BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 3 tygodni temu #247965 przez monka
Miłego weekendu Wam życzę :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 tygodni temu #247995 przez emka
gorla Ajłona agnessa mi tam pasi nawet z domu nie muszę wychodzić :) Rózia z zamkniętymi oczami trafi :) :blink: 3 gr na 16 OKI?
Męza musze tylko z domu wygonić, co by nam nie przeszkadzał :) :P

Lakra ten kawał o dzieciaczku - zwala z nóg :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 3 tygodni temu #248074 przez emka
ŁOPATOLOGICZNE WYJAŚNIENIE URATOWANIA GRECKIEJ GOSPODARKI PRZEZ UE:

Zachodni turysta przyjechał do greckiego hotelu. W recepcji wpłacił 100 Euro kaucji za pokój. A ponieważ w związku z kryzysem hotel i tak świecił pustkami, właściciel hotelu pozwolił mu obejrzeć wszystkie dostępne pokoje.
Turysta zostawił więc na recepcji swoje 100 Euro i poszedł oglądać pokoje.
... W tym czasie właściciel hotelu wziął pozostawioną na recepcji kwotę i pobiegł do rzeźnika oddać mu swój dług: 100 Euro za dostarczanie do hotelu świeżych kiełbas i mięs.
Rzeźnik przyjął całą kwotę i od razu pobiegł do rolnika, oddać mu swój dług: 100 Euro za dokonane w minionych miesiącach zakupy cytrusów i warzyw.
Rolnik z uśmiechem przyjął całą kwotę i pobiegł do prostytutki oddać jej 100 Euro za zaległe usługi.
Prostytutka ucieszona wzięła pieniądze i pobiegła do hotelu oddać swój dług 100 Euro za wynajem pokoi "na godziny".
Właściciel hotelu ucieszył się otrzymując zaległe 100 Euro od prostytutki. W tym czasie wrócił zachodni turysta mówiąc, że żaden z oglądanych pokoi mu się nie podoba i odebrał od właściciela swoją kaucję 100 Euro.
Tym sposobem nikt nadal nie ma pieniędzy, a wszyscy pospłacali swoje długi :-)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 3 tygodni temu #248094 przez agnesssa
Dziewczyny mi też pasi :D Więc proszę mi tylko powiedzieć gdzie mam się udać :D

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 3 tygodni temu #248095 przez Sasetka_88
Hej :) Nie było mnie bo się przeprowadzamy z mężulem do domu prywatnego !! :D ale się cieszę:D i mam 3 psa ^^

Dziś mam 18 dc i dalej sucho :( Tempka 36,8, podniosła sie od wczoraj o 0,2 stopnia, ( wczoraj miałam 36,6) ..
13 lata 3 tygodni temu #248601 przez Dorciaition
Lacrijka napisał:

Pani przedszkolanka pomaga dziecku założyć wysokie, zimowe butki. Szarpie się, męczy, ciągnie...
- No, weszły!
Spocona siedzi na podłodze, dziecko mówi:
- Ale mam buciki odwrotnie...
Pani patrzy, faktycznie! No to je ściągają, mordują się, sapią... Uuuf, zeszły! Wciągają je znowu, sapią, ciągną, ale nie chcą wejść..... Uuuf, weszły!
Pani siedzi, dyszy a dziecko mówi:
- Ale to nie moje buciki....
Pani niebezpiecznie zwężyły się oczy. Odczekała i znowu szarpie się z butami... Zeszły!
Na to dziecko :
-...bo to są buciki mojego brata ale mama kazała mi je nosić.
Pani zacisnęła ręce mocno na szafce, odczekała, aż przestaną jej się trząść, i znowu pomaga dziecku wciągnąć buty. Wciągają, wciągają..... weszły!.
- No dobrze - mówi wykończona pani - a gdzie masz rękawiczki?
- W bucikach... :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

HA HA HA

Alanek[*] :(
Załączniki:
13 lata 3 tygodni temu #248604 przez chłopek
hahaha
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #248665 przez gorla
Lacra leję z kawału :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :side: :side: :side: :side: :side: :side: :side: :side: :side: :side: u nas są akcje z kurtką rano :ohmy: :ohmy:

A ja wróciłam z basenu i padam na pysk jak metka na ladę :side: :side: :side: :side: :side: ale pan ratownik pochwalił mi córunie, ze najlepiej idzie jej ze wszystkich dzieci ( na osobności mówił :lol: ) i czy kiedyś chodziła już na kurs, noo nie chodziła :silly: :silly:
Brał ją jako modelkę do pokazywania ćwiczeń, a Oliwia do mnie tak;
-Mamo jestem najszybsza ze wszystkich dzieci i pan mnie zawsze bierze i z panem będe robić różne rzeczy :side: :side: :side: :side: :side:

Ni wiem czy pisałam wam o akcji z piątku .. ale chyba nie.. otóż mój małz wrócił od kolegi Andrzeja, niby popijali winko z okazji andrzejek :dry: :dry: długo nie był, polazł do łazienki i poślizgnął sie w łazience, hmmm wydaje misie ze z wanny wypadł bo huk był większy ale sie nie przyznał. Rozpierdzielił se łepetyne tą głupią o kaloryfer, rozcięcie z 5 cm długie i dość głębokie, włożyła łep pod wodę , na to wleciał ja i zobaczyłam strugi krwi spływające po ciele i w wannie kałuże :S :S :S :S :S ciemno mi sie zrobiło przed oczami ( zwykle aż taka cienka nie jestem) ledwo doszłam do łóżka i zasłabłam. Otóż najlepsze jest to ze ten pacan nie poszedł do zszycia , a powinien!!!!!!
13 lata 3 tygodni temu #248697 przez Emilia_m
Kochane, odcięta mi internet na dwa dni. Może to dobrze, bo trochę pobyliśmy tylko we dwoje. Przegadalismy kwestie wyjazdu i obecności "lafiryndy". Dzięku wam było mniej emocji, trochę czuję się pewniej. No cóż w końcu trzeba wierzyć, jak mówiłyście. Ale to przecież facet.

Lacra - jak przeczytałam twojego posta przypomniałam sobie jak mój mąż strzelił głową na basenie. Poślizgnął się i o klepkę trzasnął. Nie pojechał do lekarza, bo nie chciał szycia i wiesz co? Na drugi dzień stracił przytomność i wzywałam karetkę. Zrobili mu tomografię i okazało się że miał wstrząs. Masakra a czuł się dobrze. Więc ja teraz z byle czym wsadzam męza w auto. Jak nic nie ma to on sobie pogdera, ale ja jestem spokojna. Strachu się wtedy najadłam niesamowicie.
13 lata 3 tygodni temu #248701 przez gorla
Emilia nicki ci się pomerdały :laugh: :laugh: noo teraz to mnie nastraszyłaś, jak jutro pójdzie do lekarza to coś to da?? I co ustaliliście z tym wyjazdem męża??
13 lata 3 tygodni temu #248704 przez ajłona
Gorluś Emilcia ma rację !!! Bier Starego na ijo ijo co mu łepetynę sprawdzą!!! Cholerka.najpierw trochę się śmiałam ale w sumie to straszne to!!! Weź mu przemów do rozumu, żeby nie lekceważył!!!!A jak się czujesz? Widzimy się niebawem...ale fajno... i Agnesska i Emka i Różyczka ;)
Lacra z żarcik przedni!!! Uśmiałam się jak dzika ;)
Emilia i co zdecydowaliście z tym wyjazdem i lafiryndą? pozdro
a ja padam na cycki i teraz to tylko łeb w tv, dwa dni studiów - wczoraj do 19.30!!! rzeź!!! dupy nie czuję ;) i kręgosłupa
pozdrawiam Was Skarbeńki!!! i zaciskam niezmiennie za Was!!!
13 lata 3 tygodni temu #248706 przez Emilia_m
Golrla, przepraszam, bardzo... Jak się zgłosi na badanie to zrobią tomografię i będziecie wiedzieli czy wszystko w porządku. Badanie przecież nie boli trwa krótko.

Odnośnie wyjazdu to ma swój pokój, z dala od niej. Poinformował szefa, że jest taka sytuacja, żeby nie wyszło coś innego. Publicznie oświadczył w pracy, że nie zamierza być z nikim innym poza mną, że fakt staramy się o dziecko i jest to trudne, ale tym bardziej zbliża to nas do siebie. Suka - przepraszam za słowa - oczywiście swoje, że wie lepiej ale trudno. Kumple też się za nim wstawili więc mam nadzieję, że będzie dobrze.
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #248771 przez @nulka
Emilia_m napisał:

Golrla, przepraszam, bardzo... Jak się zgłosi na badanie to zrobią tomografię i będziecie wiedzieli czy wszystko w porządku. Badanie przecież nie boli trwa krótko.

Odnośnie wyjazdu to ma swój pokój, z dala od niej. Poinformował szefa, że jest taka sytuacja, żeby nie wyszło coś innego. Publicznie oświadczył w pracy, że nie zamierza być z nikim innym poza mną, że fakt staramy się o dziecko i jest to trudne, ale tym bardziej zbliża to nas do siebie. Suka - przepraszam za słowa - oczywiście swoje, że wie lepiej ale trudno. Kumple też się za nim wstawili więc mam nadzieję, że będzie dobrze.

na stos te cholere...
albo podesłąc jej przystojnego psychiatrę... ;)

Gorla zabieraj eMa niech mu prześwietlą i zaszyją łeba
13 lata 3 tygodni temu #248796 przez Emilia_m
@nulka masz raze w obu kwestiach! cholerę na stos albo kogoś jej podstawić równie szurniętego ;) A serio Gorla ja na tomografię bym pojechała, bo potem więcej problemów. U nas tak było właśnie.
13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #248825 przez [email protected]
VIFI gratuluje wyników. Wyniki które przedstawiłaś na forum są negatywne, czyli dobre- nie masz przeciwciał. Na pocieszenie mogę przytoczyć przykład mojej koleżanki, która po poronieniach urodziła zdrowe dziecko.

Emilia brawa dla Twoje męża. Jeśli to nie zadziała powinno się zamknąć babę z dala od normalnych ludzi.

Trochę mnie nie było. Miałam zwariowany okres w pracy i w domu. Nareszcie przywieźli nam meble i łóżko. Nasze mieszkanie zaczyna wreszcie przypominać mieszkanie a nie partyzantkę z czasów studenckich. Jeszcze czeka nas tylko remont łazienki i przedpokoju. Ale to chyba zrobimy na wiosnę.

Na koniec jestem winna przeprosiny Ajłonie kilkadziesiąt stron temu twierdziłam że jej armaty nie zadziałały na moją @. Miała być 25 listopada a do dziś jej nie ma. Zrobiłam więc test a nawet dwa. Hurra! Dwie grubiutkie kreseczki! :lol: Mężowi już powiedziałam, a właściwie obudziłam go machając mu przed noskiem testem. Był w szoku, oczywiście pozytywnym. Ja wciąż nie mogę w to uwierzyć. Dobrze, ze kupiłam dwa różne testy.
Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka