BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 4 tygodni temu #245267 przez monka
Dołączam do babeczek z leniem :side:
Kończę właśnie robić obiad i muszę spadać do miasta, bo autko coś szwankuje i jak się rozkraczy, to będę uziemiona...
Temat został zablokowany.
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #245271 przez agnesssa
A sobie nic nie kupiłam :huh: nawet nie weszłam na babski dział :ohmy: A mój mąż ma urodzinki w przyszłym tygodniu to na prezenta dostanie :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 4 tygodni temu #245274 przez Insomnia
No Agnesssa to szkoda że nawet małego drobiazgu nie kupiłaś :lol: :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 4 tygodni temu #245278 przez mesy
agnesssa a za nie długo mikołaj jest noooo i co i co no co mi kupiłaś ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 4 tygodni temu #245282 przez Insomnia
Mesy a co kcesz od Mikołaja? Grzeczna byłaś? Bo coś mnie się nie wydaje :lol: :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 4 tygodni temu #245293 przez Lacrijka
Lacra była grzeczna !!!! :laugh: :laugh: :laugh: Obchodze Mikołaja i Gwiazdke w tym roku !!! A jeszcze urodziny mi wpadaja po drodze.. Ale Świetów mam w grudniu !!! Juuuuhuuuuu !!! :lol: :lol: :lol:
13 lata 4 tygodni temu #245296 przez emka
Hej dziwuszki!
Monka ty poczekaj z tym testem, ja zrobiłam tes 3 dni przed spodziewaną @ i wyszła 1 krecha, bo miałam dylemata czy mogę winko w świeta wypić, a juz po kilku dniach przed sylwestrem 2 kreseczki :) Nie ma sie co spieszyc :) Uszy do góry!!! :laugh:
A ja staram sie 2 cykl, a ci powiem ze już po 1 jak dostałam okresa to miałam doła! W łeb sie tylko trzepnąć!!! :blink:

gorla agnessa ajłona W takim razie podaje drugi termin :17 GRUDZIEŃ :) co wy na to tak koło 16, bo o 15 odberam moją rybke z basenu :) A jak to nie pasuje to myśle, ze już w nowym roku :)

agnessa ja też zawsze mojemu swetera kupuje, bo gdyby nie moje prezenta to by nie miał w czym chodzić

Ajłona zastanawiam sie nad tym twoim ginkiem, ale za cholere nie chce mi sie po Pruszczach jeździć, słaby ze mnie kierowca :huh: ino po Tczewie i wiochach śmigam :)Ale zrobie to badanie w piątek i zobaczymy!

Sasetka Hejka wreszcie nie jestem tu najmłodsza stażem :) fajnie tu, sama zobaczysz jak sie szybko wciągniesz :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 4 tygodni temu #245297 przez agnesssa
Mesy masz wybierz sobie :silly:

Ale sobie na allegro śmieszne papiloty zamówiłam :silly: allegro.pl/432-magic-leverag-papiloty-wa...osy-i1928165501.html

13 lata 4 tygodni temu #245302 przez Sasetka_88
Wariatki jesteście wszystkie :P ale fajno,że tak tu jest;) Mam nadzieję, ze będziemy się wspierać :)

Czy tutaj mogę zadawać pytania odnośnie dni płodnych, itp?
13 lata 4 tygodni temu #245308 przez mesy
agnesssa co te niespodziewywaki kryja w sobie ?? :lol: :lol: :lol: :lol: robali żadnych nie ma mam nadzieję :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eeee daj znać jak się te papiloty spisały :lol: :lol:

Insomnia ja zawsze jestem grzeczna na swój sposób hahah :lol: :lol:

Sasetka
pytaj pytaj ;) ;) ;) ;)
13 lata 4 tygodni temu #245314 przez Sasetka_88
Mesy: No więc tak, moje cykle są co 31-33 dni, dziś jestem w 15 dc, czuję lekki ból w podbrzuszu i przed chwilą byłam w wc :P miałam taki jakby bardzo wodnisty śluz mieszany ( biały z prześwitem przezroczystego), co to oznacza?
13 lata 4 tygodni temu #245316 przez @nulka
dobryj deń

sasetka witojcie :)
pytaj o wszystko, mile widziane śluzy, twarde szyjki, bolące po bokach cycki, itp itd :lol: :lol:
13 lata 4 tygodni temu #245317 przez agnesssa
Nie ma robali :P

zoba co jest
różności :lol:

Sasetka oczywiście zadaj pytania, wszystkie które Cię nurtują, my postaramy sięodpowiadać, a są w śród nas specjalistki, które na prawdę dużo wiedzą na temat np Lacrijka :kiss: . Więc dobrze trafiłaś

13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #245320 przez mesy
Sasetka a ten śluz masz tylko dziś czy wczoraj też miałaś ?? Jeśli masz biały z prześwitem przeźroczystego to zbliża Ci się śluz płodny wielkimi krokami albo już go masz :silly: :silly: :silly:

agnesssa
superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :lol: :lol: piżama mi się na pewno przyda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #245322 przez @nulka
Sasetka_88 napisał:

Mesy: No więc tak, moje cykle są co 31-33 dni, dziś jestem w 15 dc, czuję lekki ból w podbrzuszu i przed chwilą byłam w wc :P miałam taki jakby bardzo wodnisty śluz mieszany ( biały z prześwitem przezroczystego), co to oznacza?

to oznacza że możesz zacząć "stawiać krzyże" haha
o po polskiemu że zbliża się owulka i trza się brać do roboty, ale kto ją wie?... ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia