BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #278249 przez gorla
Lakrus no to mordka za wyniki :kiss: :kiss: :laugh: :laugh: ja w piątek tokso IgM odbieram i mam jakie,s paskudne przeczucie :dry:

Emka ja ciebie tez nie uwidziałam!!!!!!! a jeszcze o ten chór kcem zapytać, moja Oliwka chce chodzić , ale nie wiedziałam gdzie szukać, od pazdziernika mi trąbi, jak narazie tyłka nie ruszylm w tym kierunku, bo na kurs pływacki chodziła.. pwiedz mi czy można sie zapisywać jeszcze i jak często są spotkania??

Wiecie, ze ja spindoliłam z fotela u dentysty!!!!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: ale siara, miał tylko dziurkę zakleić :silly: :silly: bez podtekstów, ale tak pryskał wodą hi hi, ze sie krztusiłam, z nerwów mi sie duszno robiło, powiedziałm, ze nie dam radę i tyle, wstalam i małż poszedł za mnie .. wezcie mnie puśćcie miedzy ludzi :S :S :S :S :S :S :S
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278272 przez emka
Gorla A gdzie ty chcesz na ten chór ją dać? Najlepiej tam gdzieby miała blisko :) Moja aż na Abisynie chodzi, bo tam do szkoły chodzi, moi rodzice tam mieszkają... tak bym tez nie woziła tak daleko. Próby sa w soboty po 10 jakos, no i co drugą niedziele śpiewają , trza chodzić, moja i tak do przyjęcia to śmiga :silly: A jaka jest Wasza parafia? Moze tam cos mają, bo ci powiem ze mi sie odechciewa czasem tego wożenia, nie polecam gdzieś daleko dawac!
A w piatek mamy ten wyjazd :blink: śpiwory musimy zabrać, w jakiejs zielonej szkole będziemy spać, kurcze jak na szkolnym biwaku będę sie czuła :silly: I kulig będzie :) Musze se moje ciepłe portki poszukać :) :silly:

Ale sie uśmiałam z twojej wizyty u dentysty : :laugh: Jakbyś chciałą to mam genialnego dentystę :) delikatny strasznie :) aż do przesady :)

Dawaj fote :) :laugh:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 11 miesiąc temu #278288 przez gorla
Emka na moim zadupiu nie ma chóru!!! tu nic nie ma, kościół jest, ale mało dzieci i nawet przyjęciny sa w innej wiosce 7 km dalej... i tak wożę i tak, do pzedszkola codziennie, to w niedzielę na pływanie, jeden grzyb..

fotę dam jak będziesz tu.. jesteś?? bo cię nie widzę, ty daj swoją
12 lata 11 miesiąc temu #278289 przez emka
jestem wrzucaj, wywala mnie co chwila

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278292 przez gorla
eeejjj jakiś limit postów?? mnie zblokowało i pisał, ze mam czekać 15 sek, bo lmit przekroczony!!!

ajłoncia jestem za spotkaniem :lol: dopasuję się , twojej foty tyż nie widziałam :( :( :(
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278296 przez emka
A masz! Poznajesz mojego meża? :silly: W liceum miał długie włosy i był wklęsły :laugh:

WOW! :) :blink: Tak myżlałam ze blondyna :)

Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #278297 przez gorla
Emka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale z ciebie dzaga łoo matko

kurde nie kojarze, a jaki on rocznik? albo kierunek? może stare foto z liceum to bym skojarzyła
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278302 przez emka
handlówka... rocznik 79 Jakbym miała fote z tamtych czasów to byś skojarzyła :) na bank!

12 lata 11 miesiąc temu #278306 przez gorla
hadlówka byłą 5-cio letnia?? a ich wychowawca była Urban?? może i coś kojarzę
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278307 przez ajłona
a macie Babeńki
Emka że lasensja to już wiem :blink: no i mamy kolejną pięknotę - Gorlico Ty Blondyno pikna :lol:
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #278309 przez emka
hmm nie wiem ale kojarzy mi sie cos że polonistka

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278313 przez emka
o jest i Ajłona, to kiedy sie spotykamy na zarażanko :)
Ty ale ten brzusio ci fajnie wywaliło :) W szoku byłam jak zdjątko ujrzałam :)

12 lata 11 miesiąc temu #278314 przez gorla
ajłon ale masz fajnego buziolka :kiss: :kiss: piękna jesteś, takie ciepełko masz w oczkach :kiss: :kiss: ale zabrzmiało
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278318 przez emka
ciepełko i taki spokój :)
Jak tam Franio, mocno kopie? :blink:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278320 przez ajłona
Gorluś doprowadziłaś mnie do zawstydzenia hahahaha a to ciepełko niech Cię nie zmyli, ja diabeł wcielony ;) to kiedy babeczki na macanko hahahaha brzuszka??? ja mam jeszcze tydzień zwolnienia więc się dopasuję ;)
Emcia a brzuchol mi wywaliło że szok - już 95 cm w obwodzie. Rózia nadziwić się nie może bo chyba w 9 miechu miała 102 cm. cholera przede mną przecie jeszcze ponad 3 miechy. no to będę się kulać :silly: :silly: :silly:
A Frania namówię coby na spotkanie z ciotkami najlepsze kopniaki zostawił... :kiss: :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia