- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
Mirella fakt podejrzana...znowu coś się pokręciło, jeden miesiąc się nacieszyłam regularnym krótkim cyklem a teraz znowu będę czekać....aj a myślałam, że ten dupek naprawdę działa
a kiedy miałaś owulacje??? tak mniejwiecej
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
- Otrzymane podziękowania: 0
Aguska23 napisał:
Mirella fakt podejrzana...znowu coś się pokręciło, jeden miesiąc się nacieszyłam regularnym krótkim cyklem a teraz znowu będę czekać....aj a myślałam, że ten dupek naprawdę działa
około 28 stycznia
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Gosiak nieźle wyglądają razem
Vifi Walnij sobie teściora chociaż dla sportu Może w poniedziałek tak jak Aguśka
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Lacrijka Czyli jak rozumiem, teścior owu wyszedł, ale owu nie było to nie ładnie ze strony jaja Ale wiesz jak to bywa ze straconymi cyklami Czyli jak rozumiem, teścior owu wyszedł, ale owu nie było Mam tylko nadzieję, ze Ci szybko się torbiel wchłonie
Gosiak nieźle wyglądają razem
Vifi Walnij sobie teściora chociaż dla sportu Może w poniedziałek tak jak Aguśka
To był test ciążowy Kochanie Ale po pregnylu
Gosiak - dawaj mi kolo zębate !!
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
ViFi napisał:
Aguska23 napisał:
około 28 stycznia
to byłby 13d fl a faza fl wystepuje od 12 do 16d od owulacji książkowo to powinno być 14d
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
A w ogóle Gosiak kiedy w końcu masz mieć zabieg, a raczej kiedy się dowiesz
Vifi ty to tak fachowo piszesz, że czasami muszę się zastanowić to co to znaczy Ale już skumałam
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Generalnie czemu nagle się zrobił taki tłum a wcześniej go nie było ? Bo nie miałyście tematu jak tylko o jednym się tu pisało ..... nikt nikomu nie zazdrości tych 2 kresek tylko tak jak inso napisała trochę w sercu kuje ......
Mirella masz rację kiedyś tak było że nowe staraczki omijałe stare ale to się zmieniło ... zostało wszystko wyjaśnione. Kiedyś też pisałyście ze sobą inaczej .....
Tak jechałyśmy z agnesa na jednym wózku i wcale jej tej ciązy nie zazdrościmy wręcz przeciwnie niech będzie wszystko dobrze ale trochę wyczucia... bo dziewczyny pisza na forum o swoich ciążach ok rozumie po to forum jest ciąza, objawy itp ale jest tu większość dziewczyn co się starają o ciążę i jak ten temat jest to po prostu w sercu ściska .... chyba nie po to zostały założone wątki mamusi .. ? Miło was się czyta jak przebiega wasza ciąża ... ale niekiedy po prostu czasem az przykro to czytac ..... ze czemu ty a nie ja ... nie wyganiam nikogo stad ani nawet mi to do glowy nie przyszlo ale chyba każda z nas moze napisac tu jak coś komus nie pasuje.
Właśnie mierella ma rację jeszcze nawet nie dawno było wiadome która testuje a teraz ten temat został w ogóle odłożony na bok . O rzygach napisałam bo ostatnio ten temat tylko tu jest .. a nie po to żeby komuś ubliżyć więc źle to sobie odebrałyście , ale jak ja kiedyś pisałam o sluzie to żeście mnie zlinczowały że te etapy macie już za sobą .....
Dorciaition tu nie chodzi o Ciebie czy inne dziewczyny co wrzucaja tu fotki dzieci forumowych . O żadną z was nie chodzi .. przecież nie było tematu zdjęć żebyście tu nie wrzucały . Każda z nas z osobna prosiła o zdjęcie którejś pociechy z was .
gosiak dokładnie trochę się tego zebrało i w końcu zostało wyrzucone ale to nie powód żebyście nas tu jechały bo tak samo każda z was może mieć taki moment że jej się coś nie spodoba i co też wtedy zjedziecie się nawzajem ?
To tyle co mam do powiedzenia i mam nadzieję że tym razem zrozumiałyście o co chodzi.
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Po drugie to ja też nie jestem książkowym przykładem bo mam owulkę czyli fl 18dc! No ale nic z tym nie zrobię... Nawet po Clo nic się nie zmieniło...
Po trzecie to z tą równowagą w rodzinie coś musi być na rzeczy... Moja ciotka jak sie dowiedziała że jest w ciąży (2 lub 3 miesiąc)to umarła jej chrzestna. Moja szwagierka też się dowiedziała że jest w 2 ciąży to zaraz jej dziadek umarł i też nawet się nie dowiedział że by miał kolejnego prawnuka... A jak urodziła 1 dziecko to chyba jak miało 3 miesiące to umarła babcia męża szwagierki, czyli tego kuby prababcia... Ja też się boje pomyśleć co to będzie w moim przypadku...
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
A zamiast miaukać że nie ma nowych staraczek i się ciążowo robi to może lepiej więcej o starankach pisać, bo coś mi się wydaje że nowe jak szukają miejsca dla siebie to nie tam gdzie się tylko o fryzurach i kuchni gada. Nie żeby w ogóle o tym nie gadać bo to też już tu przerabiałyśmy, i jak się zrobiło tylko i wyłącznie profesjonalnie starankowo to też było źle.
APELUJĘ O RÓWNOWAGĘ!!!!!!!!!!
U nas w rodzinie się sporo ostatnio maluchów rodzi i nikt nie umiera, tfu tfu splunąć i odpukać
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!