BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #305015 przez emka
mirella Cały dzień mi to po głowie chodzi...ze któraś zafasolkowała i hormony zaszalały, nawet sprawdzałam w meldunku Inso jest blisko :laugh: A w ogóle porządek tam zróbcie! Bo wychodzi na to ze niktóre na @ będą czekać do grudnia :P

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #305016 przez Lacrijka
Mesy - jezeli zwracasz sie do kogos to slowa typu Ty, Wy, Was itd piszemy z duzej litery :laugh: :laugh: :laugh: Dobra, dobra, juz sie nie czepiam... Ale ja z humanistów to mnie to boli w oczy :P :P :P Gosiak wie o co chosi bo juz Ją ostatnio pojechałam za słowo wezNę :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #305017 przez gosiak
Lacrijka napisał:

Gosiak !! jak sie pisze KUŁKO ??? :blush: :blush: :blush:

Mesy - jak piszemy w liczbie mnogiej to piszemy "om" - nie dziewczyną a dziewczynom :laugh:

Lacra bo Cię palnę za Te kÓłko pindo :lol: ja Ci pisałam co ja jestem :dry: a jak szybko pisze to jesczze bardziej :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu #305019 przez Lacrijka
gosiak napisał:

Lacrijka napisał:

Gosiak !! jak sie pisze KUŁKO ??? :blush: :blush: :blush:

Mesy - jak piszemy w liczbie mnogiej to piszemy "om" - nie dziewczyną a dziewczynom :laugh:

Lacra bo Cię palnę za Te kÓłko pindo :lol: ja Ci pisałam co ja jestem :dry: a jak szybko pisze to jesczze bardziej :S

Wiem wiem, jest alfabetą hahahahha :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #305020 przez mesy
Lacrijka napisał:

Mesy - jezeli zwracasz sie do kogos to slowa typu Ty, Wy, Was itd piszemy z duzej litery :laugh: :laugh: :laugh: Dobra, dobra, juz sie nie czepiam... Ale ja z humanistów to mnie to boli w oczy :P :P :P Gosiak wie o co chosi bo juz Ją ostatnio pojechałam za słow wezNę :kiss: :kiss: :kiss:

Dobra dobra ja już tam wiem :silly: :silly: :silly: :silly: ale poprawić możesz na przyszłość zapamiętam haha człowiek uczy się na błędach że tam powiem haha

emka
a mi nie szaleją hormony tylko kończący się @ :silly: i gdzieś tam w duszy że może teraz się uda jak w końcu odpuszczę a potem myślę że po co się nakręcam jak i tak nie wyjdzie i wnerwy idą góra :P
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #305024 przez emka
Lacra No to pojechałaś... :silly: A mi często nie wskakują polskie znaki :blush:

Mesy Jak chcesz usłyszeć cos o śluzie to powiem Ci z moich 4 miesięczznych obserwacji, nigdy nie miałam takiego co by mi się wydawał na płodny... w ogóle myślałam że nie mam owulki a widocznie ją miałam, tylko wychodzi na to, że to jakoś w 2 poł. cyklu było. Zawsze odpuszczałam po 14 dnu i to był pewnie błąd. :silly:

12 lata 11 miesiąc temu #305025 przez gosiak
anal-fabetką jak już :lol: :lol: :blush:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #305028 przez Lacrijka
emka napisał:

Lacra No to pojechałaś... :silly: A mi często nie wskakują polskie znaki :blush:

Emka - Brak polskich znaków mnie tak nie razi jak ortografia.. Wiec luzz

Gosiak - u nas jest sie alfabetą a jak juz ktoś jest wybitny to jest alfabetagamą hahaha

Ej, myslicie żem frajer.. eMek był tak srednio grzeczny a ja glupia mu sernik robie..Hmmm Żem frajer ??

I Gosiak, Ty mi tu z analem nie wyjezdzaj hahaha
12 lata 11 miesiąc temu #305031 przez emka
Frajer jak nic! :P Ale przyznaj się pewnie po trochu dla siebe co..? Jak tam dietka?

12 lata 11 miesiąc temu #305032 przez Aguska23
Ja tu cały czas jękam o starankach :P aż mi samej się niedobrze już robi
12 lata 11 miesiąc temu #305033 przez emka
jękaj, jękaj aż wyjękasz :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #305034 przez Lacrijka
emka napisał:

Frajer jak nic! :P Ale przyznaj się pewnie po trochu dla siebe co..? Jak tam dietka?

Dietka mówisz...hmmm :P Tak niebardzo mi idzie, w tamtym cyklu dostałam antyki na wywolanie @ i jakos tak mi sie gęba nie zamykała i tak zostało do dzis :) :) :) Ale od jutra wracamy z eMkiem na dobre tory bo zaraz sezon moto i żal nam kasy na nowe ubrania hahahah

Inso - fochasz sie ?? Pamietaj o przytupie :kiss: Bo foch bez przytupu to nie foch :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #305037 przez Mirella
gosiak napisała:

anal-fabetką jak już :lol: :lol: :blush:

umarłam :lol: :lol: :lol: :lol:

Lacra lepiej do mnie z tym sernikiem wpadnij, coś mnie się piec ostatnio nie chce, a tak propos piec, coś Wam pokażę

wiecie że to cudo jest na węgiel? a jak znajdę to Wam ładniejszą pokażę, zachorowałam ostatnio na takie coś, niestety to ładnych parę tysięcy kosztuje ;)
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #305039 przez mesy
Lacra a na orbitreku dalej dybiesz ? ;>

Mirella te piec kojarzy mi się z piecem babci hehe podobny miała :P tylko pewnie jeszcze starszej generacji :P
12 lata 11 miesiąc temu #305040 przez Lacrijka
Wypasiony ten piec, podoba sie mnie..
Kurcze a wiecie ze ja juz remonty wielkie planuje w domu ?? jeszcze pól roku nie mieszkamy a ja juz stękam hehe
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia