BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #303388 przez gorla
mesy masz dobrze , bo ja nie mogę żadnej antykoncepcji :dry: nic a nic, wkłądka odpada - przegroda w macici, tabsy i plastry- zle sie czuje wymioty, zaburzenia widzenia i przede wsztstkim zapominam :blush: kapturki jakoś za mną nie przemawiaja ale mają hormony to odpadaja.

Ano chłopek zarz se przypomni o gumaczach hehehhehe :lol: :lol: :lol: ale jak to nigdy, przerywany robiliście?? bo jak nie to juz stadko chopków byc powinno :lol: :lol: :silly: :silly: :silly:

Wczoraj byłam zamówic małżowi na poniedziałek torta cycki czekoladowego :lol: na urodzinki 30 ste
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #303389 przez mesy
gorla ale ja nie wiem cZy mogę brać anty bo nigdy nie brałam :P kiedyś za gówniarza 2 tyg i odstawiłam :P
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #303390 przez chłopek
mój mąż za 5 lat bedzie miał 30 to tez mu takiego torta zapodam

ja anty brałam ale nie mogę gin mi przepisał a nawet zadnych badan nie robil, a u mnie w rodzinie jest nadciśnienei i zator źylny babcia a nie wolno tabsów jak takie cos bylo w rodzinie

dzisiaj swiatowy dzienn pizzy :)
13 lata 2 miesiąc temu #303398 przez bidol
doberek :)

gdzie to się podziewa cała ekipa??? internet Wam zamroziło :silly:
@nulki to już chyba z miesiąc nie widziałam lacre też gdzieś wcieło gosiak, insomnia i mesy zaglądają tu jak na lekarstwo ;) co się dzieje????

gorla - ja martwie się tym białkiem w moczu i ogólnie brzuch mnie często boli i obsunął się już w dół co też mnie martwi :unsure: :huh: co do infekcji to też mi się zdażają :dry: A co do Oliwki - to dobrze że już jej lepiej :) :laugh:

agnesssa - oszczędzam się na maksa - już bardziej się chyba nie da :S chociaż wczoraj troszkę połaziłam bo siostrzenica przyjechała - co prawdę nastolatka, ale jakoś tak wyszło że wieczorem padłam na twarz.
W dodatku Seba się rozchorował i siedzi ze mną w domu. A jak on jest w domu to o odpoczywaniu można zapomnieć :dry:

Mirella - będzie dobrze :kiss: :kiss:

chłopek - mam nadzieje że Ksawcio lepiej się już czuje :woohoo:

madziska - Hania - jest prześliczna - buziaczki :kiss: :kiss:

gabi - :kiss: :kiss: :kiss:

ajłona
- mi też brakuje staranek ;) :woohoo:

aguśka - zaciskam :kiss: :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #303399 przez chłopek
bidol to może idz do lekarza jak ci martwi brzuszek, a Ksawcio juz lepiej sie czuje
gorla szukałam twojego nr bo sobie nie zapisałam
13 lata 2 miesiąc temu #303406 przez gorla
chłopek wysłałam ci numera

Musiałam śniadanie rodzince zapodać, dziś wyjątkowo nie kanapki :lol: hehe zupka mleczna z makaronem i placuszki bananowe.. sie wyżarłam jak nigdy, normalnie nie mam pomysła już na te śniadania i kolacje
13 lata 2 miesiąc temu #303411 przez chłopek
gorla no to dobry nr miałam wysłalam ci juz zdjecie
13 lata 2 miesiąc temu #303436 przez Aguska23
Nie wytrzymałam i po drodze do pracy kupiłam testa i zrobiłam...i I krecha więc @ pewnie przylezie, oj trzeba było poczekać jaki ten człowiek głuuuupiiii...
13 lata 2 miesiąc temu #303449 przez bidol
aguśka - może za wcześnie ;) ja po terapi luteiną zrobiłam 28dc i był pozytywny - trzymam kciuki :kiss: :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #303453 przez Aguska23
Fajnie by było, żeby było....ale czuję się chyba jak na @ więc przylezie tym bardziej, że dziś ten 28 dzień więc ma czas, żeby przyjść, ale chęć zrobienia testu była silniejsza ode mnie
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #303455 przez emka
hej laski
Przepraszam że się nie odzywałam, ale muszę leżeć boję się nawet do kibelka ruszyć. Mam plamienia, nie wiadomo co to z tego będzie... Byłam u gina wczoraj, zrobił mi usg, jest widoczny pęcherzyk 0,34 cm, mam takie beżowo-brązowe plamienia już trzeci dzień, właściwie jak lezę to jest ok, ale jak siuśkam to widzę na papierze. Kolejną wizytę nan 13, to już za kilka dni... jeśli plamienie się nie rozkręci.. :dry:

Wifi zaciskam za ciebie mocno :kiss:
Aguska za ciebie tez :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #303457 przez PM
Cześć dziewczynki. Sto lat mnie nie było. Zafasolkowane już urodziły. Za nowe zafasolkowane trzymamy kciukasy a jeszcze większe kciukasy trzymamy za starające się.

Mirella ty najbardziej pamiętasz moje 5 minut :)

Pozdrawiam Was serdecznie i wklejam Wam moja dużą pannice :)

Załączniki:
13 lata 2 miesiąc temu #303467 przez Aguska23
PM jaka ślicznotka :laugh:

Emka trzymam kciuki jeszcze mocniej. Wszystko będzie dobrze :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #303492 przez madziaska
ajłona napisał:

Gorluś wybacz ale jeszcze foteczki nie strzeliłam nowej ;) ale wstawię na bank!
MadziuM zleciało, że szok, niebawem Franuś dołączy do grona staraczkowych bejbików ;) pozdrawiam. Twoja córcia przecudna.
Madziaska pozdrówka gorące. Twoja córcia śliczności! A jak Twój pęcherz po porodzie??
Emcia się odezwij jo!!!!!
W ogóle to już by chciałam nowe 2 krechy! Ma któraś?????? Ściskam Was Babeńki kochane. A co z @nulką?

dziekujemy za mile slowa laseczki :)
Gorla moj pecherz superrrr!!!! Od tamtej pory, czyli od 5 miesiaa ciazy, gdzie zlapala mnie ta bakteria jest rewelacyjnie... Jakbym pecherza nie miala. Pol roku juz mam spokoj. Mysle, ze ta kuracja antybiotykowa, a pozniej ten zbawienny VITABUTIN daly rade ;) (odpukac w niemalowane ;)) Pecherz, ktory nawet trzy razy w miesiacu dawal o sobie znac zapomnial o mnie ;)
13 lata 2 miesiąc temu #303496 przez bidol
Aguska - rozumiem Cię :laugh: miałam tak samo :cheer:

PM - ślicznotka :kiss: :kiss:

Emka - trzymam kciuki :kiss: a Ty chodzisz do pracy??? Jak tak to może weź kilka dni wolnego i leż byczkiem tak jak ja :laugh:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia