- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #244769 przez gosiak
kochana ja nie ściągam bo tez mamy burdel w laptopie i nie wytrzymał by tego, i w ogóle mam żałobę...kiedyś pisałam że mój laptop jest w naprawie i chyba na złom będzie musiał pójść tak go doprawiłam....teraz nie pamiętam co tam mam ważnego w nim, wiem że kupa zdjęć z naszych początków... laptop to nie dla mnie następny komp jaki bede miała to emon powiedział że stacjonarny i przy biurku bede siedzieć a nie na leżąco a potem wszystkie gniazdka powyrywane
zrobiłam pizzerinki, a że chora jestem to jedynie ugryzłam i spróbowałam i chyba za długo w piecu trzymałam bo ciasto trochę twarde, ale ogólnie dobre mąż mówi że też mu smakuje
edit: a duszę się bo mam suchy kaszel i jak kaszlę to się dusze i do tego ciągnie mnie na rzygi sorry i całe gardło mnie od tego naciągania boli, ale piję syropek i ciut lepiej już
zrobiłam pizzerinki, a że chora jestem to jedynie ugryzłam i spróbowałam i chyba za długo w piecu trzymałam bo ciasto trochę twarde, ale ogólnie dobre mąż mówi że też mu smakuje
edit: a duszę się bo mam suchy kaszel i jak kaszlę to się dusze i do tego ciągnie mnie na rzygi sorry i całe gardło mnie od tego naciągania boli, ale piję syropek i ciut lepiej już
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 miesiąc temu przez gosiak.
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 1 miesiąc temu #244794 przez Lacrijka
o bidulo, to sie zaprawiłas w tych trasach z eMusiem..
Ja sobie juz nie wyobrazam pracy przy stacjonarnym kompie Stoja dwa zakurzone, eMus sobie nareperował mój stary laptop i tez działa na lapie.. Z tym ze ja do łożka sporadycznie kompa biore, tylko w niedziele jak chce polezec dłuzej, albo cos licytuje i aukcja konczy sie w nocy
Ja sobie juz nie wyobrazam pracy przy stacjonarnym kompie Stoja dwa zakurzone, eMus sobie nareperował mój stary laptop i tez działa na lapie.. Z tym ze ja do łożka sporadycznie kompa biore, tylko w niedziele jak chce polezec dłuzej, albo cos licytuje i aukcja konczy sie w nocy
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 1 miesiąc temu #244828 przez @nulka
dobry wieczór
gabi no mądrze gadasz tak trzymaj kochana
Mirella chyba sama nie wierzysz w to co piszesz gdzie Ty chcesz iść???? U siebie przecież jesteś!!! a z domu się nie ucieka bo to brzydko, fe.
gosiaczku no bidulko się kuruj, kup se zwykły Tussipect, ten syrop to ma chyba tyle lat co ja a naprawdę jeśli chodzi o kaszel to działa cuda
Lacra tak kwoli wyjaśnienia to S miała jeden stary purchaty pęchol i masę niedorozwiniętych i to któryś z niedorozwiniętych został trafiony bo ten duuuuży dalej tam u niej jest i się powoli wchłania. Wiec nie rezygnuj z krzyżów. A eMusia masz fajowego to zrób to dzisiaj dla niego a nie dla dzidka
gabi no mądrze gadasz tak trzymaj kochana
Mirella chyba sama nie wierzysz w to co piszesz gdzie Ty chcesz iść???? U siebie przecież jesteś!!! a z domu się nie ucieka bo to brzydko, fe.
gosiaczku no bidulko się kuruj, kup se zwykły Tussipect, ten syrop to ma chyba tyle lat co ja a naprawdę jeśli chodzi o kaszel to działa cuda
Lacra tak kwoli wyjaśnienia to S miała jeden stary purchaty pęchol i masę niedorozwiniętych i to któryś z niedorozwiniętych został trafiony bo ten duuuuży dalej tam u niej jest i się powoli wchłania. Wiec nie rezygnuj z krzyżów. A eMusia masz fajowego to zrób to dzisiaj dla niego a nie dla dzidka
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 miesiąc temu #244891 przez Lacrijka
Z krzyzów nie rezygnuje @nulko, od jutra biore dupka to juz i tak nic nie bumnie.. Ale krzyzole beda, bo jak sie okazało ze jaja nie ma to mi sie zachciewajka załaczaja Zara ide bo eMus juz sie goli A sama wiesz co to znaczy hahaha
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 4 tygodni temu #245016 przez ajłona
Emka no więc kiedy? 10 grudnia odpada zatem? Gorluś się wypowiedz w tej sprawie. ja Wam polecam swojego gina dziewczynki ino u Agnesski w pryszczu ale warto co z tym spotkankiem??? to ja pewnie z Emką u Rózi się szybciej spotkam nooooo!!!Dawać termina kochane!!!
Mirrelcia Ty się nigdzie nie wybieraj bo dziewczyny mają warstwy jak shreki hahahaha i ja też będę płakać i nie kcem!!!! kto nam będzie wróżył?????
pozdrawiam babeczki i działajcie bo bez Waszej pomocy moje bomby nie działają przecież już mówiłam!!!!!!!
a ja kcem już czuć ruchy bejbika ale jakoś marnie to widzę, nie wiem czy to bulgoty jelit czy bejbik...hmmmmmmmm
Mirrelcia Ty się nigdzie nie wybieraj bo dziewczyny mają warstwy jak shreki hahahaha i ja też będę płakać i nie kcem!!!! kto nam będzie wróżył?????
pozdrawiam babeczki i działajcie bo bez Waszej pomocy moje bomby nie działają przecież już mówiłam!!!!!!!
a ja kcem już czuć ruchy bejbika ale jakoś marnie to widzę, nie wiem czy to bulgoty jelit czy bejbik...hmmmmmmmm
- monka
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #245029 przez ajłona
Monkuś utulam! ale ale !!!! @ nie ma więc nic straconego!!!! kiedy termin???? nie ma @ jest nadzieja!!! na test może być nieco za wcześnie pozdro
a to na Wasze @
a tym potraktujemy @ mirrelciową, @nulkową, gogulkową i lacrijkową ooooo jak tamten wybuch wyżej nie pomoże
kuwa mać nie mogę tego czołga wstawić noooo. pewnie przez Lacrę się spiełam;) bo ja tak się staram i co??????? i owulki wystraszam, echhhhhhhhhhh może to przez wiater tam u Ciebie co??? albo że na zadupiu w lesie mieszkasz
a to na Wasze @
a tym potraktujemy @ mirrelciową, @nulkową, gogulkową i lacrijkową ooooo jak tamten wybuch wyżej nie pomoże
kuwa mać nie mogę tego czołga wstawić noooo. pewnie przez Lacrę się spiełam;) bo ja tak się staram i co??????? i owulki wystraszam, echhhhhhhhhhh może to przez wiater tam u Ciebie co??? albo że na zadupiu w lesie mieszkasz
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 tygodni temu przez ajłona.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monka
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #245042 przez Lacrijka
Monka - jeszcze nie becz.. Teścik powtórz sobie za 2-3 dni jak juz bedziesz blizej terminu @.. A teraz głowa do góry, cyc do przodu i skocz mi kup bułke bo mi w busiu burczy a mnie baniak sadzi
I tez wazne jak czuły masz test - 10 czy 25..
I tez wazne jak czuły masz test - 10 czy 25..
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 tygodni temu przez Lacrijka.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #245048 przez gorla
Ajłoncia noo 10 grudnia urodziny chrześniaka a tydzień wcześniej albo pózniej nic nie mam zaplanowane. W pryszczu to ciut za daleko jak dla mnie a ty gdzie zamierzasz rodzić? w Tczewie? ja czułam ruchy dzidzi w 15 tc jestem tak chuda , że nie musze zgadywac co mnie boli tylko bluzkę podniose i widze co spuchnięte
mesy no paczaj masz taką sama tapeciarę?? to wołaj emce o rabata a co!!!
monka nie ma @ nic nie stracone jeszcze
Lacruś a do ciebie do lasu to moze wybuchy ajłony nie docieraja??
mesy no paczaj masz taką sama tapeciarę?? to wołaj emce o rabata a co!!!
monka nie ma @ nic nie stracone jeszcze
Lacruś a do ciebie do lasu to moze wybuchy ajłony nie docieraja??
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 tygodni temu przez gorla.
- monka
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- monka
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej