BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #304529 przez gosiak
Lacra heh :laugh:

no Ja powiem tyle cieszy mnie jak "stare" staraczki dziś mamusie wrzucają tu fotki swoich pociech, każdego bobaska znam po imieniu, znam historie starań dziewczyn, dużo o nich wiem no jak koleżanki ze szkoły i osobiście nie mam nic przeciwko że dodają zdjęcia swoich pociech, a często tak jak @nulka napisała same się upominamy, a dla mnie to i wygodnie bo nie musze latać po innych wątkach.
Co do II kreseczk to faktycznie troszkę ukłuje, no ale to przecież nieuniknione że staraczka tu pokaże II kreski a nie na jakimś wątku mamusiowym, i myślę że jak ja bym zafasolkowała i każda z Was tu staraczka chciała by wrzucić zdjęcie swojego uczekanego dzidzia bo przecież tu zaczynałyśmy i to "zawsze" będzie miejsce do którego będzie się wracać :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #304532 przez emka
ale nawet nie wiecie jak to cieszy , że ktoś o nas myśli i pierwsza rzecz jaką zrobiłam wracajac do domu z wynikiem bety to napisałam do Was. Druga sprawa że dziewczyny gadają na gadu i tak pewnie jest łatwiej... :blink:
Ze mną to jeszcze nic pewnego, więc pozwole sobie tu zostać... :silly: :silly:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 11 miesiąc temu #304534 przez Dorciaition
Przepraszam... :(

Alanek[*] :(
12 lata 11 miesiąc temu #304537 przez gosiak
Dorciaition napisał:

Dorcia nie denerwuj mnie :angry: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304546 przez emka
Nie przepraszaj myśle że dzewczynom nie o to chodziło, żeby komuś było głupio... Największy żal mają do losu, że je pomija... Zresztą pewniye miałabym podobne odczucia... :dry: jak mi sie teraz nie uda, też będę walić pięscią w stół!!!! :(
A Lenka jest bardzo do pozazdroszczenia :lol: :lol: :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 11 miesiąc temu #304559 przez Lacrijka
Emka, nawet jak bedziesz w 8 miesiacu to masz sobie pozwolic tu zostac.. Chcesz z nami pisac to pisz, a jak sie komus nie podoba to juz inksza inkszosc, ot co !

Ja od zawsze zapowiadam, ze jak juz sie zdarzy cud i uda mi sie zajsc w ciaze to sie stad nie ruszam.. Tzn to było za czasów starszych, tych co jeszcze węgiel pamietaja, a teraz to bede musiała to porzadnie rozwazyc..
12 lata 11 miesiąc temu #304563 przez Lacrijka
Dorciaition napisał:

Nie świruj Dorcia.. Nie masz za co przepraszac.. Zreszta, zaraz przyjdzie Mirell i bezie po ptokach hahaha
Cudowny dzis dzien ...
12 lata 11 miesiąc temu #304564 przez ilona
NO czytam i własnym oczom nie wierze :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Inso no wiesz co :dry: :dry: :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #304565 przez Insomnia
ja Wam wszystkim
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Przecież nie miałam na myśli żeby mamusie się tu nie udzielały. A tymbardziej nie wydaje mi się żebym napisała że ktoś tutaj jest niemile widziany :ohmy: Moja wypowiedź dotyczyła wątku jako takiego...Przeciez sama proszę o zdjęcia nie dlatego żeby tylko sobie posty nabić ale dlatego że chcę je zobaczyć :silly: Bardziej chodzi mi o to że starające się nie udzielają. Brakuje świeżej krwi, zapału...
A jak zaraz jedna przez druga zacznie przepraszać to nie wiem co Wam zrobię. Ciesze się z każdych dwóch kresek, myślę o Was w pracy, jak się czujecie...
Owszem mówiłam że sie nie staram. Ale czy nikt nie miał dość, chwili słabości?

Ps. Czy to właśnie jest to oczyszczanie atmosfery o którym mówiła kiedyś Mirella?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 11 miesiąc temu #304568 przez Aguska23
Forum jest chyba dla każdego tak mi się wydaje przynajmniej..nigdzie nie było inf, że to grupa zamknięta tylko dla niezafasolkowanych.
Ja osobiście lubię sobie poczytać co piszą inni, czasem sama coś napiszę..
I cieszę się, że są tu też te dziewczyny, które ujrzały już II kreseczki (ja zatestuję najwcześniej w poniedziałek jak radziłyście), ich rady i wsparcie są dla mnie cenne, bo wiem że też przeszły długą drogę, żeby teraz się cieszyć. A czasem fajnie poczytać o objawach o tym jak się czują, jak się maluszek rozwija...mi pozwala to oderwać myśli od tego testować czy nie, będzie @ czy nie :)
No chyba, że cenzurować mamy wypowiedzi....a to mi się niemiło kojarzy..to tyle ode mnie
Ale mogę zamilknąć, no problem..
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304571 przez agnesssa
A ja nie wiem o co tu chodzi, bo każdy ma prawo robić co chce, skoro dziewczyny się odsunęły to ich sprawa, ale Mesy i Inso najwięcej pisały z rańca i to nie tylko o starankach :woohoo: a teraz piszecie, że o starankach za mało było, ja też Was rozumiem, bo nie raz kuło w serducho jak kolejne dwie krechy się pojawiały, a nie moje, ale jednocześnie zawsze mnie to cieszyło :huh: a ja nie przestane tu zaglądać, bo ciągle czuje się w tym towarzystwie lepiej niż w nowym wątku ciążowym, bo to z Wami od pół roku się kolegowałam. A ciągłe gadanie o tym, że jest inaczej niż było kiedyś, i że jest gorzej nie są fajne, dla osób które teraz tu piszą, bo to nie nasza wina, że się zmieniło :ohmy: Po za tym tak jak dziewczyny piszą, trudno żebyśmy się wszystkie kiedyś i obecnie starające spotykały gdzieś po innych wątkach jak wiadomo, że tu każda zagląda :silly:
I niestety ale takie uwagi zawsze będą raniły osoby, które tu zaglądają, tak jak np Dorcie :ohmy: A całkowicie nie potrzebnie bo właśnie zawsze czekam, aż która mamusia wpadnie i wrzuci fotkę swojej pociechy

przy okazji Dorcia Lenka jest cudownaaaaaaaaaaaaaaaaa :kiss: :kiss: :kiss:

Nie wiem co mam jeszcze napisać :silly: :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304573 przez Dorciaition
Przepraszam, bo wiem, że o mnie też trochę chodzi. Tym bardziej, że pod zdjęciami Leni zaczął się ten temat :/
Chciałabym tylko powiedzieć, że trzymam z całych sił kciuki za Was. Będę tu zaglądać bo kibicuję Wam z całego serca. Czytam na bieżąco i z niecierpliwością czekam na Wasze pozytywne testy. Może nie byłam na staraczkach długo, ale czułam się z Wami bardzo związana. To Wy pierwsze zobaczyłyście moje II krechy. Dzięki Wam podniosłam się z trudnych chwil, to Wy dałyście mi nadzieję. Wiele się nauczyłam, nawet ciasto upiec ;) Mój czas starań dzięki Wam był przyjemny i za to Wam dziękuję. :kiss:

To tak dla wyjaśnienia moich wizyt u Was. :silly:

Lacra masz rację- uciekam, bo za chwilę Mirella przyjdzie i mi się oberwie.

Alanek[*] :(
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304579 przez ilona
Mirella dawaj no to szybko :laugh: :laugh: :laugh:

Chcecie czy tez nie pokaże Wam mojego urwisa mimo tego że staraczka nie byłam i rzadko się udzielam a co! :blink:
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304590 przez gosiak
Dorcia ja myślę że dziewczynom sie zbierało od jakiegoś czasu żeby powiedzieć co im leży, a nie że po dodaniu zdjęcia Lenci :kiss:

czasem faktycznie tematy tu nie na temat są, ale kurde znamy się już jakiś czas i jak czasem z Lacrą i @nulką pośmiejemy się z "naszych" fotek, albo porobimy sobie test z kwadratu to zabawa na całego jest, no jak byśmy cały czas o staraniach pisały to by dopiero nudno było, dla mnie zawsze mile widziane będa tu posty byłych staraczek, i fotki ich pociech :blink:

ale Wiktorek już duży :woohoo: i przystojniak z Niego :lol:

dziewczyny jest plus dzisiejszego tematu, popatrzcie ile Nas tu dzis jest :P :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu #304611 przez mesy
Lacra
Po pierwsze primo- jak ty to napisałaś to że my ''zawiesiłyśmy'' starania to nie znaczy że się udzielać tu nie będziemy czy coo ale o czym tu pisać jak wiecznie czy był dziś rzyg czy nie ... kiedyś tego na forum nie było ja nie mam żalu o to że dziewczyny się tu wypowiadają ale kiedyś.. forum staraczkowe to było forum staraczkowe ..... i chcecie to wrzucajcie fotki swoich pociech to nie o to tu chodzi że właśnie dajecie fotki dzieciątek .. fajnie popatrzeć na małe szkraby .
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia