BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #305042 przez madziaska
Ojojoj, ale sie podzialo ;)
Witam :)
Ja tylko jedno chcialam napisac (choc z tego co poczytalam nie powinnam sie udzielac ;))
Tak jak napisala Lacrijka "kiedys" bylysmy jedna wielka rodzina ;) TO PRAWDA!!!! Ja mam wielki sentyment do tego watku, do dziewczyn, ktore mnie wspieraly. Bardzo mile wspominam ten czas... Wklejam tu zdjecia mojej Hani, to fakt. Ja poprostu czuje, ze jestem moim dziewzyna to winna, wiem ze one ciesza sie razem ze mna. Gosiak, Lacra, @nulka, Nikusia. Vifi nigdy nie beda mi obojetne... I robie to wylacznie dla NICH!!!! Oczywiscie wszystkim WAM serdecznie kibicuje, bo kazda z WAS zasluguje na FASOLKE :) Tylko smutno sie robi jak czlowiek chce wrocic do "swojego domu, rodziny", a zamyka sie przed nim drzwi ;) No to ja wejde oknem i bede tu zagladac, zeby sledzic losy "moich" kolezanek ;) Kto nie chce patrzec niech zamknie oczy!!!! ;) Buziaki :*

Ooo gabi zapomnialam, przepraszam Kochana, sciskam Cie mocno :kiss: :kiss: :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #305043 przez Lacrijka
mesy napisał:

Lacra a na orbitreku dalej dybiesz ? ;>

Mirella te piec kojarzy mi się z piecem babci hehe podobny miała :P tylko pewnie jeszcze starszej generacji :P

Troszku sie posprzeczalismy ostatnio z orbisiem bo mnie to jajco napitalało tak, ze ledwo chodziłam, ale jak juz mówiłam, od jutra reaktywacja !!
12 lata 11 miesiąc temu #305044 przez Insomnia
Lacrijka napisał:

Inso - fochasz sie ?? Pamietaj o przytupie :kiss: Bo foch bez przytupu to nie foch :laugh: :laugh: :laugh:

czekam na podziękowania za rozkręcenie forum :woohoo: :woohoo:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 11 miesiąc temu #305045 przez Lacrijka
madziaska napisał:

Ojojoj, ale sie podzialo ;)
Witam :)
Ja tylko jedno chcialam napisac (choc z tego co poczytalam nie powinnam sie udzielac ;))
Tak jak napisala Lacrijka "kiedys" bylysmy jedna wielka rodzina ;) TO PRAWDA!!!! Ja mam wielki sentyment do tego watku, do dziewczyn, ktore mnie wspieraly. Bardzo mile wspominam ten czas... Wklejam tu zdjecia mojej Hani, to fakt. Ja poprostu czuje, ze jestem moim dziewzyna to winna, wiem ze one ciesza sie razem ze mna. Gosiak, Lacra, @nulka, Nikusia. Vifi nigdy nie beda mi obojetne... I robie to wylacznie dla NICH!!!! Oczywiscie wszystkim WAM serdecznie kibicuje, bo kazda z WAS zasluguje na FASOLKE :) Tylko smutno sie robi jak czlowiek chce wrocic do "swojego domu, rodziny", a zamyka sie przed nim drzwi ;) No to ja wejde oknem i bede tu zagladac, zeby sledzic losy "moich" kolezanek ;) Kto nie chce patrzec niech zamknie oczy!!!! ;) Buziaki :*

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #305046 przez mesy
Lacrra a no tak ... :angry: mi chyba pękł torbiel po sexsiku hehe bo był i się zmył :P ie wiem jak to się stało że on sam pękł :P

madziaska a wklejaj tu zdjęcia Hani przecież to nie o to poszło :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #305047 przez gabi28
Jeśli mowa o śluzie to ja mam książkowy no i co? doopa :) fasolinki jak nie było tak nie ma... może by tak zmienić męża?? ?? :)

a piec? super... Lacra ja również myślę o remontach a mieszkam tutaj tylko ponad rok... mam już pomysł na kuchnię rustykalną..

coś takiego bym chciała: cdn6.muratordom.smcloud.net/t/forum.mura...r-niestandardowy.jpg
12 lata 11 miesiąc temu #305049 przez mesy
gabi fajna ta kuchnia ;) ;) ;) ;)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #305050 przez Lacrijka
Insomnia napisał:

Lacrijka napisał:

Inso - fochasz sie ?? Pamietaj o przytupie :kiss: Bo foch bez przytupu to nie foch :laugh: :laugh: :laugh:

czekam na podziękowania za rozkręcenie forum :woohoo: :woohoo:

Hahhaha o Ty Szelmo wstreciuchna :silly: :silly: :silly:

Mesy - mi sie zdaje ze mi tez ebło po wczorajszym krzyzu z eMkiem, takich bóli dostalam ze szok, myślalam ze urodze cuś.. Eeee, to moze faktycznie bumło te jajucho !!!! O, Yeah !!!

Gabi - fajna kuchnia, taka ciepła. Ja własnie tez staram sie zmieniac wystrój bo czułam sie w tym domu jak w muzeum.. Fajnie na zdjęciach to wyglada ale na codzień to inaczej to wygląda.. eMus dzielnie to znosi i pokrywa wydatki...Ale ciekawe jak długo...No dobra, dam mu kawałek sernika jednak :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #305052 przez mesy
A boli cię dzisiaj tak samo brzuch jak wczoraj ? mi jak lekarz powiedział że już nie ma torbiela to tak z dnia na dzień ustawał ból .......
12 lata 11 miesiąc temu #305053 przez Aguska23
Piec fajny :) Ja planuje remont bo my mamy mieszkanie z wtórnego rynku, chcę pomalować ściany na inne kolory, wymienić kanapę i wstawić stół z kzresłami - moje nawiększe marzenie.

P.S. Palnijcie mnie....ale nie wytrzymam do poniedziałku i chyba jutro testa walnę..to będzie 30 dc
12 lata 11 miesiąc temu #305054 przez gorla
Leję :lol: :lol: :lol: na tym forum to jak u mnie w małżeństwie, rano agresja i rozwód, a wieczorem jakby nigdy nic, ale przynajmniej nudno nie jest :silly: :silly:

Inso jak tam moja cytrynówka???? robisz zapasy
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #305055 przez mesy
Aguska dasz radę wytrzymasz ! :silly:

Eeeee a inso nie chce zrobić testa !!!!!! gorla ale ja myślę że twoja cytrynówka będzie :lol: :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #305059 przez Aguska23
łoj chyba nie ;p
Mąż to się ze mnie śmieje, że ja w kółko w ciąży jestem i ciągle mi się spóźnia i że już drużynę piłkarską powinniśmy mieć... :P :P :P
12 lata 11 miesiąc temu #305060 przez Insomnia
Jeszcze nie usłyszałam dziękujęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly:
Gorla cytrynówy nie będzie bo juz brązy się pojawiły także jutro pewnie @

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 11 miesiąc temu #305061 przez Lacrijka
mesy napisał:

A boli cię dzisiaj tak samo brzuch jak wczoraj ? mi jak lekarz powiedział że już nie ma torbiela to tak z dnia na dzień ustawał ból .......

Nie, nie boli juz..Tzn cos zakłuje, zapika ale po takicm bumie (o ile bumlo) to chyba normalne.. Sie mnie tak zdaje :) :) :)

Gosiaku - chyba sie nie pogniewalas na stara Lacrę, co ???
Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka