BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #277823 przez mesy
Inso no to teraz czekamy na twoje II kreski :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #277825 przez Lacrijka
Ze co ?? ze Gosiak juz tu dymcy ????????????
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #277827 przez bidol
no mnie znowu zdjęcia omineły. Ajłonki i @nulki to chyba nie dane mi zobaczyć. No ale Gosiaka widziałam - I cóż mogę powiedzieć - kolejna laska - śliczne włoski :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #277829 przez Insomnia
Bidol ja też nie widziałam Ajłonki, @nulki, Majówki... Ale Ciebie widziałam :kiss: :lol: :lol: Dałabyś zdjęcie swojego Sebusia :silly: z mamusią oczywiście :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277830 przez agnesssa
Witaj Różyczko bardzo fajnie, że namówiłaś dziewczyny na foruma :lol: i kto wie, może jeszcze uda się spotkać :woohoo: A co do sprawy, kolejną wizytę mam dopiero 20 stycznie więc za niecałe dwa tygodnie. Mogę zadzwonić do ginki w ten piątek, ale wydaje mi się, że powie mi dokładnie to samo co Bidolkowi a nie mam żadnych plamień ani nic, tylko ból jak na @ czasami ciut mocniej, a czasami słabiej.

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 11 miesiąc temu #277832 przez gosiak
Bidolku to masz szczęście bo przed chwilą usunęłam no ale całą noc wisiało więc chyba już wszusykie uwidziały :blink:

Insomnia w sobote? Ty wiesz byłam az luknąć na Twoją temkę i szok jak tam wysoko :woohoo: :woohoo: nooo podejrzana jesteś nie powiem :laugh:

Lacruś no ja już dymię :woohoo: :woohoo: ale Ciebie w stawaniu chyba nigdy nie pobiję :silly:

oki ide na farmę bo zaś mi wszystko pognije i same straty bedą :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu #277834 przez agnesssa
Insomnia zrób testa, no nie bądź taka :silly: :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #277838 przez Lacrijka
gosiak napisał:

Bidolku to masz szczęście bo przed chwilą usunęłam no ale całą noc wisiało więc chyba już wszusykie uwidziały :blink:

Insomnia w sobote? Ty wiesz byłam az luknąć na Twoją temkę i szok jak tam wysoko :woohoo: :woohoo: nooo podejrzana jesteś nie powiem :laugh:

Lacruś no ja już dymię :woohoo: :woohoo: ale Ciebie w stawaniu chyba nigdy nie pobiję :silly:

oki ide na farmę bo zaś mi wszystko pognije i same straty bedą :S

Nie no, dzisiaj wstalam tak wyjatkowo..Budze sie na tempke, zmierzylam, kopyrtam sie na bok, patrze a tam eMus sobie spi.. Godz 6:30 a on o 6 zawsze juz WYCHODZIŁ ! No to charat go za ramie, pobudka jak sto uji!! Ogień w szopie, poszłam mu zrobic kawe, siku no a jak juz zrobie siku to juz mam pospane hahaha I se dymce juz od rana i przegladam badania :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #277839 przez Insomnia
Agnesssa zrobię testa w sobotę o ile @ nie przylezie :lol: Ale to bez sensu bo i tak będzie jedna krecha... nawet cienia szansy nie widzę na ciążę no :lol:
Gosiak i co Ty na tym wykresie uwidziałaś co? Bo mi to się chyba termometr zaciął :lol: :lol: :lol:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277842 przez różyczka
agnesssa napisał:

Witaj Różyczko bardzo fajnie, że namówiłaś dziewczyny na foruma :lol: i kto wie, może jeszcze uda się spotkać :woohoo: A co do sprawy, kolejną wizytę mam dopiero 20 stycznie więc za niecałe dwa tygodnie. Mogę zadzwonić do ginki w ten piątek, ale wydaje mi się, że powie mi dokładnie to samo co Bidolkowi a nie mam żadnych plamień ani nic, tylko ból jak na @ czasami ciut mocniej, a czasami słabiej.

wiesz...zadzwonic zawsze mozesz jak masz watpliwosci, bedziesz wtedy spokojniejsza...
ale te bóle towarzysza wielu przyszłym mamom i czesto własnie przypomina to ból jak na lub podczas @...
mi lekarz tłumaczył,z e to rozciągają sie wiązadła macicy i takie tam :) i tez mówił - tak jak Bidol pisze- że mam brac no-spe ale ja nie brałam bo to nie było az tak uciązliwe a poza tym ajłonka mnie postarszyła wieściami od swoich koleżanek logopedek, ze nospa wpływa na zwiotczenie mieśni różniez u dziecka i ponoć to ma wpływ potem na kłopoty z aparatem mowy...i stad potem tyle dzici ma problemy i uczęszcza do logopedy...nie wiem czy tak rzeczywiscie jest ale skutecznie mi to na wyobrażnie wtedy podziałało i nie wzięłam ani jednej przez całą ciaże pomimo róznych bóli :laugh:
ajłonka to w ogóle jest udana - jak byłam juz w ciązy ale nie wiedziałąm jeszcze o tym to mnie ketonalem nafaszerowała w dobrej wierze oczywiscie bo mnie zab napitalał :laugh:
na szczęscie nic mojej córci od tego ketonalu nie jest hehe :)
a w ogóle to trzymam za Was babki kciuki wszystkie razem i każdą z osobna :)
bo strasznie fajne jesteście :side:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277844 przez gosiak
Insomnia no co uwidziałam, piękną ciążową tempkę :blink:

Lacra ja w ogóle nie slyszalam jak mój wyszedł i tak się obudzilam o 7,30 i w szoku wolam jezu Tomek wstawaj i ręką go macam a jego ni ma :laugh:

słuchajcie wlasnie mi emon zadzwonil ze dzis po naszej wsi złodzieje grasowali 10 domów obrobili tzn tyle na razie wiadomo :dry: u nas emus rano wychodzil to mówił ze furtka tez byla otwarta na szerokosc myslal ze to wiatr :huh: wlasnie sprawdzamy czy co nie zginęło :(

różyczko jaki piękny bombelek :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu #277847 przez mesy
różyczka dzidzi przepiękna :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Gosiakowa a ty też lachon jesteś jak się patrzy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Inso a ty testa se ebnij :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: coś za długi masz ten cykl :silly: :silly: :silly: :silly: :blush:

Gosiak sprawdzaj sprawdzaj :dry: u moih rodziców ostatnio co 2 auto na osiedlu porysowane :angry: :angry: :angry: :angry:
12 lata 11 miesiąc temu #277848 przez Insomnia
Gosiak zobaczysz że @ przylezie na weekend jak to ma w zwyczju :lol: No szok :ohmy: Ale tyle domów obrobili i nikt nic nie słyszał? Mam nadzieję że Wam nic nie zginęło
Różyczko jaka śmieszka z Twojej córuni :kiss: :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277850 przez gorla
Różyczko śliczna Bianka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: fajnie, ze namówiłaś dziołchy na forum :lol:

Agnessa wez nospę jak masz takie skurcze. Plamień nie masz to dobrze. Nospa powinna pomóc. Jak możesz to do gina drtndnij i zapytaj. W ostatniej ciąży to miałam skurcze, ze spać nie mogłam, budził mnie ból.. i sie tak skończyło. Lekkie skurzce o niczym złym nie musza świadczyć :kiss:

mesy jajaca se robisz!! jednak przylazła @ :( to czekaj na mnie :silly:

gosiak no przecie widziałaś moje foty??!!!!

A nie widziałam gosiaka Emki Ajłony i Majówki,

Inso i ty bez testa nam sie tu tyle uchowałaś??? czekaj czekaj robiłas już jednego chyba , ale @ dalej ni ma??

Ale mnie rano stary wqrwił :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: rozwale go normalnie, aż sie poryczałam... stary osioł
12 lata 11 miesiąc temu #277851 przez agnesssa
Różyczka Twoja córcia to cudo normalnie :lol: :kiss: No nieźle Ajłonka :silly: Ja również wytrzymam póki co i zobaczę co ginka mi powie. Ale kupię sobie no spę w razie mega silnego bólu. Dzięki dziewczyny za odpowiedź.

Insomnia a czemu chcesz czekać aż do soboty :unsure: Minęły już 4dni od poprzedniego testu, teraz już coś może być widać :silly:

Gosiak mam nadzieję, że nic Wam nie ukradli. Ale co za chamstwo :ohmy: Jak to jest możliwe, że tyle domów obrabowali :ohmy: :huh:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka