- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #302517 przez gorla
Vifi dasz rade!!! nie łamaj sie
agnessa zapalenie grzybicze obstawiam, od porodu mam problemy z tym ani mydła, żelu sama woda ino, gatki sztuczne tyż zapelenie od razu zaraz przejdzie, dostane globule i już. Zapytam go czy zrobi usg bedzie wiadomo, wkońcu privat ide to łaski nie robi, klient płaci klient wymaga
agnessa zapalenie grzybicze obstawiam, od porodu mam problemy z tym ani mydła, żelu sama woda ino, gatki sztuczne tyż zapelenie od razu zaraz przejdzie, dostane globule i już. Zapytam go czy zrobi usg bedzie wiadomo, wkońcu privat ide to łaski nie robi, klient płaci klient wymaga
Temat został zablokowany.
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
12 lata 10 miesiąc temu #302524 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
gorla napisał:
podmyć się mlekiem zsiadłym taki domowy sposób....
Vifi dasz rade!!! nie łamaj sie
podmyć się mlekiem zsiadłym taki domowy sposób....
ViFi
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 10 miesiąc temu #302530 przez agnesssa
ViFi tyle wytrzymałaś to dalej też sobie poradzisz Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby Ci się udało To kiedy termin @, albo raczej kiedy testujesz
Gorla Ciekawe skąd to się bierze Ja od zabiegu wypalania nadżerki też mam częściej problemy z zapaleniami, ale tragedii nie ma. No raczej, że łachy nie robi! O której idziesz A jak Oliwka, lepiej trochę
Gorla Ciekawe skąd to się bierze Ja od zabiegu wypalania nadżerki też mam częściej problemy z zapaleniami, ale tragedii nie ma. No raczej, że łachy nie robi! O której idziesz A jak Oliwka, lepiej trochę
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #302535 przez gorla
vifi trochę sie cykam sposobów , bo nawet po specjalnym płynie do higieny mam i se nawet zakupiłam z apteki to z kwasem mlekowym i mnie szczypało i zostałam na samej wodzie
Agneessa Oliwka lepiej wręcz nie widać że chora. Wczoraj juz gorączki nie miała i stękała, że musi leżeć. Mam nadzieję, że sie nie zarażę
A te zapalenia to pewnie naruszona flora bakteryjna i ciągle coś sie przyplata
no własnie vifi zaraz byś miała termina @? jutro?
Agneessa Oliwka lepiej wręcz nie widać że chora. Wczoraj juz gorączki nie miała i stękała, że musi leżeć. Mam nadzieję, że sie nie zarażę
A te zapalenia to pewnie naruszona flora bakteryjna i ciągle coś sie przyplata
no własnie vifi zaraz byś miała termina @? jutro?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez gorla.
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
12 lata 10 miesiąc temu #302537 przez ViFi
ViFi
agnesssa napisał:
30dc 13-lutego jezeli sie nic nie rozwinie to 16lutego betaHcg (33dc)
ViFi tyle wytrzymałaś to dalej też sobie poradzisz Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby Ci się udało To kiedy termin @, albo raczej kiedy testujesz
30dc 13-lutego jezeli sie nic nie rozwinie to 16lutego betaHcg (33dc)
ViFi
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 10 miesiąc temu #302556 przez agnesssa
Vifi oby @ nie przylazła
Gorla a z ginem rozmawiałaś, dlaczego masz tak nawracające się zapalenia A teraz reklamują takie cuś lacibius feminia, czy cos takiego, może podpytaj gienka czy nie warto tego łykać Dobrze, że z Oliwką lepiej
Gorla a z ginem rozmawiałaś, dlaczego masz tak nawracające się zapalenia A teraz reklamują takie cuś lacibius feminia, czy cos takiego, może podpytaj gienka czy nie warto tego łykać Dobrze, że z Oliwką lepiej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #302642 przez gorla
Agnessa kiedyś pytałam i usłyszałam, ze tak nieraz jest po porodzie , bo sie uszkadza coś a nie słyszałam o tym płynie ale zapytam
Moje dziecko lata po domu i woła pomocy!! poleciałam szybko i pytam co sie stało.. a ona mówi że " taka zabawa mamo, no co ty sie znasz ? idz se czytaj na komputer o dzieciach"
wogóle jej wyobraźnia nie zna granic w wymyślaniu zabaw.. ciągle coś rysuje klei wycina, teraz mi pomalowała szafkę w łazience pędzlem namoczonym w wodzie ale pędzel był zle umyty i zółte smugi farby, całe drzwi obklejone rysunkami na taśmie samoprzylepnej, teraz sie bawi w nietoperza, zrobił sobie czapkę z kartki przykleiła kocyk do ubrania... Wczoraj jej rowerek przyniosłam to przyczepiła z tyłu sanki plastikowe takie z biedronki za 19,99 zapakowała wszelkie dostępne lalki w domu i jeździła po domu ja tez wymyślałam z bratem zabawy ale te jej to kurka nie wiem
Moje dziecko lata po domu i woła pomocy!! poleciałam szybko i pytam co sie stało.. a ona mówi że " taka zabawa mamo, no co ty sie znasz ? idz se czytaj na komputer o dzieciach"
wogóle jej wyobraźnia nie zna granic w wymyślaniu zabaw.. ciągle coś rysuje klei wycina, teraz mi pomalowała szafkę w łazience pędzlem namoczonym w wodzie ale pędzel był zle umyty i zółte smugi farby, całe drzwi obklejone rysunkami na taśmie samoprzylepnej, teraz sie bawi w nietoperza, zrobił sobie czapkę z kartki przykleiła kocyk do ubrania... Wczoraj jej rowerek przyniosłam to przyczepiła z tyłu sanki plastikowe takie z biedronki za 19,99 zapakowała wszelkie dostępne lalki w domu i jeździła po domu ja tez wymyślałam z bratem zabawy ale te jej to kurka nie wiem
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez gorla.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 10 miesiąc temu #302668 przez Mirella
Majówka zabroniłam mu iść do szpitala w te najgorsze mrozy i pójdzie jakoś w kwietniu. Liczę na to że będzie cieplej i łatwiej zorganizować kogoś do Duśki, bo jakoś sobie nie wyobrażam że on w szpitalu a ja w domu z dzieckiem i nie mogę się ruszyć A po operacji nie powinien być sam na mój gust, głupiej szklanki wody nie ma kto podać, on twierdzi że sobie poradzi, ale ja leżałam po cesarce i wiem jak to wygląda. Zabieg jest konieczny i nie da się go uniknąć, ale nie jest dramatycznie pilny więc te pare tygodni różnicy nie powinno krzywdy zrobić. I tak odkładał sporo czasu.
Vifi, dasz radę, wytrzymasz, i nie wiem co tam jeszcze, dziecko to jedyna rzecz na świecie z której nie wolno zrezygnować. A z resztą,chcesz to odpuść, odpuszczone szybciej fasolkują, albo te co uznają cykl za stracony
Gorla, jakieś dziwne masz to zapalenie co Ci wraca od byle czego, nie trzeba tego jakoś porządniej przebadać i zlikwidować raz a dobrze? A Oliwka super się bawi, mam nadzieję że Klaudia kiedyś też tak będzie, na razie tylko proste zabawy, klocki albo czytanie lalkom, a i tak mnie zaraz woła, mamuusiuuu zbuduj kółkoooooo
dziś rano książeczkę ze zwierzątkami olądała i nagle wypaliła "Jezu, jaka wielka małpa!"
Vifi, dasz radę, wytrzymasz, i nie wiem co tam jeszcze, dziecko to jedyna rzecz na świecie z której nie wolno zrezygnować. A z resztą,chcesz to odpuść, odpuszczone szybciej fasolkują, albo te co uznają cykl za stracony
Gorla, jakieś dziwne masz to zapalenie co Ci wraca od byle czego, nie trzeba tego jakoś porządniej przebadać i zlikwidować raz a dobrze? A Oliwka super się bawi, mam nadzieję że Klaudia kiedyś też tak będzie, na razie tylko proste zabawy, klocki albo czytanie lalkom, a i tak mnie zaraz woła, mamuusiuuu zbuduj kółkoooooo
dziś rano książeczkę ze zwierzątkami olądała i nagle wypaliła "Jezu, jaka wielka małpa!"
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu #302673 przez chłopek
hej dziewczynki
mirella mój tata miał miec dzisiaj zabieg ale bedzie miał moze w przyszly wtorek, juz był na stole ale sie okazalo ze ma za duze cisnienie, nie wiem czemu nie zmieżyli mu wczoraj jak go przyjmowali, albo rano przed zabiegiem,
Ksawcio nie ma goraczki ale budzi sie nam w nocy z krzykiem bo go buzka boli,ma zapalenie ay ustnej
mirella mój tata miał miec dzisiaj zabieg ale bedzie miał moze w przyszly wtorek, juz był na stole ale sie okazalo ze ma za duze cisnienie, nie wiem czemu nie zmieżyli mu wczoraj jak go przyjmowali, albo rano przed zabiegiem,
Ksawcio nie ma goraczki ale budzi sie nam w nocy z krzykiem bo go buzka boli,ma zapalenie ay ustnej
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu #302832 przez Aguska23
Chłopek biedny Ksawcio A z tatą to może hmm.. się też zdedenrwował przed zabiegiem i stąd skok ciśnienia
Ja siedzę w pracy ale dziś się niemiłosiernie dłuży Jutro albo w piątek powinna być już @....jeśli będzie tak jak w ostatnim cyklu po dupku
Ja siedzę w pracy ale dziś się niemiłosiernie dłuży Jutro albo w piątek powinna być już @....jeśli będzie tak jak w ostatnim cyklu po dupku
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej