- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- monka
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
13 lata 4 tygodni temu #245296 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hej dziwuszki!
Monka ty poczekaj z tym testem, ja zrobiłam tes 3 dni przed spodziewaną @ i wyszła 1 krecha, bo miałam dylemata czy mogę winko w świeta wypić, a juz po kilku dniach przed sylwestrem 2 kreseczki Nie ma sie co spieszyc Uszy do góry!!!
A ja staram sie 2 cykl, a ci powiem ze już po 1 jak dostałam okresa to miałam doła! W łeb sie tylko trzepnąć!!!
gorla agnessa ajłona W takim razie podaje drugi termin :17 GRUDZIEŃ co wy na to tak koło 16, bo o 15 odberam moją rybke z basenu A jak to nie pasuje to myśle, ze już w nowym roku
agnessa ja też zawsze mojemu swetera kupuje, bo gdyby nie moje prezenta to by nie miał w czym chodzić
Ajłona zastanawiam sie nad tym twoim ginkiem, ale za cholere nie chce mi sie po Pruszczach jeździć, słaby ze mnie kierowca ino po Tczewie i wiochach śmigam :)Ale zrobie to badanie w piątek i zobaczymy!
Sasetka Hejka wreszcie nie jestem tu najmłodsza stażem fajnie tu, sama zobaczysz jak sie szybko wciągniesz
Monka ty poczekaj z tym testem, ja zrobiłam tes 3 dni przed spodziewaną @ i wyszła 1 krecha, bo miałam dylemata czy mogę winko w świeta wypić, a juz po kilku dniach przed sylwestrem 2 kreseczki Nie ma sie co spieszyc Uszy do góry!!!
A ja staram sie 2 cykl, a ci powiem ze już po 1 jak dostałam okresa to miałam doła! W łeb sie tylko trzepnąć!!!
gorla agnessa ajłona W takim razie podaje drugi termin :17 GRUDZIEŃ co wy na to tak koło 16, bo o 15 odberam moją rybke z basenu A jak to nie pasuje to myśle, ze już w nowym roku
agnessa ja też zawsze mojemu swetera kupuje, bo gdyby nie moje prezenta to by nie miał w czym chodzić
Ajłona zastanawiam sie nad tym twoim ginkiem, ale za cholere nie chce mi sie po Pruszczach jeździć, słaby ze mnie kierowca ino po Tczewie i wiochach śmigam :)Ale zrobie to badanie w piątek i zobaczymy!
Sasetka Hejka wreszcie nie jestem tu najmłodsza stażem fajnie tu, sama zobaczysz jak sie szybko wciągniesz
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu #245297 przez agnesssa
Mesy masz wybierz sobie
Ale sobie na allegro śmieszne papiloty zamówiłam allegro.pl/432-magic-leverag-papiloty-wa...osy-i1928165501.html
Ale sobie na allegro śmieszne papiloty zamówiłam allegro.pl/432-magic-leverag-papiloty-wa...osy-i1928165501.html
- Sasetka_88
- Gość
13 lata 4 tygodni temu #245302 przez Sasetka_88
Wariatki jesteście wszystkie ale fajno,że tak tu jest;) Mam nadzieję, ze będziemy się wspierać
Czy tutaj mogę zadawać pytania odnośnie dni płodnych, itp?
Czy tutaj mogę zadawać pytania odnośnie dni płodnych, itp?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Sasetka_88
- Gość
13 lata 4 tygodni temu #245314 przez Sasetka_88
Mesy: No więc tak, moje cykle są co 31-33 dni, dziś jestem w 15 dc, czuję lekki ból w podbrzuszu i przed chwilą byłam w wc miałam taki jakby bardzo wodnisty śluz mieszany ( biały z prześwitem przezroczystego), co to oznacza?
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #245320 przez mesy
Sasetka a ten śluz masz tylko dziś czy wczoraj też miałaś ?? Jeśli masz biały z prześwitem przeźroczystego to zbliża Ci się śluz płodny wielkimi krokami albo już go masz
agnesssa superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr piżama mi się na pewno przyda
agnesssa superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr piżama mi się na pewno przyda
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 tygodni temu przez mesy.
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #245322 przez @nulka
Sasetka_88 napisał:
to oznacza że możesz zacząć "stawiać krzyże" haha
o po polskiemu że zbliża się owulka i trza się brać do roboty, ale kto ją wie?...
Mesy: No więc tak, moje cykle są co 31-33 dni, dziś jestem w 15 dc, czuję lekki ból w podbrzuszu i przed chwilą byłam w wc miałam taki jakby bardzo wodnisty śluz mieszany ( biały z prześwitem przezroczystego), co to oznacza?
to oznacza że możesz zacząć "stawiać krzyże" haha
o po polskiemu że zbliża się owulka i trza się brać do roboty, ale kto ją wie?...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 tygodni temu przez @nulka.