BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #305092 przez mesy
Lacra a tobie lekarz to chociaż dał ten zastrzyk a mnie zostawił z taka torbielą... no ale z nią już chyba nie szło nic zrobić :dry: :silly:

Aguska to daj znać co ci tam na teście wyszło - oby były 2 piękne grube krechy ! :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #305093 przez bidol
mesy napisał:

bidol nie musisz teraZ tak bezczelnie pisać teraz o tym bo też dobrze wiesz o co mi chodzi bo też to przechodziłaś .

Lacra a ty się nie czepiaj szczegółów :silly: :silly: :silly: :silly:

gosiak no przecież dobra ej nie drążmy już tematu bo zaś tu się zrobią z igły widły ...
A na mnie chyba też te normy nie będą działały :P ale to się sprawdzi haha

ja już ostatni raz temat poruszam

Tak Mesy przechodziłam, ale nikomu z tego powodu wyrzutów nie robiłam.

Cieszę się że sytuacja się wyjaśniła i powiem szczerze że mi nigdy nie przeszkadzało - jak się jeszcze starałam że ciężarówki tu zaglądają i nie wiedziałam że może swoimi postani komuś przykrość robię. Bo nie zaszłam w ciążę żeby komuś zrobić na złość.
Postaram się mniej pisać o swoich dolegliwościach bo ja na serjo nie chcę nikomu przykrości robić. Sory :)

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #305095 przez mesy
bidol pozostawię to już bez komentarza bo nie ma co drążyć tematu bo wszystko zostało wyjaśnione ;)
12 lata 11 miesiąc temu #305096 przez Lacrijka
bidol napisał:

mesy napisał:

bidol nie musisz teraZ tak bezczelnie pisać teraz o tym bo też dobrze wiesz o co mi chodzi bo też to przechodziłaś .

gosiak no przecież dobra ej nie drążmy już tematu bo zaś tu się zrobią z igły widły ...

Cieszę się że sytuacja się wyjaśniła i powiem szczerze że mi nigdy nie przeszkadzało - jak się jeszcze starałam że ciężarówki tu zaglądają i nie wiedziałam że może swoimi postani komuś przykrość robię. Bo nie zaszłam w ciążę żeby komuś zrobić na złość.
Postaram się mniej pisać o swoich dolegliwościach bo ja na serjo nie chcę nikomu przykrości robić. Sory :)

Oj tam..Oj tam !!!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Mesy - no mi gin tez tak srednio chcial dac ten pregnyl ze ni ma sensu itd itp ale sie uparlam bo koszt zastrzyku to 15zł a nóż by pękło..Juz bez nastawienia na II bo z pęchola 27mm to juz nic nie ma, ale wlasnie zeby uniknac torbiela..
12 lata 11 miesiąc temu #305098 przez mesy
Lacra no ale miałaś dwa jaja .... to że zrobiła ci się torbiel na jednym jajniku to nie znaczy że drugi jaja nie miał .. mi to tak właśnie lekarz tłumaczył :P
12 lata 11 miesiąc temu #305101 przez ViFi
Lacrijka napisał:

bidol napisał:

mesy napisał:

Mesy - no mi gin tez tak srednio chcial dac ten pregnyl ze ni ma sensu itd itp ale sie uparlam bo koszt zastrzyku to 15zł a nóż by pękło..Juz bez nastawienia na II bo z pęchola 27mm to juz nic nie ma, ale wlasnie zeby uniknac torbiela..

jakie 15 zł 70 !!!!

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 11 miesiąc temu #305102 przez Mirella
kaf-met.pl/index.php?option=com_content&...view&id=27&Itemid=40 tu jest więcej, ale to tez nie te co w necie po nocy oglądałam, że też kurcze zakładki nie mam. Ja mam taką starą rozwalającą się kuchnię i coś mi podejrzanie się zachowuje ostatnio. Myślałam że to przeżytek juz a jak zaczęłam szukać to się okazało że w modę wchodzi :lol:

Lacra, jak przeglądałam ostatnie dwie strony to pozułam że muszę Cię palnąć, ale jak zgadniesz za co to Ci daruję
12 lata 11 miesiąc temu #305104 przez Lacrijka
ViFi napisał:

Lacrijka napisał:

bidol napisał:

mesy napisał:

jakie 15 zł 70 !!!!

Ja w poniedziałek za dwie ampułki po 5000 zaplaciłam 15,40 :dry: :dry: :dry: Oszukali mnie ?? Albo refunduja od teraz..
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #305107 przez gosiak
Ej wy nie macie co robić np. obiad kończyc czy cuś :unsure: , pół godziny może mnie nie było a tu pińcet stron :silly:

Mirella Moja teściówka ma dwe kuchnie i tą na dole co na codzień w niej pichci to właśnie zostawili sobie taki piec na góre pieca dali tylko płyte i dosyć fajnie to wygląda, jak widać wszystko wraca do mody...

Gabi a tą kuchnie co Ty wrzuciłaś to klimaty mojego M choć mi się ten styl tez bardzo podoba ostatnio, jesteśmy przed remontem to można pomyśleć :blink:

Lacra no gniewam się jak sto uji :angry: :lol:

Inso nie ma co, poruszenie dziś że współczuję temu kto będzie nadrabiał, choć chyba wszystkie się dziś pojawiły :side:

Madziasku :kiss: :kiss:

a se kolory ebłam a co :laugh: :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu #305108 przez Lacrijka
Mirella napisał:

kaf-met.pl/index.php?option=com_content&...view&id=27&Itemid=40 tu jest więcej, ale to tez nie te co w necie po nocy oglądałam, że też kurcze zakładki nie mam. Ja mam taką starą rozwalającą się kuchnię i coś mi podejrzanie się zachowuje ostatnio. Myślałam że to przeżytek juz a jak zaczęłam szukać to się okazało że w modę wchodzi :lol:

Lacra, jak przeglądałam ostatnie dwie strony to pozułam że muszę Cię palnąć, ale jak zgadniesz za co to Ci daruję

Moze za to za @nulke nazwalam babcią i Ty tez sie tak poczuwasz ??? Pojecia ni mam :laugh: Albo ze ucze ortografii a sama błedy robie ??? hmmmm
Palaj !!
12 lata 11 miesiąc temu #305114 przez gosiak
e Mirella zajebczaste te kuchnie szczególnie te białe mi się podobają :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu #305122 przez Mirella
Lacrijka napisała:
[/quote]Wiem Vifi, ale tak sobie zrobiłam zeby choc raz w zyciu uwidziec takie grube II ;)[/quote]

Lacra niech mi pazury odrosną to się nie pozbierasz normalnie za to raz w życiu

Gosiak, ja akurat nie lubię białego koloru, nawet sufitów w domu nie mam białych :lol:

a wiecie że te kuchnie mogą miec płyty grzewcze zamiast fajerek? normalnie zachorowałam na coś takiego
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #305125 przez Lacrijka
Mirella napisał:

Lacrijka napisała:

Wiem Vifi, ale tak sobie zrobiłam zeby choc raz w zyciu uwidziec takie grube II ;)[/quote]

Lacra niech mi pazury odrosną to się nie pozbierasz normalnie za to raz w życiu

Gosiak, ja akurat nie lubię białego koloru, nawet sufitów w domu nie mam białych :lol:

a wiecie że te kuchnie mogą miec płyty grzewcze zamiast fajerek? normalnie zachorowałam na coś takiego[/quote]

Przepraszam :( Ale co tam, fajnie było :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #305129 przez gosiak
no ja ścian jedynie białych nie lubię, ale np. meble kuchenne mi się podobają białe.

Mirella no palnij Ją, należy jej się :P

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu #305132 przez Lacrijka
gosiak napisał:

no ja ścian jedynie białych nie lubię, ale np. meble kuchenne mi się podobają białe.

Mirella no palnij Ją, należy jej się :P

i Ty jestes moją Qleżanką ??? :( :( :(
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży