- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
- Otrzymane podziękowania: 17
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Insomnia w sobote? Ty wiesz byłam az luknąć na Twoją temkę i szok jak tam wysoko nooo podejrzana jesteś nie powiem
Lacruś no ja już dymię ale Ciebie w stawaniu chyba nigdy nie pobiję
oki ide na farmę bo zaś mi wszystko pognije i same straty bedą
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Bidolku to masz szczęście bo przed chwilą usunęłam no ale całą noc wisiało więc chyba już wszusykie uwidziały
Insomnia w sobote? Ty wiesz byłam az luknąć na Twoją temkę i szok jak tam wysoko nooo podejrzana jesteś nie powiem
Lacruś no ja już dymię ale Ciebie w stawaniu chyba nigdy nie pobiję
oki ide na farmę bo zaś mi wszystko pognije i same straty bedą
Nie no, dzisiaj wstalam tak wyjatkowo..Budze sie na tempke, zmierzylam, kopyrtam sie na bok, patrze a tam eMus sobie spi.. Godz 6:30 a on o 6 zawsze juz WYCHODZIŁ ! No to charat go za ramie, pobudka jak sto uji!! Ogień w szopie, poszłam mu zrobic kawe, siku no a jak juz zrobie siku to juz mam pospane hahaha I se dymce juz od rana i przegladam badania
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Witaj Różyczko bardzo fajnie, że namówiłaś dziewczyny na foruma i kto wie, może jeszcze uda się spotkać A co do sprawy, kolejną wizytę mam dopiero 20 stycznie więc za niecałe dwa tygodnie. Mogę zadzwonić do ginki w ten piątek, ale wydaje mi się, że powie mi dokładnie to samo co Bidolkowi a nie mam żadnych plamień ani nic, tylko ból jak na @ czasami ciut mocniej, a czasami słabiej.
wiesz...zadzwonic zawsze mozesz jak masz watpliwosci, bedziesz wtedy spokojniejsza...
ale te bóle towarzysza wielu przyszłym mamom i czesto własnie przypomina to ból jak na lub podczas @...
mi lekarz tłumaczył,z e to rozciągają sie wiązadła macicy i takie tam i tez mówił - tak jak Bidol pisze- że mam brac no-spe ale ja nie brałam bo to nie było az tak uciązliwe a poza tym ajłonka mnie postarszyła wieściami od swoich koleżanek logopedek, ze nospa wpływa na zwiotczenie mieśni różniez u dziecka i ponoć to ma wpływ potem na kłopoty z aparatem mowy...i stad potem tyle dzici ma problemy i uczęszcza do logopedy...nie wiem czy tak rzeczywiscie jest ale skutecznie mi to na wyobrażnie wtedy podziałało i nie wzięłam ani jednej przez całą ciaże pomimo róznych bóli
ajłonka to w ogóle jest udana - jak byłam juz w ciązy ale nie wiedziałąm jeszcze o tym to mnie ketonalem nafaszerowała w dobrej wierze oczywiscie bo mnie zab napitalał
na szczęscie nic mojej córci od tego ketonalu nie jest hehe
a w ogóle to trzymam za Was babki kciuki wszystkie razem i każdą z osobna
bo strasznie fajne jesteście
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
Lacra ja w ogóle nie slyszalam jak mój wyszedł i tak się obudzilam o 7,30 i w szoku wolam jezu Tomek wstawaj i ręką go macam a jego ni ma
słuchajcie wlasnie mi emon zadzwonil ze dzis po naszej wsi złodzieje grasowali 10 domów obrobili tzn tyle na razie wiadomo u nas emus rano wychodzil to mówił ze furtka tez byla otwarta na szerokosc myslal ze to wiatr wlasnie sprawdzamy czy co nie zginęło
różyczko jaki piękny bombelek
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Agnessa wez nospę jak masz takie skurcze. Plamień nie masz to dobrze. Nospa powinna pomóc. Jak możesz to do gina drtndnij i zapytaj. W ostatniej ciąży to miałam skurcze, ze spać nie mogłam, budził mnie ból.. i sie tak skończyło. Lekkie skurzce o niczym złym nie musza świadczyć
mesy jajaca se robisz!! jednak przylazła @ to czekaj na mnie
gosiak no przecie widziałaś moje foty??!!!!
A nie widziałam gosiaka Emki Ajłony i Majówki,
Inso i ty bez testa nam sie tu tyle uchowałaś??? czekaj czekaj robiłas już jednego chyba , ale @ dalej ni ma??
Ale mnie rano stary wqrwił rozwale go normalnie, aż sie poryczałam... stary osioł
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Insomnia a czemu chcesz czekać aż do soboty Minęły już 4dni od poprzedniego testu, teraz już coś może być widać
Gosiak mam nadzieję, że nic Wam nie ukradli. Ale co za chamstwo Jak to jest możliwe, że tyle domów obrabowali