- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #278249 przez gorla
Lakrus no to mordka za wyniki ja w piątek tokso IgM odbieram i mam jakie,s paskudne przeczucie
Emka ja ciebie tez nie uwidziałam!!!!!!! a jeszcze o ten chór kcem zapytać, moja Oliwka chce chodzić , ale nie wiedziałam gdzie szukać, od pazdziernika mi trąbi, jak narazie tyłka nie ruszylm w tym kierunku, bo na kurs pływacki chodziła.. pwiedz mi czy można sie zapisywać jeszcze i jak często są spotkania??
Wiecie, ze ja spindoliłam z fotela u dentysty!!!!!! ale siara, miał tylko dziurkę zakleić bez podtekstów, ale tak pryskał wodą hi hi, ze sie krztusiłam, z nerwów mi sie duszno robiło, powiedziałm, ze nie dam radę i tyle, wstalam i małż poszedł za mnie .. wezcie mnie puśćcie miedzy ludzi
Emka ja ciebie tez nie uwidziałam!!!!!!! a jeszcze o ten chór kcem zapytać, moja Oliwka chce chodzić , ale nie wiedziałam gdzie szukać, od pazdziernika mi trąbi, jak narazie tyłka nie ruszylm w tym kierunku, bo na kurs pływacki chodziła.. pwiedz mi czy można sie zapisywać jeszcze i jak często są spotkania??
Wiecie, ze ja spindoliłam z fotela u dentysty!!!!!! ale siara, miał tylko dziurkę zakleić bez podtekstów, ale tak pryskał wodą hi hi, ze sie krztusiłam, z nerwów mi sie duszno robiło, powiedziałm, ze nie dam radę i tyle, wstalam i małż poszedł za mnie .. wezcie mnie puśćcie miedzy ludzi
Temat został zablokowany.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278272 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Gorla A gdzie ty chcesz na ten chór ją dać? Najlepiej tam gdzieby miała blisko Moja aż na Abisynie chodzi, bo tam do szkoły chodzi, moi rodzice tam mieszkają... tak bym tez nie woziła tak daleko. Próby sa w soboty po 10 jakos, no i co drugą niedziele śpiewają , trza chodzić, moja i tak do przyjęcia to śmiga A jaka jest Wasza parafia? Moze tam cos mają, bo ci powiem ze mi sie odechciewa czasem tego wożenia, nie polecam gdzieś daleko dawac!
A w piatek mamy ten wyjazd śpiwory musimy zabrać, w jakiejs zielonej szkole będziemy spać, kurcze jak na szkolnym biwaku będę sie czuła I kulig będzie Musze se moje ciepłe portki poszukać
Ale sie uśmiałam z twojej wizyty u dentysty : Jakbyś chciałą to mam genialnego dentystę delikatny strasznie aż do przesady
Dawaj fote
A w piatek mamy ten wyjazd śpiwory musimy zabrać, w jakiejs zielonej szkole będziemy spać, kurcze jak na szkolnym biwaku będę sie czuła I kulig będzie Musze se moje ciepłe portki poszukać
Ale sie uśmiałam z twojej wizyty u dentysty : Jakbyś chciałą to mam genialnego dentystę delikatny strasznie aż do przesady
Dawaj fote
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez emka.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #278288 przez gorla
Emka na moim zadupiu nie ma chóru!!! tu nic nie ma, kościół jest, ale mało dzieci i nawet przyjęciny sa w innej wiosce 7 km dalej... i tak wożę i tak, do pzedszkola codziennie, to w niedzielę na pływanie, jeden grzyb..
fotę dam jak będziesz tu.. jesteś?? bo cię nie widzę, ty daj swoją
fotę dam jak będziesz tu.. jesteś?? bo cię nie widzę, ty daj swoją
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278292 przez gorla
eeejjj jakiś limit postów?? mnie zblokowało i pisał, ze mam czekać 15 sek, bo lmit przekroczony!!!
ajłoncia jestem za spotkaniem dopasuję się , twojej foty tyż nie widziałam
ajłoncia jestem za spotkaniem dopasuję się , twojej foty tyż nie widziałam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gorla.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278313 przez emka
o jest i Ajłona, to kiedy sie spotykamy na zarażanko
Ty ale ten brzusio ci fajnie wywaliło W szoku byłam jak zdjątko ujrzałam
Ty ale ten brzusio ci fajnie wywaliło W szoku byłam jak zdjątko ujrzałam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez emka.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278320 przez ajłona
Gorluś doprowadziłaś mnie do zawstydzenia hahahaha a to ciepełko niech Cię nie zmyli, ja diabeł wcielony to kiedy babeczki na macanko hahahaha brzuszka??? ja mam jeszcze tydzień zwolnienia więc się dopasuję
Emcia a brzuchol mi wywaliło że szok - już 95 cm w obwodzie. Rózia nadziwić się nie może bo chyba w 9 miechu miała 102 cm. cholera przede mną przecie jeszcze ponad 3 miechy. no to będę się kulać
A Frania namówię coby na spotkanie z ciotkami najlepsze kopniaki zostawił...
Emcia a brzuchol mi wywaliło że szok - już 95 cm w obwodzie. Rózia nadziwić się nie może bo chyba w 9 miechu miała 102 cm. cholera przede mną przecie jeszcze ponad 3 miechy. no to będę się kulać
A Frania namówię coby na spotkanie z ciotkami najlepsze kopniaki zostawił...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez ajłona.