BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #304775 przez Lacrijka
Noooo, galoty miał w deche !! Ale nie zezrem i uj !! Ta jego mina jak on robil ten obiad to mi sie po nocach sni, ło matko !!!!
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #304777 przez gosiak
u nas kwiatki spadają bez powodu jak ktoś umiera, już kilka razy tak było :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu #304778 przez Majowka
gosiak napisał:

Majowka napisał:

Jezeli o mnie mowa, to sorry Gosiak...
Kazdy sie ma prawo wypowiedziec, tym bardziej, ze ja tez odebralam tekst inso jako atak...
Przepraszam tylko, ze za pozno sie wtracilam :(

Majówka ale ja tu nic do Ciebie nie piłam :S :S :S chodziło o ostatniego posta mesy

@nulka o tym co piszesz to może i prawda...u mnie w rodzinie jak u brata się córka urodziła to babcia zachorowała na raka i umarła jak mała miała z 5 miesięcy...

a z chłopkiem chyba tez tak było Ona zaszła a dziadek umarł???

Myslalam, ze do mnie...ze jeszcze wam glowe zawracam swoja wypowiedzia.... :( Przepraszam
Gosiak, mi przebaczy nie?

Chlopkowi wczoraj zmarl dziadek :(

Niby ma to sens ale czlowiek strasznie cierpi po takiej stracie...
12 lata 11 miesiąc temu #304784 przez @nulka
ja dzisiaj Małżowi robię placki ziemniaczane z gulaszem z serduszków i wołowiny(on uwielbia) a dzisiaj zasłużył B)
12 lata 11 miesiąc temu #304785 przez Lacrijka
Gosiak, masz testa ze wtorka
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304786 przez gosiak
no co Ty Majówka :kiss: :kiss:

kurde chłopek współczuje :kiss: ale wiem że jak tylko zaszła to chyba dziadek też umarł :(

Lacra czad, czekam na powtórkę za kilka dniów :lol: :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu #304789 przez Lacrijka
No co Ty Gogasie, z czego niby ??? hahaha
12 lata 11 miesiąc temu #304795 przez Mirella
Dziewczyny łapcie Ilonkę za paluszki żeby mi bana nie dała przez siostrzaną lojalność bo na początek Insomnia oberwie.

Pytasz się słonko czym ten wątek się stał? Ty się o to pytasz? To sobie przypomnij jak Lacra mówiła że kafeterię robicie, ignorujecie stare staraczki i pogadać z Wami ciężko. Może Ty tego nie zauważyłaś, ale my przecież wiemy, że w jednym czasie przyszło całkiem sporo nowych i jakoś tak szybciutko się ze sobą zakumplowały, a nas starych staraczek (i rezydentek) nie zauwazałyście. Już o tym kiedyś była tu rozmowa. Może za łagodnie było, to teraz pozwólcie sobie powiedzieć, bo to nie tylko Insomni się tyczy, że to Wy narzuciłyście zupełnie nową formułę tego wątku, staraczki przestały pisać bo przestały być zauważane, sporo z nich na skarbka się przeniosło i tyle. Wiem od @nulki, na gg mi powiedziała :P I teraz po tym pierdylionie rozmów nie na temat Insomnia i Mesy (która jak mówi podpisuje się pod wszystkim) mają żal że wątek nie jest o staraniach. No ręce i cycki opadają. Jechałyście z Agnesssą na jednym wózku, a teraz macie żal że o rzyganku pisze? Nosz kurzy flak.....

Ja na odmianę mogę się podpisać pod tym co @nulka napisała, nie będę się powtarzać. Dodam tylko, że na mój gust awaria na forum tez ma wpływ na brak nowych staraczek, poruszanie się jest koszmarne.

Lacrijka napisała:

Kiedys na tym forum było tak, ze byłysmy "jedna wielka rodzina" powaznie, ja czesciej gadałam z dziewczynami jak z eMkiem.. Juz były wojny o to nawet.. I było inaczej.. A teraz jest kafeteria rodem z Interii.. I ja wole sobie np. pogadac z @nulka czy Gogaska na gadu czy pośmiac sie pod wykresami.. Nie ma juz tej magii, ciekawosci i radosci.. Kiedys odliczałysmy do testu kazdej z osobna a teraz ?? Teraz jest doopa wołowa i pierdolamento !!! O !
Ide stąd bo mi sie jesc chce niemiłosiernie..

I to jest prawda, kiedyś było inaczej, dni testów to byly dni święte tutaj, wszystkie z samego rańca przylatywały (oprócz mnie oczywiście, ja w południe zaczynam :P ) a teraz? nawet dobrze nie wiadomo, która kiedy testuje...

Lacra, Gosiak @nulka i reszta co na skarbek polazła, też Wam się opiertenteges należy, bo właśnie należało tu zostać i ratować co się da, zakładając że sie da jeszcze... No chyba że założyłyście że nie, ale tego mi lepiej nie mówcie :P

Dorcia, nie bądź taka szybka, przede mna i tak nie zwiejesz :P I dobrze Ci radzę dawaj nową fotę zanim mi przyjdzie do głowy uwierzyć że tego nie zrobisz. Nie wiem czy dziewczyny wiedzą co Cię spotkało, te co są krócej pewnie nie, ja pamiętam aż za dobrze, nawet mam wrażenie że Cię zapraszałam na staraczki, zawsze będziesz nasza, tego nic nie zmieni. No i przecież wrócisz tu kiedyś, Lena jest cudem i sukcesem który należy jak najszybciej powtórzyć :kiss:
Lacra, Lenka na starcie Duśkę przegoniła ale jakoś mnie to nie boli, staraczkowe dziecko to też trochę moje :lol:

Swoją drogą rok temu jak Magda i Dorcia przeżyły tragedię to tu jakoś inaczej było, nie boję się tego napisać, kiedyś było tak jak Lacra napisała, byłyśmy rodziną. Więcej uczuć, ciepłych słów, autentycznego zainteresowania, gdzie to się podziało pytam?

Bidol a Ty weź Sebcia pokaż, dawno zięcia nie widziałam :)

PM dawaj Hanię jeszcze raz, nie pitol, bo mi sił nie starczy każdą palnąć

No doczytałam do końca, widzę że się uspokoiłyście, ale jak nasmarowałam to nie będę kasować :P

Majówka i Chłopek, przytulam mocniasto, jak potrzebujecie to lewe ramię dla Was, a jak Duśka się zgodzi to i prawe oddam :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304797 przez ajłona
ale kongo od rana!!! buahahahahahahahaha!!! Miło tyle osób tu spotkać, ale czad!!!! Ja tu zostanę choćby we mnie kamlotami rzucano i już i będę o objawach swych marudzić, a co!!!! Przekorną mam naturę, wiec co niektórzy mają pecha hahahaha. A męczy mnie zespół niespokojnych nóg że hohoohohoho noce nieprzespane.....a i o rzygach chętnie poczytam bo te objawy to przecie życie w brzuszku, najcenniejsze i to właśnie to o co tu w tym wątku chodzi...kto nie chce niech nie zagląda i chwilę refleksji sobie zrobi...każdy z tego co pamiętam o pierdołach czasem pisał....powtarzam KAŻDY ale cytować mi się nie chce. Dla mnie plus jest jeden - nastąpiło poruszenie i wywołanie wszystkich fajnych dziołch!!! i to mnie cieszy!!!!! buzi
Majóweczko :kiss: :kiss:
Emcia Ty nie pleć - musi być dobrze Parówko!!!!
Gorlica fotę wciąż kcesz??? czy po tej dyskusji już nie?? :silly: :silly:
@nulka, Gosiaku, Lacruś, Mirell heloł!!!
Agnesska, Bidolku wszystkie objawy mile widziane :silly: przynajmniej jak dla mnie luz :silly: :silly:
Inso, Messy chwila spacerku na mrozie, ochłońcie i ogarnijcie się i wracajcie do nas :blink: :blink:
12 lata 11 miesiąc temu #304802 przez @nulka
Lacra z tego co pamiętam jaja były 2 a Ty cały czas tylko o tym jednym piszesz.
Ja sie pytam - co sie stało z drugim jajem he??? Gin je widział czy jemu też zginęło???? :angry:

bo jak jemu też zgineło to za tydzień bedziesz wklejać takiego samego testa
12 lata 11 miesiąc temu #304804 przez chłopek
gosiak no dziadek zmarł ja zaszłam w ciąże ale dziadek o tym nie wiedział nie zdązyłam mu powiedziec, jutro mam pogrzeb dziadek wiedział ze bedzie miał prawnuka lub prawnuczkę, bo mama moja mu powiedziała, i dowiedział sie ze bedzie miał wnuka/wnuczke moja ciotka (starsza ode mnie o 2 lata) jest w 3 miesiacu, cos w tym jest ktos umiera a w tym czasie sie dowiadujemy ze bedziemy miec dziecko
12 lata 11 miesiąc temu #304818 przez Lacrijka
@nulka napisał:

Lacra z tego co pamiętam jaja były 2 a Ty cały czas tylko o tym jednym piszesz.
Ja sie pytam - co sie stało z drugim jajem he??? Gin je widział czy jemu też zginęło???? :angry:

bo jak jemu też zgineło to za tydzień bedziesz wklejać takiego samego testa

Te drugie jajo sie chyba zasysło ze powrotem do jamnika..Tzn tak mnie sie zdaje.. Bo pozniej jak była akcja z tym duzym jajem to juz tylko je na monitorku było widac hehe
12 lata 11 miesiąc temu #304820 przez Aguska23
Mojej koleżance mąż zmarł w nocy....koszmar jakiś, została teraz sama z dwójką dzieciaczków.

Druga koleżanka, dziś się okazało jest w 4 miesiącu ciąży..

A ja co??? A ja siedzę w boksie, cycki bolą, sutki bolą, w brzuchu dziwnie ciągnie i tak jakby @ już się miała zacząć i ni widu i słychu...
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304825 przez @nulka
Mirella

Lacruś to drugie to już eMusia chłopaszki zassały zanim gin tam zajrzał :P
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304827 przez gorla
Kurna nie straszcie mnie z tymi śmierciami , bo odechce mi sie zajść w ciążę :cheer:

ajłoncia niespokojne nogi powiadasz??? ja poważnie tomam od dłuzszego czasu a w ciąży nie jestem, bo brak jakiejśc witaminy, magnezu czy żelaza

chłopek ściskam mocno :kiss: :kiss: :kiss:

majóweczko ciebie tez mocno ściskam :kiss: :kiss: :kiss:

A ja se testy zamówiłam i kurde nie przylazły jeszcze.. a zaraz za pozno bedzie, ale ale na następny cykl jak znalazł

Aguska ja bym testa walnęła i bym nie czekała, a kiedy robiłaś tego wcześniejszego??
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia