- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 11 miesiąc temu #287931 przez Asik
Hejj kochane
Wpadłam do Was poczytac co tam nowego, która zafasokowała itp
Agnessa i Majówka ja tez byłam mega spiąca zasypiałam na stojaco teraz tez bym tak mogła ale mały nie daje
Szymek szaleje już tak że sił mi brak czasami pediatra powiedział że szybko się rozwija heh no baaaa jak mi już raczkowac pieronek zaczyna wszystko go interesuje , nie usiedziw jednym miejscu .. no jak to się mówi żywe srebro
wrzucam Wam jedno z nowszysch zdjęć w nadziei że szybko nastepne mamuski się pojawią
Wpadłam do Was poczytac co tam nowego, która zafasokowała itp
Agnessa i Majówka ja tez byłam mega spiąca zasypiałam na stojaco teraz tez bym tak mogła ale mały nie daje
Szymek szaleje już tak że sił mi brak czasami pediatra powiedział że szybko się rozwija heh no baaaa jak mi już raczkowac pieronek zaczyna wszystko go interesuje , nie usiedziw jednym miejscu .. no jak to się mówi żywe srebro
wrzucam Wam jedno z nowszysch zdjęć w nadziei że szybko nastepne mamuski się pojawią
Temat został zablokowany.
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287942 przez gosiak
dawajcie zdjęcia jak małe byłyście
szpiegi jedne wszystko wyczają wpadłam tu z rana(tu Lacra wybucha śmiechem) poczytać i uciekłam bo ja wyobraźcie sobie juz byłam w mieście w US uwielbiam latać po takich instytucjach... no ale już jestem w domciu więc skrobię a przed @nulką i Lacrą nie da się uciec gwałciły gwałciły mnie o ten tel do ginki, aż musiałam zadzwonić z nimi nie ma żartów no w czwartek ide do mojej ginki po skierowanie na HSG i już sie dygam ale spoko Lacra obiecała trzymac mnie za rękę buahahha
Chinka zajebista, oby ludzie tacy byli dla siebie na codzień jak ta mała Chineczka, życie było by weselsze
Majówka ja mojego laptopa tez mam u znajomego eMka co naprawia kompy i juz trzyma chyba z 3 miesiące, ale on chyba na częsci już się tylko nada męża laptopa też dojeżdźam ledwo bida dyszy i mąż mi już powiedział ze jak teraz kupi stacjonarny bo taki chce, to ja wstępu nie będe do niego mieć a jeszcze żeby było mało to dwa tel mam zepsute w jednym siadło gniazdko co się ładoware wsadza a zastępczy stary niby dziala a nie moge sie nigdzie dodzwonić kuniec świata elektronika gosiaka nie lubić
Asiu szymuś zajebiaszczy, i jak urósł, buziaki od ciotki Gochy, i pozdrowionka dla Ciebie
szpiegi jedne wszystko wyczają wpadłam tu z rana(tu Lacra wybucha śmiechem) poczytać i uciekłam bo ja wyobraźcie sobie juz byłam w mieście w US uwielbiam latać po takich instytucjach... no ale już jestem w domciu więc skrobię a przed @nulką i Lacrą nie da się uciec gwałciły gwałciły mnie o ten tel do ginki, aż musiałam zadzwonić z nimi nie ma żartów no w czwartek ide do mojej ginki po skierowanie na HSG i już sie dygam ale spoko Lacra obiecała trzymac mnie za rękę buahahha
Chinka zajebista, oby ludzie tacy byli dla siebie na codzień jak ta mała Chineczka, życie było by weselsze
Majówka ja mojego laptopa tez mam u znajomego eMka co naprawia kompy i juz trzyma chyba z 3 miesiące, ale on chyba na częsci już się tylko nada męża laptopa też dojeżdźam ledwo bida dyszy i mąż mi już powiedział ze jak teraz kupi stacjonarny bo taki chce, to ja wstępu nie będe do niego mieć a jeszcze żeby było mało to dwa tel mam zepsute w jednym siadło gniazdko co się ładoware wsadza a zastępczy stary niby dziala a nie moge sie nigdzie dodzwonić kuniec świata elektronika gosiaka nie lubić
Asiu szymuś zajebiaszczy, i jak urósł, buziaki od ciotki Gochy, i pozdrowionka dla Ciebie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gosiak.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287949 przez gosiak
mesy napisał:
Mesy no przecie napisałam że po skierowanie we czwartek lize
Inso świetne
Gosiak ja wrzucę jutro albo wieczorem jak będę miała trochę więcej czasu
A to umówiłaś się w końcu na tą wizytę czy nie ?
Mesy no przecie napisałam że po skierowanie we czwartek lize
Inso świetne
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gosiak.
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej