BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 11 miesiąc temu #305063 przez Lacrijka
Insomnia napisał:

Jeszcze nie usłyszałam dziękujęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly:
Gorla cytrynówy nie będzie bo juz brązy się pojawiły także jutro pewnie @

No na takim forum cięzko bedzie Ci USŁYSZEC hahahaha
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #305064 przez mesy
Lacra no normalne ;) kiedy masz wizytę by się dowiedzieć czy pękło ??

Inso nie oszukuj :lol: testa rób :lol:
12 lata 11 miesiąc temu #305067 przez ViFi
Aguska23 napisał:

Nie wytrzymam do poniedziałku :P

moższ jutro ale może być jeszcze za wcześnie

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 11 miesiąc temu #305068 przez Lacrijka
mesy napisał:

Lacra no normalne ;) kiedy masz wizytę by się dowiedzieć czy pękło ??

Inso nie oszukuj :lol: testa rób :lol:

We wtorek mam, sie zobaczy.. Jak nie bumło to niech chociaz sie zasysa szybko, bo szkoda mi kolejnego cyklu..
12 lata 11 miesiąc temu #305070 przez ViFi
Lacrijka napisał:

agnesssa napisał:

Lacrijka Czyli jak rozumiem, teścior owu wyszedł, ale owu nie było :huh: to nie ładnie ze strony jaja :silly: Ale wiesz jak to bywa ze straconymi cyklami ;) :kiss: Czyli jak rozumiem, teścior owu wyszedł, ale owu nie było :huh: Mam tylko nadzieję, ze Ci szybko się torbiel wchłonie :kiss: :kiss:

Gosiak :ohmy: nieźle wyglądają razem :lol:

Vifi Walnij sobie teściora chociaż dla sportu :woohoo: Może w poniedziałek tak jak Aguśka :woohoo: :woohoo:

To był test ciążowy Kochanie :) :) :) Ale po pregnylu :)

Gosiak - dawaj mi kolo zębate !! :kiss: :kiss: :kiss:

Ale przy tym zastrzyku tak jest i on miesza....

ViFi

12 lata 11 miesiąc temu #305071 przez mesy
Lacra musiało bumnąć ja miałam to miałam o wielkości 4 cm i samo pękło a ty jeszcze zastrzyka brałaś .....
12 lata 11 miesiąc temu #305077 przez Aguska23
ViFi napisał:

Aguska23 napisał:

Nie wytrzymam do poniedziałku :P

moższ jutro ale może być jeszcze za wcześnie

hmm może zapomne rano i pognam na egzamin i nie zrobię...
kurcze chciałabym wiedzieć, bo w niedzielę jadę po zajęciach na urodziny..no nic profilaktycznie będę unikała alkoholu :ohmy:
12 lata 11 miesiąc temu #305078 przez Lacrijka
ViFi napisał:

Lacrijka napisał:

agnesssa napisał:

Lacrijka Czyli jak rozumiem, teścior owu wyszedł, ale owu nie było :huh: to nie ładnie ze strony jaja :silly: Ale wiesz jak to bywa ze straconymi cyklami ;) :kiss: Czyli jak rozumiem, teścior owu wyszedł, ale owu nie było :huh: Mam tylko nadzieję, ze Ci szybko się torbiel wchłonie :kiss: :kiss:

Vifi Walnij sobie teściora chociaż dla sportu :woohoo: Może w poniedziałek tak jak Aguśka :woohoo: :woohoo:

Wiem Vifi, ale tak sobie zrobiłam zeby choc raz w zyciu uwidziec takie grube II ;)
Mesy - mialam zastrzyk, ale w czasie kiedy zastrzyk dzialał czyli do ok 50h po podaniu to nie bumnął.. @nulka sie śmieje ze eMka igła lepsza na pękanie niz zastrzyk hahaha Kochana babcia @nula od rana potrafi humor mi poprawic :) :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #305080 przez @nulka
gabi28 napisał:

Jeśli mowa o śluzie to ja mam książkowy no i co? doopa :) fasolinki jak nie było tak nie ma... może by tak zmienić męża?? ?? :)

a piec? super... Lacra ja również myślę o remontach a mieszkam tutaj tylko ponad rok... mam już pomysł na kuchnię rustykalną..

coś takiego bym chciała: cdn6.muratordom.smcloud.net/t/forum.mura...r-niestandardowy.jpg

no kuchnia w moich klimatach. Kiedyś jak mi się będzie chciało to Wam zrobię zdjęcia (czytaj:jak posprzątam) :P

a piec Mirelli zarombiasty - moje marzenie. Też planuję remont, chcę powiekszyć tę swoją kuchnię, rozwalić ścianę i zobić część jadalną alezachowując ten sam styl. EMon już o tym wie hahaha bo go powolutku psychicznie przygotowuję :lol: :lol: no i kupiłam już piękny duży stół też w stylu rustykalnym.
No to się pochwaliłam. Byłam sie drzemnąć B) Wstałam i zarzaz tu do Was zajrzałam i mi się rogal zrobił że tu tak miło jużżżżżż.
12 lata 11 miesiąc temu #305081 przez gorla
Aguska ja bym walnęłam testa ;) a co szkodzi hihi zaraz mnie kto palnie

mnie tez tak kuło ostro bardziej niż zwykle , ciekawe jak moje torbiele sie czują , niby wcięło je, ale chyba france nie wróciły!!!
12 lata 11 miesiąc temu #305082 przez mesy
Lacra hahaha no bo @nulka ma racje :P :P :P :P :P :P
jak brzuch już lepiej to dobry objaw gorzej jak by bolał tak cały czas
12 lata 11 miesiąc temu #305085 przez ViFi
Lacrijka napisał:

Teoretycznie owulki nie było bo pęchol nie pękl nawet po Pregnylu 10 000.. Ale @nulka sie uczepiła, ze jak bylam na pierwszym monicie to były dwa jaja, ale czesto gesto jest tak, ze jak jeden sie wybija to reszta zanika.. nie wiem jak u mnie było bo zajmowałam sie tylko tym niepęknietym i on był tak duzy ze nic innego na monitorku nie było widac.. :laugh:

Pregnyl zawiera hormon HCG i prócz tego że wspomaga dojrzewanie pęcherzyków, wzrost i ich pękanie, wzmacnia druga faze cyklu.

Jest jeszcze zastrzyk Ovitrelle

Ale zastzyki podane za wcześnie mogą zablokować owulacje.

Ja też mam te zastrzyki w lodówce ale nie skorzystałam....

ViFi

12 lata 11 miesiąc temu #305086 przez Aguska23
Gorla dokładnie co mi szkodzi :P zachowam walnięcie dla siebie w tajemnicy :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #305089 przez Lacrijka
ViFi no u mnie nie było za wczesnie bo pęchol miał juz 27mm wiec to był taki rzut na taśme aby tylko pękło, ale i tak juz za poźno.. Dobrze wiedziec ze masz zastrzyki w lodówie, bede kupowac od Ciebie bo u nas w aptekach to pregnylu jak na lekarstwo :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 11 miesiąc temu #305091 przez @nulka
Lacrijka napisał:

ViFi napisał:

Lacrijka napisał:

agnesssa napisał:

Wiem Vifi, ale tak sobie zrobiłam zeby choc raz w zyciu uwidziec takie grube II ;)
Mesy - mialam zastrzyk, ale w czasie kiedy zastrzyk dzialał czyli do ok 50h po podaniu to nie bumnął.. @nulka sie śmieje ze eMka igła lepsza na pękanie niz zastrzyk hahaha Kochana babcia @nula od rana potrafi humor mi poprawic :) :kiss:

jeszcze zanim poszłąm spać to byłam mamką :angry:
a wydawało mi się że sie na godzinę zdrzemłam :S
ale czas zapitala... B)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży