BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #277971 przez agnesssa
Gorla dokładnie tak jak piszesz :ohmy: A ty do dentysty śmigasz, to życzę nie bolesnej wizyty :woohoo:

Ok ja spadam na tą konferencośtam :lol: Buziole :kiss: :kiss: :kiss:

Agusia domyslam się, że w awatarku to Twoja dzidzia, jest śliczna :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278032 przez emka
No ładnie jak ja wchodzę to wszystkie znikają :)
Widzę że Różyczka sie odezwała :) Witaj kochana ! A może Ty na staraczkach zostaniesz:) Boryska czas planować :) :silly: Bianusia ... mhhh na zywo jeszcze piekniejsza niż na fotkach ale ma po kim :) :lol:

Własnie pisałam Różyczce na gadu, że przy Was to sie mozna kompleksów nabawić, każda jak z reklamy :blink:
Chociaz wszystkich nie udało mi sie luknać, a bardzo bym chciala Gorle zobaczyć, co mnie na tych łyżwach będzie wysmiewać :silly:

Agnessa Ja brałam nospe w ciąży z Wiki, lekarz mi przepisał to barałam, choć bóli zbytnio nie miałam, potem takie twardnienie brzucha, ale to w 6 miesiacu. Podobno takie bóle to normalka, bo sie rozciąga wszystko, ale z drugiej strony nie ma co lekceważyć... Podobno póki nie ma plamień to wszystko mieści sie w normie :kiss: :kiss: :kiss:

Lacra Kciukasy zaciskam żeby nowy ginek sie spisał na medal!!! :kiss:

Inso :kiss: masz ty cierpliwość kochana :kiss:

Bidol Super fotka, świetnie wygladasz a synek cudny , śliczny uśmiech!!! :kiss: Tez takiego chcęęęęęę!!!

Gorlka Zamiast strzykawy weź kaczkę :laugh:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278087 przez ajłona
Ale gwarno od rana!!! łohohoho
Widzę, że Rózia się pojawiła i paploni na mnie ;) hahahaha z tym ketonalem to ja naprawdę w dobrej wierze Parówko, a o nospie to faktycznie trąbią mi logopedki wokół...ale tak sobie myślę, że jak silny ból to nie ma co i trza coś wziąć.Ból mamuni też dla dzidzi niewskazany. A i jeszcze Bianula to po prostu sama słodycz, mówię WAm, takie cudeńko, że ło matko jedyna no ale matula dżaga że szok, więc się rozumie ;)
A Emcia tu o kompleksach pisze! Trza jej lutnąć chyba bo sama jak modelasia wygląda!
Gorluś, Emcia a Rózia ma rację trza brzusia mego dotknąć w celach zarażenia więc może skręcimy jakieś spotkanko jednak i się uwidzimy na żywca :)
Agnesska ja też miałam na początku takie bóle co przypominały bóle @, może nie takie nasilone, no ale ja zawsze miałam bardzo bolesne miesiączki :( i tak jak Rózia pisze rzekł mój gin, że się rozciągają wiązadełka i takie tam, ale drynknąć do gina nie zaszkodzi ;)
Lacruś ten lekarz to wziął Cię w obroty! i pięknie będzie dzidziol Lakrijkowy oj b ędzie!
Inso trzymam kciuki za Cię, za te 2 kresunie piękna Dziołcho ;) A Mesy utulinki przesyłam - pewnie czekałaś Mesy na Gorlę, przyznaj się ;)
Bidolku kolejna Lasencja na pokładzie i to z jakim przystojnym kapitanem - ło boziu ;)
Ja też by chciałam resztę bandy zobaczyć choć na fotencjach...
ale pogoda dziś, masakra muszę doopę ruszyć bo inbaczej prześpię cały dzień. Już komodę Franusiowi zwolniliśmy i maleńkich ciuszków troszkę poukładałam - ale ekstra. A Bianeczka nam takie słodkie fatałaszki dała że szok!!!buzi buzi
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278109 przez mesy
ajłona :kiss: :kiss: :kiss:

ajłona no tak po cichu i podświadomie to czekam na gorle masz raję :lol: :lol:
Ale czekam też na Inso :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss:
Tylko ona w kulki leci i nie chce testa zróbić :silly: :silly: :silly: :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #278117 przez gabi28
witam,
wrocilam z pracy,niestety nie mialam dostepu do neta.nie dadrobie was nigdy,napiszcie mi w skrocie co sie dzialo od konca listopada.wiem tylko ,że majowka bedzie mamusią.KOCHANA GRATULUJĘ SERDECZNIE.spokojnych 9 miesiecy zycze.

Mi sie w listopadzie nie udalo,teraz jestem juz po owulce wiec cykl stracony,ale beda kolejne :)
12 lata 11 miesiąc temu #278133 przez Majowka
O Gabi! Witaj kochana! :kiss:

To prawda :) Udalo sie! Nie wiem jakim cudem!? :laugh:

Wlasnie wracam od Gina. Dzidzia juz ma 2,2 cm!!! Ruszala nozkami I raczkami I serduszko bilo tak pieknie! Jestem w stanie extasy!!!!!! :laugh:

Badania wszystkie ok, tylko zapalenie mam, ale mam brac normalne specyfiki :unsure: Zdziwilo mnie to, bo myslalam, Ze sa jakies lagodniejsze.....

Bidolku, ty bierzesz duphaston, a mi kazal za tydzien odstawic :unsure: Boje sie! :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278140 przez bidol
emka - nie wiesz co mówisz ;) ja już na zakrętach nie wyrabiam z tym moim lucyferkiem :evil: no mówie Ci :blush:

ajłonka - doczekasz się i Ty takiego łobuza. Ja prosiłam Bozie żeby Seba nie był takie " ciepłe kluchy " tylko taki urwis żeby był. ;) Na dzień dzisiejszy zmieniam zdanie. :cheer:
Więc Ty dobrze się zastanów o co Bozie prosisz :silly:

emka Ciebie to też się tyczy :laugh: :laugh:

gabi - zdrowe podejście :kiss: :kiss: z takim na 100% się uda :woohoo:
i i Agnesssa jeszcze zafasolkowała :kiss:
mesy a co się dziwisz insomni - obie takie same uparciuchy jesteście :blink: :silly: :kiss:

majówka - to nawet dobrze - znaczy że ciąża dobrze się rozwija - ja na 17.01 mam do ginki i pernie też każe mi odstawić, bo tak ogólnie to się już dobrze czuję. OOOO jak miło zobaczyć takiego małego człowieczka :woohoo: ja na USG mogłabym chodzić co 2 dni :silly: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #278144 przez chłopek
hej ja po wizycie u gina,miałam tylko badanie no i słyszałam serduszko dzidzi:) przytyłam tylko kg
12 lata 11 miesiąc temu #278148 przez emka
Majówka aż mnie ciary przeszły :)zazdraszczam :) :blink:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278149 przez bidol
chłopek to nie miałaś USG??? :( w sumie to dobrze że wszystko ok a nawet b.dobrze, ale Pewnie już się nie możesz doczekać poznania płci :)

a ja się wczoraj tak uśmiałam że mnie brzuch bolał. Co te durne baby są w stanie wymyślić.
Weszłam sobie na jakieś tam forum gdzie dziewczyny pisały -od kiedy mozna poczuć pierwsze ruchy dziecka. I wyobraźcie sobie że bywają takie kobiety co wyczuwają te ruchy już od UWAGA 8 tygodnia ciąży :side: :side: :side: i za nic w świecie im nie wytłumaczysz że to wzdęcia :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #278154 przez emka
bidol Moja też urwisek była... wszyscy mówili "żywe srebro " a teraz jest taka w sam raz :blink: Jak trzeba to potrafi sie wyciszyć, skupić, a czasem trajkocze jak najęta... i odważna jest bardzo... czasem moze nawet za bardzo :lol:

Hehe no to jest śmieszne 8 tydzien... Ja czułam ruchy w 5 miesiacu, ale podobno w drugiej ciaży mozna wcześniej wyczuć...

12 lata 11 miesiąc temu #278170 przez chłopek
bidol usg mam dopiero za 5 tyg:( juz bym chciała znac płec. mnie sie dzisiaj lekarz pytał czy czuje juz ruchy no ale to tylko tak czasem mnie brzuchy muska czyli raz na tydzien wiec moze to nie ruchy ?
12 lata 11 miesiąc temu #278182 przez Mirella
Gabi ale fajnie że jesteś :kiss: od listopada, hmmmm..... no Majówka i Agnesssa to wiesz, poza tym Delfinek urodziła Laurę, śliczności :) a Hanię madziaskową widziałaś? poza tym tu się tyle dzieje że streścić ciężko ;) ale chyba więcej nowych fasolek nie ma? chociaz mam wrażenie że o kimś zapomniałyśmy ;)

mnie lekarz powiedział że trzy nospy dziennie to maks w ciąży, i ciągle pytał czy mam skurcze, zapisał mi tę nospę i chyba ani jednej nie wzięłam ;) generalnie to myślę że jak się rąbię tę nospę jak Lacra żele to może to dziecku zaszkodzić, ale jak się łyknie raz na jakiś czas przy silnych skurczach to nie. Zresztą brutalnie rzecz ujmując (czarownica brutalna być musi, no ktoś musi czasem to niech będzie że ja) lepiej miec dziecko z problemami po nospie niż nie mieć go wcale, szczególnie że wady wymowy daje się leczyć.

Dlaczego Wy wszystkie tak daleko ode mnie mieszkacie??????????????????
12 lata 11 miesiąc temu #278197 przez ilona
Mirelcia a gdzie Ty dokładnie stacjonujesz?

Bo my z Inso to z centralnej Polski wiec wszędzie w miarę "blisko" :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #278204 przez Lacrijka
Oj tam, oj tam Mirell..Od razu jak Lacra żele :P :P :P Juz z miesiąc nawet nie powąchałam żela :( :( :(

Zrobiłam sobie tarczyczke, ft3 i ft4 - piękniutkie mam :) :) :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia