BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304830 przez chłopek
Aguska współczuje koleżance,
to że cie sutki bolą, brzuch pobolewa nie znaczy że @ przyjdzie, trzymam kciuki zeby sie nie pokazał, niech przyjdze dopiero za jakiś rok :) a ty nam niedługo tesciora z II krechami wstawisz

gorla i jak duzy mam brzuszek bo tylko ty fote widziałaś :)
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #304834 przez Aguska23
chłopek bardzo bym tego chciała
12 lata 11 miesiąc temu #304841 przez bidol
@nulka napisał:

Lacra z tego co pamiętam jaja były 2 a Ty cały czas tylko o tym jednym piszesz.
Ja sie pytam - co sie stało z drugim jajem he??? Gin je widział czy jemu też zginęło???? :angry:

bo jak jemu też zgineło to za tydzień bedziesz wklejać takiego samego testa

hahahahahahahahahaha :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Mirella i @nulka - nie wiem czy Wam się to spodoba, ale dla mnie Jesteście Takie FORUMOWE MAMKI ( i nie mam na myśli wieku) - w pozytywnym znaczeniu - pełen szacunek i respekt - i czuję że nad nami czuwacie - mądre i roztropne :kiss: :kiss:

Lacra i Gosiak - to takie starsze siostry - ostre i konkretne, z dystansem i "jajami" :silly: :silly:

A reszta staraczek - psiapsiuły :woohoo: :woohoo:
12 lata 11 miesiąc temu #304844 przez ViFi
Tu kosmos--- ViFi

Mnie tez boli jak na okres 27dc cały czas pobolewa z prawej strony.

Mówią że równowaga musi być zachowana w rodzinie .... i coś w tym jest ktoś sie rodzi ktoś odchodzi....

Wiecie co mnie to szkoda Energi na kłótnie, życie jest zbyt krótkie .....

A pamiętacie wiersz "Na straganie w dzień targowy.....

tak wygląda ta sprzeczka....:)

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 11 miesiąc temu #304847 przez gorla
chłopek jest fajny brzus, taki jak ma być, nie za duży i nie za mały
To coś z moim telefonem się stało, bo nie mogę wrzucić zdjeć , nic!!
12 lata 11 miesiąc temu #304851 przez @nulka
ViFi napisał:

Tu kosmos--- ViFi

Mnie tez boli jak na okres 27dc cały czas pobolewa z prawej strony.

Mówią że równowaga musi być zachowana w rodzinie .... i coś w tym jest ktoś sie rodzi ktoś odchodzi....

Wiecie co mnie to szkoda Energi na kłótnie, życie jest zbyt krótkie .....

A pamiętacie wiersz "Na straganie w dzień targowy.....

tak wygląda ta sprzeczka....:)

widzę Cię!!!! B) B) B) B) :side:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304852 przez agnesssa
Majówka Chłopek współczuje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: trzymajcie się dziewczyny :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

No i w końcu ruch się zrobił, taki jak lubię :woohoo:

Mirella bardzo ładnie napisane, razem z dziewczynami od rana bazgrałyśmy o różnych rzeczach (doopie marynie) tak jak wieczorkiem Gosiak z Lacrijką :silly: :lol: :lol: Ale nigdy nie chciałam, żeby ktoś się przez to poczuł ominięty, bo każda ze starszych staraczek jest dla mnie guru jeżeli chodzi o wiedzę i zawsze będę wdzięczna za Wasze odpowiedzi.

Nie mam zamiaru czuć się w jakiś sposób winna odejścia kogoś z forum , tylko dlatego, że mi się udało, smutne jest tylko to, że ja jak wiele innych osób cieszę się ciąża pozostałych staraczek i wspieram jak umiem np dobrym słowem czy zainteresowaniem o samopoczucie i niestety przykro mi, że nie każdy tak potrafi. No ale ja już też skończyłam z tym tematem :lol:

Aguśka Vifi nadal z całych sił zaciskam za dwie krechy :kiss: :kiss:

Lacrijka mnie na skarbku niestety nie ma i nie wiedziałam, że taka piekną owulkę miałaś, mam nadzieję, że się z mężusiem ładnie przytulaliście :lol: i trzymam kciuki żeby sie udało.

I nadal zaciskam kciuki za wszystkie starające się :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 11 miesiąc temu #304856 przez bidol
Aguśka i ViFi - trzymam kciuki :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #304862 przez gosiak
bidol :kiss: hahah jaja to mamy a Lacra już szczególnie :lol: jedno nawet się gdzieś zapodziało a Ona nie wie gdzie :unsure: hahah Lacra ja bym jeszcze nie skreślała tak tego cyklu :kiss:

chłopek nawet nie chce myśleć co Twoja koleżanka przechodzi :(

kurde bel idę w końcu te pierogi lepić :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu #304867 przez Lacrijka
Agnessa - sęk w tym ze owu nie było bo z jaja zrobila sie torbiel 3cm x 3,5cm.. I teraz sie wchłaniam ..
12 lata 11 miesiąc temu #304871 przez Mirella
@nulka pozwolisz że Roberta wezmę nie Oskara? Jakiś atrakcyjniejszy mi się wydaje :lol:

ehhh, jakbym ja miała się fochać że to nie moje dwie krechy tylko cudze to już by mnie tu daaaawno nie było.

Aguśka, ty jesteś podejrzana jakaś....

Vifi, generalnie to masz rację, ale jak się czasem atmosfery nie oczyści (czytaj warzyw nie przewietrzy :lol: ) to zupa się skwasi ;) Powiedz lepiej czy masz testa w szufladzie :lol:

Bidol mnie się słowo mamka kojarzy z tym kim mamka jest, no ale jak chcesz być moją piersią wykarmiona... "głodnych nakarmić, spragnionych napoić" :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #304873 przez ViFi
Lacrijka napisał:

Agnessa - sęk w tym ze owu nie było bo z jaja zrobila sie torbiel 3cm x 3,5cm.. I teraz sie wchłaniam ..

czyli pęcherzyk nie pękł....???

ViFi

12 lata 11 miesiąc temu #304878 przez gorla
Lacra to nie było owulki???? bom zgłupiała.. torbiel sie zrobił z jedengo , a drugi gdzie???? uciekł
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304879 przez ViFi
Mirella napisał:

@nulka pozwolisz że Roberta wezmę nie Oskara? Jakiś atrakcyjniejszy mi się wydaje :lol:

ehhh, jakbym ja miała się fochać że to nie moje dwie krechy tylko cudze to już by mnie tu daaaawno nie było.

Aguśka, ty jesteś podejrzana jakaś....

Vifi, generalnie to masz rację, ale jak się czasem atmosfery nie oczyści (czytaj warzyw nie przewietrzy :lol: ) to zupa się skwasi ;) Powiedz lepiej czy masz testa w szufladzie :lol:

Bidol mnie się słowo mamka kojarzy z tym kim mamka jest, no ale jak chcesz być moją piersią wykarmiona... "głodnych nakarmić, spragnionych napoić" :lol:

Mam testów całą szufladę ale pójde na Betę szybciej mi wykarze ....więc czekam....
Pisałaś,że to ma być mój rok i wzięłam sobie to do serca....
ale jest czasami ciężko mam dołki przed okresem

ViFi

12 lata 11 miesiąc temu #304883 przez Aguska23
Mirella fakt podejrzana...znowu coś się pokręciło, jeden miesiąc się nacieszyłam regularnym krótkim cyklem a teraz znowu będę czekać....aj a myślałam, że ten dupek naprawdę działa :P
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia