Wam na bank też się uda, jestem tego pewna i trzymam mocno kciuki!
no to do dzieła, zarażajcie się kochane pozdrawiam :kiss: :kiss: :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 3 miesiąc temu #203569 przez agnesssa
Hej dziewczynki :) Ci tam ciekawego dzisiaj? Pogoda okropna, wstawać się nie chce, a ja wcześniej dzisiaj musiałam, bo na krew jechałam przed pracą, ale mnie wqrzyli w tej przychodni :angry: Chciałam zrobić prolaktynę po godzinie, a one mi powiedziały że już mi nikt nie pobierze za godzinę bo pobieraja do 8.30, a ja byłam 7.20 :angry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 miesiąc temu #203571 przez agnesssa
Delfinek śliczny brzuszek, mam nadzieję, że się zarażę od wpatrywania się :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka