- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 10 miesiąc temu #299470 przez gorla
Emcia ja z tych co nigdy nie odpuszczaja już sie nie spinam , więcej we mnie teraz strachu niz czego innego, daj znać jak sie czujesz??
Ja również w weekendy mogę na spotkanko , ale niech sie Emka wypowie, bo ona w soboty pracuje
Gabi Mirell ma racje żadne doły, jedziemy na tym samym wóżku, a w gronie razniej i szybciej doły przechodzą
Ajłoncia jestem ciekawa twojego brzusia
Ja również w weekendy mogę na spotkanko , ale niech sie Emka wypowie, bo ona w soboty pracuje
Gabi Mirell ma racje żadne doły, jedziemy na tym samym wóżku, a w gronie razniej i szybciej doły przechodzą
Ajłoncia jestem ciekawa twojego brzusia
Temat został zablokowany.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
12 lata 10 miesiąc temu #299629 przez ann-sunshine
Gabi walcz o małżeństwo bo warto. Wstawcie sobie u siebie chociaż elektryczny palnik, na jakiś czas wystarczy, drogie to to nie jest, a ugotować się da (zanim kuchnię zrobicie).
Bidol śliczny brzuś i marudź że największy bo to mało ważne jest, bo śliczny jest i już
Chłopek też ślicznie brzuś rośnie
Emka trzymam kciuki i po cichu gratuluję.
Ja nadal czekam, aż moja córa zdecyduje się przyjść na ten świat.
Pozdrawiam Was wszystkie
Bidol śliczny brzuś i marudź że największy bo to mało ważne jest, bo śliczny jest i już
Chłopek też ślicznie brzuś rośnie
Emka trzymam kciuki i po cichu gratuluję.
Ja nadal czekam, aż moja córa zdecyduje się przyjść na ten świat.
Pozdrawiam Was wszystkie
- Aguska23
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nie rezygnuj z marzeń!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 10 miesiąc temu #299668 przez Aguska23
Hej
Bidol i Chłopek cudne brzuszki
Emka cieszę się i nadal trzymam kciuki
Ja jutro ostatni dzień łykam dupka i w czwartek powinna być @. I chyba będzie bo się powiększyłam i w środku w brzuchu takie uczucie jakby miała się zacząć. I chyba dziś za dużo wody już piję i chłodno bo tylko do wc latałam przez pół dnia
No i powróciłam już do pracy. I cieszę się, bo od razu jakaś taka weselsza się stałam
A co historii tej Madzi to dla mnie jest to nie zrozumiałe, chore i nie ma na to żadnego ale to żadnego usprawiedliwienia. W głowie mam taką myśl, że tak wielu ludzi pragnie dzieci a inni... eh porąbany jest ten świat
Bidol i Chłopek cudne brzuszki
Emka cieszę się i nadal trzymam kciuki
Ja jutro ostatni dzień łykam dupka i w czwartek powinna być @. I chyba będzie bo się powiększyłam i w środku w brzuchu takie uczucie jakby miała się zacząć. I chyba dziś za dużo wody już piję i chłodno bo tylko do wc latałam przez pół dnia
No i powróciłam już do pracy. I cieszę się, bo od razu jakaś taka weselsza się stałam
A co historii tej Madzi to dla mnie jest to nie zrozumiałe, chore i nie ma na to żadnego ale to żadnego usprawiedliwienia. W głowie mam taką myśl, że tak wielu ludzi pragnie dzieci a inni... eh porąbany jest ten świat
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Staramy sie :)
Mniej Więcej
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #299892 przez Agusia83
Hej dziewczynki...
Chlopku i Bidolku, piekniusie brzuszki...prosze je wycalowac ode mnie...a raczej poprosic swoich partnerow, by to uczynili
Bidolku, wcale nie masz ogromnego brzuszka...w sam raz,...ja mialam podobny w tym czasie ciazy, jak nie wiekszy
Emka, mialam do przeczytania sporo postwo i nie moglam sie doczekac wiesci od Ciebie. Kochana, trzymam kciuki by beta rosla i rosla...jesli bedziesz musiala kolejna wykonac, to nie zacznij sie zamartwiac, ze nie przybiera tak szybko jak na poczatku...ja mialam zagrozona ciaze i wlasnie przyrost nie dawal mi spokoju...ale po pierwsze wsio zalezy od organizmu a po drugie im ciaza starsza tym przyrost o 100% wydluza sie.
Bede sledzic jak rosnie Ci w brzusiu malutki czlowieczek Was tez dziewczynki
A jak sie dowiedzialam, co stalo sie z Madzia, to sie poplakalam...na poczatku nie wychodzilam z Emi na polko, bojac sie, ze ktos mnie napadnie i ja porwie...a teraz sie poplakalam, ze taka mala kruszynka nie zaznala, co to jest zycie
Chlopku i Bidolku, piekniusie brzuszki...prosze je wycalowac ode mnie...a raczej poprosic swoich partnerow, by to uczynili
Bidolku, wcale nie masz ogromnego brzuszka...w sam raz,...ja mialam podobny w tym czasie ciazy, jak nie wiekszy
Emka, mialam do przeczytania sporo postwo i nie moglam sie doczekac wiesci od Ciebie. Kochana, trzymam kciuki by beta rosla i rosla...jesli bedziesz musiala kolejna wykonac, to nie zacznij sie zamartwiac, ze nie przybiera tak szybko jak na poczatku...ja mialam zagrozona ciaze i wlasnie przyrost nie dawal mi spokoju...ale po pierwsze wsio zalezy od organizmu a po drugie im ciaza starsza tym przyrost o 100% wydluza sie.
Bede sledzic jak rosnie Ci w brzusiu malutki czlowieczek Was tez dziewczynki
A jak sie dowiedzialam, co stalo sie z Madzia, to sie poplakalam...na poczatku nie wychodzilam z Emi na polko, bojac sie, ze ktos mnie napadnie i ja porwie...a teraz sie poplakalam, ze taka mala kruszynka nie zaznala, co to jest zycie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 10 miesiąc temu #299987 przez Marta M
bidol, chlopek buziakuje Wasze fasolki po pieknych brzuszkach Tak mi sie zatesknilo za taka pileczka, ehh
Emka a Tobie nie gratulowalam jeszcze...a betka super
ann jeju Ty juz na rozpakowaniu...wspieram Cie mocno i zycze Wam duzo sil w przyjsciu na swiat
Emka a Tobie nie gratulowalam jeszcze...a betka super
ann jeju Ty juz na rozpakowaniu...wspieram Cie mocno i zycze Wam duzo sil w przyjsciu na swiat
- joweg
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Staramy sie :)
Mniej Więcej
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 10 miesiąc temu #300067 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hej dziewczyny!
Ja ciągle się sytresuję, wkłądkę oglądam jak porąbana, 6 tydzień to ten dla mnie decydujący jeśli wytrzymam do 13 lutego to będę happy
Gorla Ajłona Wolałabym sie spotkać po 13, gdy będę coś już konkretnego wiedziała, i może minie mi ten lęk... Jeszcze boję sie o tym mówi.ć głośno. Czasm mam ochote się trzepnąć w łeb!
Jutro zrobie kolejną bete! Boze mnie chyba w tym laboratorium wysmieją 4 raz bete badać!, ale musze... dla własnego spokoju. Apropo Gorla jakbyś robiła badania , najtańsze laboratorium jest u Rogowskich w tej nowej przychodni na Bajkowym. Tam beta 34 a w synevo coś koło 47. Takze spora różnica...
Agneska Majówka Jak się czujecie?
Ja ciągle się sytresuję, wkłądkę oglądam jak porąbana, 6 tydzień to ten dla mnie decydujący jeśli wytrzymam do 13 lutego to będę happy
Gorla Ajłona Wolałabym sie spotkać po 13, gdy będę coś już konkretnego wiedziała, i może minie mi ten lęk... Jeszcze boję sie o tym mówi.ć głośno. Czasm mam ochote się trzepnąć w łeb!
Jutro zrobie kolejną bete! Boze mnie chyba w tym laboratorium wysmieją 4 raz bete badać!, ale musze... dla własnego spokoju. Apropo Gorla jakbyś robiła badania , najtańsze laboratorium jest u Rogowskich w tej nowej przychodni na Bajkowym. Tam beta 34 a w synevo coś koło 47. Takze spora różnica...
Agneska Majówka Jak się czujecie?
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #300093 przez Majowka
Emka, bedzie dobrze! 13 luty juz za progiem, a tymczasem duzo odpoczywaj, nic a nic sie nie przemeczaj, ogranicz wszelkie gwaltowne ruchy....
No i nie stresuj sie kochana, mocno wierz, ze tym razem sie uda!!!
Trzymam kciuki z calych sil!
U mnie wszystko dobrze, w sobote tylko caly dzien bolala mnie glowa...ale ogolnie swietnie sie czuje! Teraz Gina mam dopiero za miesiac, wiec sie naczekam zeby sie dowiedziec cos na temat malenstwa
Gabi!
No i nie stresuj sie kochana, mocno wierz, ze tym razem sie uda!!!
Trzymam kciuki z calych sil!
U mnie wszystko dobrze, w sobote tylko caly dzien bolala mnie glowa...ale ogolnie swietnie sie czuje! Teraz Gina mam dopiero za miesiac, wiec sie naczekam zeby sie dowiedziec cos na temat malenstwa
Gabi!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Majowka.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 10 miesiąc temu #300104 przez agnesssa
Hej dziewczyny
Emka modle się za Ciebie i Twoją dzidzię, żeby było dobrze
A ja się średnio czuję Noc nie przespana bo mnie głowa niemiłosiernie bolała, więc teraz padam, plecy strasznie dokuczają, mdłości od samego rana a do tego zimno jak jasna cholera, do tego mam dzisiaj kiepski dzień, bo od rana do mnie rodzice z milionem problemów dzwonią i się bardzo tym wszystkim denerwuję
Najchętniej bym się zamknęła w sypialni wzięła książkę do ręki i nie odbierała telefonów przez dwa dni
Bidolku a miałaś iść na kontrolę teraz czy mi się wydaje
Emka modle się za Ciebie i Twoją dzidzię, żeby było dobrze
A ja się średnio czuję Noc nie przespana bo mnie głowa niemiłosiernie bolała, więc teraz padam, plecy strasznie dokuczają, mdłości od samego rana a do tego zimno jak jasna cholera, do tego mam dzisiaj kiepski dzień, bo od rana do mnie rodzice z milionem problemów dzwonią i się bardzo tym wszystkim denerwuję
Najchętniej bym się zamknęła w sypialni wzięła książkę do ręki i nie odbierała telefonów przez dwa dni
Bidolku a miałaś iść na kontrolę teraz czy mi się wydaje