- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Emilia_m
- Wylogowany
- gaworzenie
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
VIFI gratuluje wyników. Wyniki które przedstawiłaś na forum są negatywne, czyli dobre- nie masz przeciwciał. Na pocieszenie mogę przytoczyć przykład mojej koleżanki, która po poronieniach urodziła zdrowe dziecko.
Emilia brawa dla Twoje męża. Jeśli to nie zadziała powinno się zamknąć babę z dala od normalnych ludzi.
Trochę mnie nie było. Miałam zwariowany okres w pracy i w domu. Nareszcie przywieźli nam meble i łóżko. Nasze mieszkanie zaczyna wreszcie przypominać mieszkanie a nie partyzantkę z czasów studenckich. Jeszcze czeka nas tylko remont łazienki i przedpokoju. Ale to chyba zrobimy na wiosnę.
Na koniec jestem winna przeprosiny Ajłonie kilkadziesiąt stron temu twierdziłam że jej armaty nie zadziałały na moją @. Miała być 25 listopada a do dziś jej nie ma. Zrobiłam więc test a nawet dwa. Hurra! Dwie grubiutkie kreseczki! Mężowi już powiedziałam, a właściwie obudziłam go machając mu przed noskiem testem. Był w szoku, oczywiście pozytywnym. Ja wciąż nie mogę w to uwierzyć. Dobrze, ze kupiłam dwa różne testy.
Dziękuję za ciepłe słowa.
A na Twoją wiadomość i testy łezka w oku mi się zakręciła.
Nie mam dużego doświadczenia,ale takie bóle są normalne, bo zaczynają sie naciągać więzadła...
Teraz dbaj o siebie
rozkurczowy jest też Skopolan ale wiem ze lekarze preferują No-spe. Podejrzewam, że wymiotowałaś po No-spie jak miałaś okres(ja także wymiotowałam)===ale spróbuj teraz organizm może inaczej zareagować ale wcześniej coś zjedz aby nie na pusty żołądek.
Moja sistra na przykład nie mogła zaszywać kwasu foliowego i dostała witaminy.
Ale się rozpisałam....
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- monka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- monka
- Wylogowany
- gaworzenie
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
ASITA GRATULUJĘ NAJMOCNIEJ
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Mesy , Gosiak Lakrijka Wy chyba najbardziej obcykane w temacie, odebrałam wynik 21 dc badałam progesteron
wynik 94,35nmol norma faza lutealna 5,3-86nmolCo to oznacza? Błam sie ze mam niedomoge lutealną a tu wychodzi ponad normę O co chodzi??
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
U mnie tak pizdziło, ze nie spałam całą noc, ale o dziwo mi sie nawet nei chce, nie mam prądu w chacie, ale jak narazie mnie to wsio rybka, bo jestem u rodziców zerwało nam talerz od cyfry, wyrwało szklarnie, która spierdzieliła sie na gołąbki u sąsiadów pełno jakiś rur na pdwórku, nie wiem skąd nie nasze, rynna od sąsiadów. Mówię wam bałam sie jak nic. Jeden plus wichury pięknie mi liście sprzątnęło z ogródka i przeniosła je do sąsiadów a juz sie przymierzałam do grabienia
Małza wyganiam do lekarza, ale dziś nie,bo... nie ma prądu i obrządza zwierzaki ręcznie, potem jedzie z moim autem opony wymienić i do Starego Pola do agencji z papierzyskami i nie zdąży wdupię go chyba do bagażnika i sama wywiozę inaczej nie da rady z tym matołkiem
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Ej a widziałyście Marek stracił Hankę ale zyskał autko!
Czy dwa szczęścia to za wiele...?