BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #244769 przez gosiak
kochana ja nie ściągam bo tez mamy burdel w laptopie i nie wytrzymał by tego, i w ogóle mam żałobę...kiedyś pisałam że mój laptop jest w naprawie i chyba na złom będzie musiał pójść :dry: tak go doprawiłam....teraz nie pamiętam co tam mam ważnego w nim, wiem że kupa zdjęć z naszych początków... laptop to nie dla mnie następny komp jaki bede miała to emon powiedział że stacjonarny i przy biurku bede siedzieć a nie na leżąco a potem wszystkie gniazdka powyrywane :(

zrobiłam pizzerinki, a że chora jestem to jedynie ugryzłam i spróbowałam i chyba za długo w piecu trzymałam bo ciasto trochę twarde, ale ogólnie dobre mąż mówi że też mu smakuje :blink:

edit: a duszę się bo mam suchy kaszel i jak kaszlę to się dusze i do tego ciągnie mnie na rzygi :silly: sorry :blush: i całe gardło mnie od tego naciągania boli, ale piję syropek i ciut lepiej już :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #244794 przez Lacrijka
o bidulo, to sie zaprawiłas w tych trasach z eMusiem.. :kiss: :kiss: :kiss:
Ja sobie juz nie wyobrazam pracy przy stacjonarnym kompie :ohmy: :ohmy: :ohmy: Stoja dwa zakurzone, eMus sobie nareperował mój stary laptop i tez działa na lapie.. Z tym ze ja do łożka sporadycznie kompa biore, tylko w niedziele jak chce polezec dłuzej, albo cos licytuje i aukcja konczy sie w nocy :) :) :)
13 lata 1 miesiąc temu #244828 przez @nulka
dobry wieczór :)

gabi no mądrze gadasz :) tak trzymaj kochana :kiss:

Mirella chyba sama nie wierzysz w to co piszesz :P gdzie Ty chcesz iść???? U siebie przecież jesteś!!! a z domu się nie ucieka bo to brzydko, fe.

gosiaczku no bidulko się kuruj, kup se zwykły Tussipect, ten syrop to ma chyba tyle lat co ja a naprawdę jeśli chodzi o kaszel to działa cuda :)

Lacra tak kwoli wyjaśnienia to S miała jeden stary purchaty pęchol i masę niedorozwiniętych i to któryś z niedorozwiniętych został trafiony bo ten duuuuży dalej tam u niej jest i się powoli wchłania. :) Wiec nie rezygnuj z krzyżów. A eMusia masz fajowego to zrób to dzisiaj dla niego a nie dla dzidka :blink: :blink:
13 lata 1 miesiąc temu #244891 przez Lacrijka
Z krzyzów nie rezygnuje @nulko, od jutra biore dupka to juz i tak nic nie bumnie.. Ale krzyzole beda, bo jak sie okazało ze jaja nie ma to mi sie zachciewajka załaczaja :) :) :) Zara ide bo eMus juz sie goli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A sama wiesz co to znaczy hahaha
13 lata 1 miesiąc temu #244908 przez gosiak
No wy mi mówicie tu o krzyżach, a mi się zawsze zachciewajka włącza wtedy kiedy nie trzeba czyli w @ :angry: no niech tylko sobie pójdzie :lol: jakaś wygłodniała jestem :side:

idę dziewczynki dobrej nocki :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 4 tygodni temu #245016 przez ajłona
Emka no więc kiedy? 10 grudnia odpada zatem? Gorluś się wypowiedz w tej sprawie. ja Wam polecam swojego gina dziewczynki ino u Agnesski w pryszczu ;) ale warto ;) co z tym spotkankiem??? to ja pewnie z Emką u Rózi się szybciej spotkam nooooo!!!Dawać termina kochane!!!
Mirrelcia Ty się nigdzie nie wybieraj bo dziewczyny mają warstwy jak shreki hahahaha i ja też będę płakać i nie kcem!!!! kto nam będzie wróżył?????
pozdrawiam babeczki i działajcie bo bez Waszej pomocy moje bomby nie działają przecież już mówiłam!!!!!!!
a ja kcem już czuć ruchy bejbika ale jakoś marnie to widzę, nie wiem czy to bulgoty jelit czy bejbik...hmmmmmmmm
13 lata 4 tygodni temu #245022 przez monka
Dziewczyny nie wytrzymałam do jutra i dziś rano zrobiłam test...
Niestety wyszła I gruba krecha, a po drugiej ani śladu. Wyć mi się chce :dry:
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #245029 przez ajłona
Monkuś utulam! ale ale !!!! @ nie ma więc nic straconego!!!! kiedy termin???? nie ma @ jest nadzieja!!! na test może być nieco za wcześnie ;) pozdro
a to na Wasze @
a tym potraktujemy @ mirrelciową, @nulkową, gogulkową i lacrijkową ooooo jak tamten wybuch wyżej nie pomoże
kuwa mać nie mogę tego czołga wstawić noooo. pewnie przez Lacrę się spiełam;) bo ja tak się staram i co??????? i owulki wystraszam, echhhhhhhhhhh :angry: :angry: :angry: może to przez wiater tam u Ciebie co??? albo że na zadupiu w lesie mieszkasz :lol: :silly: :P
Załączniki:
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #245034 przez Lacrijka
ajłoncia - te Twoje strachy na lachy to mi owulke wystraszyły a nie @ hahaha Ni ma śladu po niej, hahaha
13 lata 4 tygodni temu #245037 przez monka
Dziś 29dc. Cykle mam tak 30-32-dniowe. No okresu jeszcze nie ma, ale ja wolę się już nie nastawiać :(
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #245042 przez Lacrijka
Monka - jeszcze nie becz.. Teścik powtórz sobie za 2-3 dni jak juz bedziesz blizej terminu @.. A teraz głowa do góry, cyc do przodu i skocz mi kup bułke bo mi w busiu burczy a mnie baniak sadzi :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
I tez wazne jak czuły masz test - 10 czy 25..
13 lata 4 tygodni temu #245046 przez mesy
monka nie ma @ to jeszcze nie wszystko stracone ;) więc gofffa do góry :silly: :silly: :kiss:
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #245048 przez gorla
Ajłoncia noo 10 grudnia urodziny chrześniaka :( a tydzień wcześniej albo pózniej nic nie mam zaplanowane. W pryszczu to ciut za daleko jak dla mnie :lol: a ty gdzie zamierzasz rodzić? w Tczewie? ja czułam ruchy dzidzi w 15 tc :laugh: jestem tak chuda , że nie musze zgadywac co mnie boli tylko bluzkę podniose i widze co spuchnięte :side: :side: :side: :side:

mesy no paczaj masz taką sama tapeciarę?? to wołaj emce o rabata a co!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

monka nie ma @ nic nie stracone jeszcze

Lacruś a do ciebie do lasu to moze wybuchy ajłony nie docieraja??
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #245051 przez monka
25...
Lacrijka,a tu masz bułki. Kupiłam różne, bo nie wiedziałam jakie lubisz :)

Smacznego :laugh:
Załączniki:
13 lata 4 tygodni temu #245053 przez monka
I dzięki dziewczyny za dobre słowo :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby