BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304970 przez mesy
Mirella o sluzie tu nie było pisane ohohohoh i jeszcze trochę ... nic nie pokiełbasiłam .....no też by było źle jak by było tylko o staraniach , ale ostatnio już dłuższy czas tego tametu nie ma czyż nie .... ja nie chce zmieniać całego forum z tym że ostatnio jest tu tylko jeden temat.. zero jakiś nowyh wątków o śluzie ... szyjce .... czy czymś z tym związane... ani tak jak napisałaś która kiedy testuje . I żeby zaś nie został wyjety tekst z pod tekstu a tylko po to żeby zaś był bez sensu temat bo coś zostało źle zrozumiane .. chyba dość zrozumiale napisałam teraz o co mi chodzi.
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #304971 przez gosiak

gosiak dokładnie trochę się tego zebrało i w końcu zostało wyrzucone ale to nie powód żebyście nas tu jechały bo tak samo każda z was może mieć taki moment że jej się coś nie spodoba i co też wtedy zjedziecie się nawzajem ?

To tyle co mam do powiedzenia i mam nadzieję że tym razem zrozumiałyście o co chodzi.[/quote]

Mesy, zawsze jak się komuś cos nie podobało to z czasem ktos się odezwał i podejmował temat, wyjaśnialiśmy i relacje potem były znacznie lepsze... dziś nie chodzi o zjeżdzanie Ciebie czy insomni, po prostu każdy ma prawo wypowidzi i każdy coś od siebie dodał, kazdy jest inny i wszystko inaczej odbiera, było tu juz dziś wspomniane że taki temat był przerabiany i ja wtedy się wypowiadałam że owszem też mnie zakłuje jak ktos zachodzi a nawet czasem zazdroszczę jest to raczej normalny objaw-niestety, ale pisałam równiez ze nie przeszkadza mi że pisza tu ciężarówki, popatrz taka Emka dopiero zafasolkowała od początku znasz jej sytuacje my wiemy że będzie dobrze i tak jej życzymy ale Ona jeszcze jest niepewna, obawia się ze względu na poprzednie poronienia więc może jeszcze nie jest na wątku dla mam (w sumie nie wiem czy jest) ale dużo dziewczyn na początku ciąży nie leci od razu zapisywac się na mamuśki a wydaje im się i tak powinno być że tu gdzie zaczynała każdy ją wesprze powie dobre słowo (Emka przepraszam że na Twoim przykładzie, chodzi mi o ogół)

dam jeszcze taki przykład dajmy na to zżyłaś się najbardziej z Inso Ona zachodzi w ciąże a Ty tu zostajesz, bądź na odwrót, i wątpię że chciało by Ci się latać po innych wątkach patrzeć co u Inso bo Ona przeciez nie miała by prawa tu pisać o swoich objawach bo przecież to nie jej wątek...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu #304972 przez chłopek
gorla, nikusia nie stresujcie sie takimi rzeczami to poprostu zbieg okolicznosci ze ktoś dowiaduje sie o ciaży i jej bliska osoba umiera, u mnie poprostu to zbieg okoliczności był. i tyle i myśle ze u innych tez tak było
12 lata 11 miesiąc temu #304982 przez mesy
gosiak sama dobrze wiesz o co mi tak na prwadę chodzi a dajesz mi takie przykłady jak bym nie wiedziała o czym piszę .... wiem i się też nie dziwię dziewczyną że tu zostały i tam nie poszły ... tylko mi mianowice chodzi o to że ostatnio tylko jeden temat jest drążony ... Dałaś przykład na emce ...okejj przecież nie bronie nikomu pisać ej możecie nawet tu pisac głupi przykład dam czy kupe dzisiaj robiłyście czy nie po prostu forum ostatnio zmarło i to na dobre ... bo nie było tematu ... tylko z grzeczości odpisane... bo co ja np mam napisać jak piszą dziewczny o swoich objawach .. ? moge poczyta napisać coś ale tak na prawdę nic sensowego bo nigdy tych objawów nie miałam .
12 lata 11 miesiąc temu #304986 przez Mirella
z tego bałaganu rozumiem tyle że Mesy i Insomnia mają doła i wlazły w kolejny etap, czyli mieszczą sie w normie. A teraz Mesy poproś ładnie dziewczynki niech Ci powiedzą co to za etap i co tak naprawdę jest normą, zobaczymy czy pamiętają co im do głowy kładłam :P
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #304990 przez mesy
Mirella można by tak powiedzieć wręcz powiedziała bym że postawiłaś poprawną diagnozę hehe
Bo chodzi o to i pewnie większość z nas tak ma która się stara się już długo że jak się dzień w dzień czyta o objawach ciążowych typu tego jak już są jakieś typowe objawy np wymioty ... oczuwanie zapachów itp to po prostu no aż w doooopie ciśnie ,, bo właśie my się staramy no wiecie o co mi chodzi
12 lata 11 miesiąc temu #304996 przez gosiak
Mesy nie narzekaj że o starankach nic nie piszemy, Agusia najprędzej testuje od kilku dni pisze o swoich objawach, ja pisalam o Hsg ze mnie czeka to tez jest temat staraczkowy, Gorla pisała że raz jej tempka rośnie potem spada, nikusia że ma ostatnie dni cyklu , no przeciez też w kułko nie będziemy pisać na ile centymetrów komu się śluz rozciąga kobito :silly: o sluzie jak chcesz wiedziec to pamiętam że o wiesiołku Ci pisałyśmy brałaś go przez kilka cykli , lacra tłukła Ci na temat badań potrzebnych, nie wiem no to podejmij jakiś temat co byś chciała wiedzieć, zawsze tu ktoś odpowiedź da...tez dużo razy miałam wrażenie że zadajesz pytanie na coś co jest wyżej w poście, także może nie czytasz uważnie...sorry no

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu #304997 przez Mirella
Mesy skarbie ja juz ponad dwa lata na staraczkach rezyduję, nie jednego doła widziałam, nie jedno wylewanie żalów i oczyszczanie atmosfery :lol: Zresztą chyba całkiem niedawno pisałam że jak Magda zjechała ciężarówki że ich tu za dużo, że przykro, że nie ten wątek, no kropka w kropkę jak Wy teraz, to sie okazało że już była zafasolkowana tylko jeszcze nie wiedziała :lol: Hmm, może to kolejny objaw? Tak czy inaczej poproś dziewczyny niech Ci powiedzą co jest normą
12 lata 11 miesiąc temu #304999 przez nikusia1988
Chlopek no oby tak było ze to zbiegi okolicznosci... Ale duzo ich troche... ;)

To prawda ze kazda to musi przejsc :laugh: ja tez to przechodzilam :laugh: i juz jest oki :blush:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #305000 przez mesy
Co z tą normą ? B)

gosiak
no sorry ale nie zawsze każda z was odpisuje na każdy post i teraz mi nie wypominaj że nie czytam tego co jest wyżej w poście bo nawet jeśli tak jest to co ..? zapytać nie mogę i w ogóle już zmiana tematu i jechanie na mnie hehe ... no faktycznie temat był że szło pogadać fest .. a że aguśka testuję to wiem doczytałam ale nie ma tu tak na forum jak kiedyś .... no ile razy mam to pisać ?
Poza tym ja się żadnej z was tu przecież nie czepiam..
Mirella ja zafasolkowana nie jest hehe już prędzej inso :P :P :P :P :P :P
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #305002 przez Lacrijka
Gosiak !! jak sie pisze KUŁKO ??? :blush: :blush: :blush:

Mesy - jak piszemy w liczbie mnogiej to piszemy "om" - nie dziewczyną a dziewczynom :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #305006 przez bidol
no dobra, to może ja postaram się dopasować :blush:
otóż śluz mam - hmmmmmmmmmmmmmm taki biały, tempki nigdy nie mierzyłam więc nie wiem i jutro chyba walne sobie testa :woohoo: Agnesssa, Majówka, Emka i Chłopek dołanczacie się :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #305009 przez Lacrijka
Yyyy Norma - to je taki program do kosztorysów którego uzywam, zeby pomóc eMusiowi :laugh: :laugh: :laugh: Mirell - zdałam ??? :silly: :silly: :silly: :silly:
12 lata 11 miesiąc temu #305011 przez gosiak
ja też się nie czepiam tylko pisze jak jest, a nie każdy będzie Ci odpisywał na jakiś temat tylko te osoby które maja cos do powiedzenia(bo się znają), pisałas kiedyś o bakteryjkach Twojego M ja napisałam że sie nie znam, a Lacra czy Mirella wiem że Ci odpisały. No jeżeli chcesz na jakiś temat pisac to trzeba go podjąć. Dziś zapodałyście temat i rozmowra wre aż huczy...no ale dobra koniec tematu jak to ViFi napisała szkoda czasu na kłotnie czy spory.

a normą jest że jest załamka a potem odpuszczanie a następnie to na co czekasz :lol: no mam nadzieję że Ci się uda...ja już wszystko przechodziłam i na mnie to nie działa :silly: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #305012 przez mesy
bidol nie musisz teraZ tak bezczelnie pisać teraz o tym bo też dobrze wiesz o co mi chodzi bo też to przechodziłaś .

Lacra a ty się nie czepiaj szczegółów :silly: :silly: :silly: :silly:

gosiak no przecież dobra ej nie drążmy już tematu bo zaś tu się zrobią z igły widły ...
A na mnie chyba też te normy nie będą działały :P ale to się sprawdzi haha
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka