- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304688 przez gosiak
mesy piszesz że do żadnej nic nie masz, ale rzyg Ci przeszkadza, więc wiadomo kto o tym pisze, więc skoro to wypominasz to coś jednak masz do tej osoby, i troszkę nie ładnie bo z niedawnymi staraczkami np. agnessa czy Emka byłaś kuleżankom a teraz rzygi im wypominasz tak z dnia na dzień maja sobie z tad iść? skoro nas lubią i im tu dobrze to niech se pisza o tych rzygach...mi tu drugi roczek leci i nicki dziewczyn to nie sa tylko nicki to sa osoby do których człowiek w jakiś sposób sie przyzwyczaja no i fajnie że się dzielą tym jak znosza ciążę...
Duśka nasza gwiazda w ukularach
Gabi puki nie ma rozkreconej @ to wiesz
Duśka nasza gwiazda w ukularach
Gabi puki nie ma rozkreconej @ to wiesz
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez gosiak.
Temat został zablokowany.
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 11 miesiąc temu #304690 przez @nulka
Lacrijka napisał:
nooooo
a ja to bym chciała żebyśmy tu wszystkie już rzygały
bidol w mój monitor możesz pawiować cały dzień (takam szlachetna)haha
emka napisał:
bidolku, e tam wrzuć na luz... Jak ktoś nie chce niech nie czyta, proste! A jak sie czujesz?
nooooo
a ja to bym chciała żebyśmy tu wszystkie już rzygały
bidol w mój monitor możesz pawiować cały dzień (takam szlachetna)haha
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304691 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
heheheheheeheehe No cóz tak musi być... szczerze ucieszyłabym się gdybym miała mdłości bo podobno hormonków wtedy jest dużo, ale z wiki też nie miałam... Jak narazie mam brak apetytu, ale to chyba z nerwów!
gosiak za twoją przemowę chciałabym ci brawo bić!
gosiak za twoją przemowę chciałabym ci brawo bić!
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez emka.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
12 lata 11 miesiąc temu #304699 przez Lacrijka
Dorciaition napisał:
Czyli beziesz nam dalej wklejac Lenke ??? tak ?? tak?? tak ?? Jak kochasz to kochasz
Ale dobra, zakonczmy juz te durne gadki bo az żal.. Poważnie...
Nie, no nie wiem co napisać Kocham Was i tyle!
Duśka wymiata!
Czyli beziesz nam dalej wklejac Lenke ??? tak ?? tak?? tak ?? Jak kochasz to kochasz
Ale dobra, zakonczmy juz te durne gadki bo az żal.. Poważnie...
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304702 przez Majowka
Dopiero teraz przeczytalam, bo dzis od rana straszna tragedia u nas...zmarla nad ranem babcia miska... ....a dzidzia miala sie urodzic wlasnie w jej urodziny...no ale nie bede was jeszcze bardziej zasmucac....
Tez dlugo tu bylam i nie zachodzilam.... Musicie myslec w ten sposob, ze jak tylko wam sie uda (a moze to byc juz za miesiac) bedziecie robic to samo co ja, Agnessa, Bidol.... Taka jest kolej rzeczy, placze sie i czeka, a pozniej skacze sie z radosci i glosi calemu swiatu...
Ja jak tylko zaszlam, pobieglam czytac watek od 2 kreseczek Delfinka, najdokladniej jak sie dalo, pozniej Ann, Ajlona...to byla dla mnie cenna informacja, balam sie o kazdy dzien i chcialam wiedziec jakie byly ich poczatki...
Kazda ze staraczek ktorej sie udalo jest tylko aktywna na tym watku do jakiegos czasu...dopoki nie zakumpluje sie na swoim ciezarowkowym, pozniej tylko doraznie informuje i dopinguje... Nie wyobrazam sobie tego inaczej...
Tez dlugo tu bylam i nie zachodzilam.... Musicie myslec w ten sposob, ze jak tylko wam sie uda (a moze to byc juz za miesiac) bedziecie robic to samo co ja, Agnessa, Bidol.... Taka jest kolej rzeczy, placze sie i czeka, a pozniej skacze sie z radosci i glosi calemu swiatu...
Ja jak tylko zaszlam, pobieglam czytac watek od 2 kreseczek Delfinka, najdokladniej jak sie dalo, pozniej Ann, Ajlona...to byla dla mnie cenna informacja, balam sie o kazdy dzien i chcialam wiedziec jakie byly ich poczatki...
Kazda ze staraczek ktorej sie udalo jest tylko aktywna na tym watku do jakiegos czasu...dopoki nie zakumpluje sie na swoim ciezarowkowym, pozniej tylko doraznie informuje i dopinguje... Nie wyobrazam sobie tego inaczej...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez Majowka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- PM
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 11 miesiąc temu #304719 przez gorla
Emka ja kcem dołączyć do ciebie ja kcem!!! testuje za 2 tyg. ale kurka nic z tego , bo co mis ie z tempką dzieje ojojoj
gosiak dobre foto
Noo to oczyszczenie atmosferki było?????? już kolejna za moich czasów.. nie mogedoczytać do końca, bo mi małż przeszkadza i mnie wywala co chwila, spokojnie wieczorem jak pójdzie do pracy se poczytam
U mnie zimno -20 st i słońce.. a ja cierpie katusze i mnie dusi astma, nie mam kurna leków, jade na marnym wapnie, ale moze do pogoda.. mam nadzieję
gosiak dobre foto
Noo to oczyszczenie atmosferki było?????? już kolejna za moich czasów.. nie mogedoczytać do końca, bo mi małż przeszkadza i mnie wywala co chwila, spokojnie wieczorem jak pójdzie do pracy se poczytam
U mnie zimno -20 st i słońce.. a ja cierpie katusze i mnie dusi astma, nie mam kurna leków, jade na marnym wapnie, ale moze do pogoda.. mam nadzieję
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10