BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 miesiąc temu #203670 przez agnesssa
Dziewczyny pytanie, bo ja już chyba też nie ogarniam tego śluzu... Powinnam mieć dzisiaj owulację, a śluz mam biały i bardzo gęsty... co to może oznaczać :unsure: :unsure: Tak gęstego jeszcze nie miałam :huh: :huh: :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #203673 przez joweg
Witam drogie PAnie :)
ja dzis temin mam i juz spazmy dostaje :)hehehe dzis juz leki na stymulacje dostane chyba i potem niech jajeczka szybko rosna :D
13 lata 3 miesiąc temu #203693 przez gorla
joweg trzymam kciuki ;) ;)

agnessa ta też nie ogarniam, jak nie jest wodnisty albo rozciągliwy i przezroczysty to nie owulacyjny, a jak z innymi dniami to nie wiem
13 lata 3 miesiąc temu #203695 przez chłopek
sylka ja dostałam @ jak mlody mial 7 miesiecy
13 lata 3 miesiąc temu #203707 przez gorla
a ja przestałam karmić po miesiacu i dostałm okres jak oliwia miała 4 miechy :P :P za to teraz karmię :laugh: ma któraś za mało mleka ? dorzucę :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #203708 przez mesy
agnesssa możesz mieć taki śluz przed owulacją - on powinien się później zmieniać w prawidłowy śluz ..... gdzieś to czytałam że tak właśnie jest :woohoo: :woohoo: :woohoo: a ja dziś patrzę i coooooo mam taki jak na owulację tylko się nie ciągnie a jutro mam mieć okresa ..... :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #203709 przez gorla
mesy to ja owulkę mam teraz bo krecha mocna jak kontrolna. EEEE skończył sieregularny cykl
13 lata 3 miesiąc temu #203711 przez mesy
gorla ile ty masz lat tak w ogóle ? ja zauważyłam że co cykl to jakieś nowe cyrki hahaha powinnam mieć raczej suche dni przed @ jak zawsze a tu jakiś dziwny śluz ni wiadomo skąd :silly: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #203717 przez gorla
mesy jestem 81 rocznik :laugh: ale po przejściach

u mnie nie ma co liczyć sprawdzac bo to psu na budę ... tak rozpierdzielonych cyklów to jeszcze pewnie nie miałas, teraz te 3-4 ostatnie były ok. a le wcześniej ...
13 lata 3 miesiąc temu #203718 przez sylka
gorla napisał:

a ja przestałam karmić po miesiacu i dostałm okres jak oliwia miała 4 miechy :P :P za to teraz karmię :laugh: ma któraś za mało mleka ? dorzucę :laugh:

Ja zawsze chyba miałam za mało prolaktyny i musiałam brac luteinę na @ ale w cia zy okazało się że mam niedoczynnośc terczycy zapewne to powodowało nieregularne @. Z tym mlekiem to masz ciekawą sytuację :P W necie zarabiają na kobiecym mleku :P :S
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203720 przez mesy
gorla na pewno nie miałam :woohoo: :woohoo: ja rocznik 85... ale ja mam w miarę regularnie może tam 1 dzień 2 różnicy :silly: :silly: :silly: ale mówię Ci co cykl to jakiś nowy cyrk :woohoo: :woohoo: :woohoo: i skąd ten śluzzz ja się pytam coooooooooooo :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #203722 przez gorla
sylka no ciekawe , kasa by się przydała :laugh: :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #203728 przez mesy
Znalazłam coś takiego :

Sluz plodny ktory wystepuje przed okresm i jest rozciagliwy i wodnisty swiadczy o spadku progesteronu i zwiastuje zblizajacy sie okres. Najprawdopodobnie jestes niskotemperaturowka(jak ja) i dlatego Twoj progesteron jest rowniez niski.

Ale z tą temp to ja nie jestem niskotemp... bo wczoraj miałam 37.3 :angry:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203729 przez gorla
mesy :laugh: :laugh: nic nie wymyślimy, zostaje nam czekać. ja to się naoglądałam różne rzeczy w moich cyklach, także nic mnie nie dziwi

kurcze ja mi sie czas dziś wlecze nie miłosiernie :ohmy: :ohmy: nudy na pudy
13 lata 3 miesiąc temu #203732 przez mesy
gorla wiem ale chociaż se poczytać mogę a cooo :woohoo: :woohoo: :woohoo: ale daje kurde okresuuuu przybywaj hahaha jeszcze go nie mam a chce już być po :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia