BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #262159 przez gosiak
ni ma bata :P i tak juz tej kartki ni ma bo nie zapisałam nigdzie ale brzuch ze śmiechu boli oj boli :lol: :lol: :lol:

u Was też tak pizga? az się boję nocy :dry: Lacra Ty tam uważaj jak po małża na wigilię będziesz jechać, bo Ty blisko mnie to może u Cie też tak hula :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #262163 przez mesy
No wieje :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:

Ale jesteś wieszzzzzzzzzzz hehe :lol:
13 lata 2 tygodni temu #262286 przez @nulka
gosiak napisał:

elfyourself.jibjab.com/view/LWh2T9zbXapI8dJw?cmpid=ey_url

hehhehe

Gosiak.........

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

jesteś niemożliwa, dla takich obrazków warto tu zaglądać

iiiiiiiiiiiiiii
i dziękuję Ci za ten filmik!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a resztę bandy pozdrawiam, życzę szybkich i kumatych "chłopaków" w dni płodne
całuję Majeczkę w kuloska, Duśkę w buźkę, Szymka w gicołki, Lenkę w dziobek, i wszystkie inne staraczkowe bejbiki w pazurki.

Ciotka @nula ma w dzyt arbajtu przed świętami więc nie nadążę za wszystkimi, soooorrry ii :kiss:
no i zajmuje mnie urocza osóbka lat 2,5 :) która pojawia się w moim życiu raz na rok właśnie w święta. Doświadczenie bezcenne.
chłopek dbaj o Ksawcia
13 lata 2 tygodni temu #262319 przez Insomnia
Witam z rana z lepszym humorem :woohoo:
Dla dzielnej Majeczki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Dla Marty też :kiss: :kiss: :kiss:
Ajłoncia mam nadzieje że te bulgotki to z zadowolenia :silly:
M. jak mu pokazałam kartkę powiedział : No widzę że dziś nie próżnowałaś :lol: :lol: Ale ciuchy ma fajne, nawet rusza się tak jak ja :silly: :lol: A ilu osobom już to wysłałaś, przyznaj się :lol: :lol:
A Wy pokazałyście M.?
@nulkanie przemęczaj się tak kobietko :kiss:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 2 tygodni temu #262357 przez emka
ale tu wesoło :)i swiatecznie
Gosiak ,Agnessa cudne z Was elfiki :) :laugh: :laugh: :laugh:

MartaM Twoje maleństwo cudne, te oczka , pięknosci :)

Ale Was wywiało tam na południu... brrr... nienawidzę wiatru!

Idę sobie kawusie strzelić, bo łeb mi pęka... ;)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 2 tygodni temu #262377 przez gosiak
@nulka cieszę się że Cię rozbawiłam :lol:

Insomnia mój małż się tylko śmiał widząc filmik heheh podobało mu się :lol:

milego weekendu dziewczynki :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 2 tygodni temu #262406 przez mesy
Marta mała jest cudowna :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Hehe mój się śmiał z tego a jeszcze mało tego rodziców tam wstawiłam i w 4 sobie tańczymy :lol: :lol: :lol:
13 lata 2 tygodni temu #262467 przez gosiak
hahahah można porobić takie kartki i zamiast kolędy śpiewać to odtwarzać te filmiki :laugh: ale ubaw cała rodzina by miała :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 2 tygodni temu #262843 przez emka
Hejka!
Ja dziś w pracy siedzę i się nudzę, myślałam że Was poczytam a tu taka cisza...
Ale się nie dziwię... Pozdrwaiam Was niedzielnie :)

Wczoraj byliśmy na wigili w naszej wiosce, bardzo fajnie było, dzieciaki przygotowały jasełka, moja córcia była aniłoem i spiewała solówkę... ale byłam z niej dumna :)
Był Mikołaj, opłatek i śpiewanie kolęd... nie znałam tam większości tych ludzi bo dopiero 3 lata tam mieszkamy, a nie chciało mi się stamtąd wychodzić :)
Organizatorka dzwoniła do nas przed i prosiła żeby zabrać ze sobą naszego królika miniaturkę, zrobił tam furorę, a jaką miał radochę, buszował po snopkach słomy :) Nawet nie myślałam ze będzie tak wesoło :) :woohoo:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 2 tygodni temu #262942 przez gorla
hej :laugh:

ale się uśmiałam z waszych kartek świątecznych :lol: :lol: :lol: :lol: zadziobiste były :lol: :lol:

emka fajnię się zorganizowaliście na wsi , u nas nie ma chyba, ale jakieś dorotki co czy cuś, bo Sanktuarium św. Doroty jest u nas. A z tego co wiem, t w 1 święto na świetlicy spotkanie gospodarzy :lol: :lol: :lol: jak to na wiosce, noo i jmy sie załapujemy, ale nigdy nie byliśmy, a bo Oliwka mała a to nie am z kim zostawić, taka pochlejawa wioskowa :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

My dziś byliśmy w przychodni, Oliwka ma ospę :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: pomyślałam, co by było jakbym w ciąży była :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: to bym się stracha najadła
13 lata 2 tygodni temu #262943 przez chłopek
hej a my dzisiaj byliśmy u moich rodziców na obiadku.
później jak wrócilismy to spałam z Ksawciem :) ostatnio źle sie czuje, jeszcze plamienia miałam :(
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #263009 przez Lacrijka
A Gosiak zrobił testa przed @ :P :P :P :P :P :P :P :P :P Ha !! Uprzejmie doniosłam ! :laugh:

A my jak dzieci, wczoraj kupilismy sobie Monopol Polska i caly dzien gralismy zamiast robic cos na swieta.. Ale ja lubie takie dni...Telefony wyłączone, poza zasiegiem..Czaaaad !
13 lata 2 tygodni temu #263077 przez Mirella
to się delektuj takimi dniami, bo potem to już sobie takiego święta nie zrobisz, wiem coś o tym ;)
czasem mi brakuje takich dni...
13 lata 2 tygodni temu #263130 przez gosiak
zrobiłam bo chciałam wyprzedzić @ bo dawno testów nie robiłam i niedługo zapomnę jak się je używa :P a @ już za rogiem temka leci w pizdu więc ciotkami jeszcze nie będziecie :( o ile w ogóle będziecie ciotkami dla mojego dzidzia :dry: sorki za ten żal wylany, ale kurde na discovery oglądałam fajny dokument "cud narodzin" i prawie non stopa ryczałam i se pomyślałam że ja nigdy tego nie doświadczę :dry:

Lacrus uwielbiam takie dni :laugh: z eMkiem w scrable często grywamy i On zawsze przegrywa i te jego dziwne słowa z kosmosu B)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 2 tygodni temu #263142 przez Mirella
Gosiak, a palnąć Cięęęęęęęęęęęęęęę??????????????
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia