- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
Mniej Więcej
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 3 miesiąc temu #28312 przez delfinek83
Witam wszystkie forumowiczki
Trochę to trwało, ale wreszcie skończyłam czytać całość (aż 115 stron! heh) i jestem już na bieżąco, hurra. Wróciliśmy dzisiaj z urlopu i mimo iż jestem zmęczona, nie mogłam sobie darować i musiałam wejść na forum poczytać co tam u Was nowego, tak się wciągnęłam To wszystko przez Grazie, której szczególnie kibicuję z całego serca od samego początku, i dziękuję, bo to dzięki niej tu jestem! Mam nadzieję Graziu, że już wkrótce Twoje marzenie się spełni. Trzymam kciuki.
My z mężem staramy się o dzidzię już kilka miesięcy,ale jak na razie bez skutku. Ostatni test robiłam 1.08, 3 dni po spodziewanej @, negatywny, i 2.08 w połowie drogi nad morze mnie zalało Ja to mam szczęście, haha
Pocieszam się tym, że lada moment dni płodne i kolejne próby przed nami, więc może już tym razem się uda. A jak nie, to chyba czas pójść do gina "zrobić przegląd techniczny"
Sporo się rozpisałam jak na pierwszy raz, ale cieszę się, że się w końcu ujawniłam
Fajnie że jesteście, pozdrawiam serdecznie
i idę spać, dobranoc ...
Trochę to trwało, ale wreszcie skończyłam czytać całość (aż 115 stron! heh) i jestem już na bieżąco, hurra. Wróciliśmy dzisiaj z urlopu i mimo iż jestem zmęczona, nie mogłam sobie darować i musiałam wejść na forum poczytać co tam u Was nowego, tak się wciągnęłam To wszystko przez Grazie, której szczególnie kibicuję z całego serca od samego początku, i dziękuję, bo to dzięki niej tu jestem! Mam nadzieję Graziu, że już wkrótce Twoje marzenie się spełni. Trzymam kciuki.
My z mężem staramy się o dzidzię już kilka miesięcy,ale jak na razie bez skutku. Ostatni test robiłam 1.08, 3 dni po spodziewanej @, negatywny, i 2.08 w połowie drogi nad morze mnie zalało Ja to mam szczęście, haha
Pocieszam się tym, że lada moment dni płodne i kolejne próby przed nami, więc może już tym razem się uda. A jak nie, to chyba czas pójść do gina "zrobić przegląd techniczny"
Sporo się rozpisałam jak na pierwszy raz, ale cieszę się, że się w końcu ujawniłam
Fajnie że jesteście, pozdrawiam serdecznie
i idę spać, dobranoc ...
Temat został zablokowany.
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
Mniej Więcej
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 3 miesiąc temu #28382 przez Mirella
Delfinek witaj i rozgość się W dobre miejsce trafiłaś to na pewno będzie dobrze
Dziś mi się śniło moje drugie dziecko, dziewczynka póki co nadal czekam na @, i pewnie jak zwykle w niedzielę się pojawi, nie wiem dlaczego te niedziele tak lubi...
Dziś mi się śniło moje drugie dziecko, dziewczynka póki co nadal czekam na @, i pewnie jak zwykle w niedzielę się pojawi, nie wiem dlaczego te niedziele tak lubi...
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥
- sasasasa
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- kaśku
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #28427 przez kaśku
u mnie też zawsze w niedziele
chociaz dzis łaskawie w sobotę :o no w szoku jestem bo zwykle mozna regulowac przy mnie zegarki
znikam na jakiś czas mam zamiar odpoczywać, wychodzić za mąż i nie przejmować się CHWILOWYMI podkreślam to słowo przeszkodami w staraniach o ciążę.
trzymajcie się!
chociaz dzis łaskawie w sobotę :o no w szoku jestem bo zwykle mozna regulowac przy mnie zegarki
znikam na jakiś czas mam zamiar odpoczywać, wychodzić za mąż i nie przejmować się CHWILOWYMI podkreślam to słowo przeszkodami w staraniach o ciążę.
trzymajcie się!
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
14 lata 3 miesiąc temu #28428 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Kasia powodzenia!! I duzo szczescia
Bry:)
A ja przyznaje nie mam sil i najchetniej to bym gdzies sie schowala, uciekla, przestala sie starac i chcialam tak zrobic nawet z mezem rozmawialam ale prosba zostala odrzucona i przystapiono do staran
A pozatym juz za chwile mam przeglad i sie boje....
I tempka urosla, a nawet boli brzuch wiec czuje @
Bry:)
A ja przyznaje nie mam sil i najchetniej to bym gdzies sie schowala, uciekla, przestala sie starac i chcialam tak zrobic nawet z mezem rozmawialam ale prosba zostala odrzucona i przystapiono do staran
A pozatym juz za chwile mam przeglad i sie boje....
I tempka urosla, a nawet boli brzuch wiec czuje @
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #28441 przez Mirella
a do mnie też przylazła w sobotę i to w taki upał, żyć się nie daje, a tu dziecko ma swoje prawa i wymagania...
ale ja to się spodziewałam że ten miesiąc na straty pójdzie, testować nie było sensu, to może MagdaM zrób test? dawno nikt nie testował...
ale ja to się spodziewałam że ten miesiąc na straty pójdzie, testować nie było sensu, to może MagdaM zrób test? dawno nikt nie testował...
- sasasasa
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej