- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Witam
Ja tylko jedno chcialam napisac (choc z tego co poczytalam nie powinnam sie udzielac )
Tak jak napisala Lacrijka "kiedys" bylysmy jedna wielka rodzina TO PRAWDA!!!! Ja mam wielki sentyment do tego watku, do dziewczyn, ktore mnie wspieraly. Bardzo mile wspominam ten czas... Wklejam tu zdjecia mojej Hani, to fakt. Ja poprostu czuje, ze jestem moim dziewzyna to winna, wiem ze one ciesza sie razem ze mna. Gosiak, Lacra, @nulka, Nikusia. Vifi nigdy nie beda mi obojetne... I robie to wylacznie dla NICH!!!! Oczywiscie wszystkim WAM serdecznie kibicuje, bo kazda z WAS zasluguje na FASOLKE Tylko smutno sie robi jak czlowiek chce wrocic do "swojego domu, rodziny", a zamyka sie przed nim drzwi No to ja wejde oknem i bede tu zagladac, zeby sledzic losy "moich" kolezanek Kto nie chce patrzec niech zamknie oczy!!!! Buziaki :*
Ooo gabi zapomnialam, przepraszam Kochana, sciskam Cie mocno
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Lacra a na orbitreku dalej dybiesz ? ;>
Mirella te piec kojarzy mi się z piecem babci hehe podobny miała tylko pewnie jeszcze starszej generacji
Troszku sie posprzeczalismy ostatnio z orbisiem bo mnie to jajco napitalało tak, ze ledwo chodziłam, ale jak juz mówiłam, od jutra reaktywacja !!
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
- Otrzymane podziękowania: 17
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ojojoj, ale sie podzialo
Witam
Ja tylko jedno chcialam napisac (choc z tego co poczytalam nie powinnam sie udzielac )
Tak jak napisala Lacrijka "kiedys" bylysmy jedna wielka rodzina TO PRAWDA!!!! Ja mam wielki sentyment do tego watku, do dziewczyn, ktore mnie wspieraly. Bardzo mile wspominam ten czas... Wklejam tu zdjecia mojej Hani, to fakt. Ja poprostu czuje, ze jestem moim dziewzyna to winna, wiem ze one ciesza sie razem ze mna. Gosiak, Lacra, @nulka, Nikusia. Vifi nigdy nie beda mi obojetne... I robie to wylacznie dla NICH!!!! Oczywiscie wszystkim WAM serdecznie kibicuje, bo kazda z WAS zasluguje na FASOLKE Tylko smutno sie robi jak czlowiek chce wrocic do "swojego domu, rodziny", a zamyka sie przed nim drzwi No to ja wejde oknem i bede tu zagladac, zeby sledzic losy "moich" kolezanek Kto nie chce patrzec niech zamknie oczy!!!! Buziaki :*
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
madziaska a wklejaj tu zdjęcia Hani przecież to nie o to poszło
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
a piec? super... Lacra ja również myślę o remontach a mieszkam tutaj tylko ponad rok... mam już pomysł na kuchnię rustykalną..
coś takiego bym chciała: cdn6.muratordom.smcloud.net/t/forum.mura...r-niestandardowy.jpg
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lacrijka napisał:
Inso - fochasz sie ?? Pamietaj o przytupie Bo foch bez przytupu to nie foch
czekam na podziękowania za rozkręcenie forum
Hahhaha o Ty Szelmo wstreciuchna
Mesy - mi sie zdaje ze mi tez ebło po wczorajszym krzyzu z eMkiem, takich bóli dostalam ze szok, myślalam ze urodze cuś.. Eeee, to moze faktycznie bumło te jajucho !!!! O, Yeah !!!
Gabi - fajna kuchnia, taka ciepła. Ja własnie tez staram sie zmieniac wystrój bo czułam sie w tym domu jak w muzeum.. Fajnie na zdjęciach to wyglada ale na codzień to inaczej to wygląda.. eMus dzielnie to znosi i pokrywa wydatki...Ale ciekawe jak długo...No dobra, dam mu kawałek sernika jednak
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
- Otrzymane podziękowania: 0
P.S. Palnijcie mnie....ale nie wytrzymam do poniedziałku i chyba jutro testa walnę..to będzie 30 dc
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
- Otrzymane podziękowania: 0
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
- Otrzymane podziękowania: 17
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A boli cię dzisiaj tak samo brzuch jak wczoraj ? mi jak lekarz powiedział że już nie ma torbiela to tak z dnia na dzień ustawał ból .......
Nie, nie boli juz..Tzn cos zakłuje, zapika ale po takicm bumie (o ile bumlo) to chyba normalne.. Sie mnie tak zdaje
Gosiaku - chyba sie nie pogniewalas na stara Lacrę, co ???