BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 4 tygodni temu #245323 przez Sasetka_88
Aha .. Czuję ból owulacyjny .. O cholera!! A mężula nie ma wdomu do piątku ;(;( Mam testy owulacyjne, na ulotce pisze bym zaczęła ich używać od 16 dc ..
Temat został zablokowany.
13 lata 4 tygodni temu #245331 przez @nulka
ajłonka dawaj mi te bombe DHLem bo mi na następny czwartek potrzebna :angry: , większe prawdopodobieństwo że ją wiater nie zepchnie z tora i trafi gdzie trzeba :blink:
13 lata 4 tygodni temu #245340 przez gorla
Sasetka witaj w wariatkowie :laugh:

Lacra tera dopiero żem ujrzała twoje owutesty!!! toz to oszustwo w biały dzień , nawet juz testom nie mizna wierzyć jakie to czasy przyszły

Emka mi pasuje 17 grudnia, a co za rybka na basenie?? :lol:

agnessa ja też ja tez byłam grzeczna :lol: kcem prezent pod hujinkę

mesy wez podrzuc jakąś paczuszkę, trza się dzielić, bo Mikołaj luka :kiss:
13 lata 4 tygodni temu #245343 przez mesy
gorla bier który chcesz :lol: :lol: :lol: :lol: ale piżama jest już zajęta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #245344 przez Lacrijka
@nula, po 7 krzyzykach Ty chcesz zeby @ nie przylazla ??? hmmmm ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ejjjjj, włacha !! Ty mi czasem na listopad czegos nie obiecałas ??? :evil: :evil: :evil:

A orientujecie sie moza któras, jak ma byc ze sniegiem we grudniu ??? bo ja mysle o tym clo, ale to trzeba jezdzic do gina na monity, ale jak nasnieguje to za uja nie pojade :S :S :S
13 lata 4 tygodni temu #245346 przez gorla
mesy oki to ty wez se piżamę a ja zwijam resztę :lol: wyslę ci za to pikną kartkę świąteczna :kiss:

Lacra nie wiem jak u was , ale u mnie śnieg w lutym :angry: :angry: co mnie z lekka wnerwiło , bo małż mi obiecał na sanki zabrać :lol:
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #245349 przez @nulka
Lacrijka napisał:

@nula, po 7 krzyzykach Ty chcesz zeby @ nie przylazla ??? hmmmm ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ejjjjj, włacha !! Ty mi czasem na listopad czegos nie obiecałas ??? :evil: :evil: :evil:

A orientujecie sie moza któras, jak ma byc ze sniegiem we grudniu ??? bo ja mysle o tym clo, ale to trzeba jezdzic do gina na monity, ale jak nasnieguje to za uja nie pojade :S :S :S

do połowy grudnia ma być około 10C więc śnieg nijak się nie wpasuje, chyba żeby ajłonkowa bomba co namieszała z klimatem...

Lacra a po 7!!! :angry:
a co Ci obiecałam w listopadzie bo ja już zwoje mam stare i ni uja nie pamiętam... :S
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #245350 przez mesy
Lacra z tego co mi wiadomo to u mnie ani widu ani słuchu po śniegu ni mo :silly: :silly: :silly: ale ponoć ma coś tam spaść w styczniu dopiero hehe do końca grudnia temperatura w dzień na plusie :silly: :silly: :silly:
13 lata 4 tygodni temu #245354 przez Insomnia
I taka sytuacja mi odpowiada :lol: :lol: Bo śniegu na razie nie chce :lol: na święta to owszem mogłoby sypnąć ale na razie nie tęsknię za nim :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 4 tygodni temu #245356 przez mesy
Insomnia a ja to bym kciała :silly: :silly: :silly: bo bym sobie ne desce już pojeździła :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 4 tygodni temu #245358 przez Lacrijka
Bakteryjki babciu @nulko :kiss: :kiss: :kiss:

Zombiaki na NK nie dzialaja :( :angry: :( :angry: :( :angry: :( :angry:
13 lata 4 tygodni temu #245359 przez Insomnia
mesy napisał:

Insomnia a ja to bym kciała :silly: :silly: :silly: bo bym sobie ne desce już pojeździła :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Taaa... chyba tej do prasowania :lol: :lol: :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 4 tygodni temu #245360 przez gosiak
dla mnie może już się wiosna zacząć, bo jak pomyślę o tym śniegu szczególnie topniejącym utrzymującym sie do marca to mnie szlak trafia, krew nagła zalewa :angry: :angry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #245362 przez @nulka
a ja bym kciała śnieg...

aaaaaaa!!!!
bakteryjki bedom w grudniu zara z początka :P bo znajdłam gdzie zrobić i nie muszę sie pchać na Wroc. Mam 20km ino. Pojadę zaraz po @
Załączniki:
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #245364 przez mesy
Insomnia skąd wiedziałaś :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ta do prasowania hahaha przynajmniej fajnie mi kozaki do niej leżą :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia