- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #305809 przez nikusia1988
Heh ale i tak dzisiaj bym juz nie zrobiła bo już siusiałam 2 razy od rana
Teraz sprawdzalam na grafiku i niestety nie pojade w pon do gina bo niestety eMa zmiana nie pasuje Więc tylko pozostaje zrobić test jutro lub w poniedziałek
Teraz sprawdzalam na grafiku i niestety nie pojade w pon do gina bo niestety eMa zmiana nie pasuje Więc tylko pozostaje zrobić test jutro lub w poniedziałek
Temat został zablokowany.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu #305828 przez bidol
@nulka - aaaa
ale wiesz co ja miałam cykle 32-36 dniowe a ta luteina była na skrócenie i regulacje cyklu. Czyli ginka mi źle kazała brać?? U mnie tylko takim cudem się udało bo ja owulkę miałóam wcześniej ok 10 dc - i pewnie dzięki temu się udało i dzięki tym testom owulacyjnym w które tak nie wierzyłam, ale kupiłam bo ginka kazała
Nikusia - trzymam kciuki
ale wiesz co ja miałam cykle 32-36 dniowe a ta luteina była na skrócenie i regulacje cyklu. Czyli ginka mi źle kazała brać?? U mnie tylko takim cudem się udało bo ja owulkę miałóam wcześniej ok 10 dc - i pewnie dzięki temu się udało i dzięki tym testom owulacyjnym w które tak nie wierzyłam, ale kupiłam bo ginka kazała
Nikusia - trzymam kciuki
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 10 miesiąc temu #305835 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Dzieńdoberek!!! gwarno tu jak w ulu od wczoraj... i tematy iście staraczkowe, a mój mąż ma przerąbane - abstynencja jak narazie!
Gorla Ty po nobla zapitalaj!!!
A nikusia po testa!!! INO JUŻ!!! Niech Ci na kreche dadzą
Gorla Ty po nobla zapitalaj!!!
A nikusia po testa!!! INO JUŻ!!! Niech Ci na kreche dadzą
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #305838 przez nikusia1988
Emka wolałabym na II krechy
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #305848 przez nikusia1988
Jeju boję się tego co to będzie... Test chyba zrobię w poniedziałek jeżeli do tego czasu @ nie przyjdzie... A w czwartek pojade do innego gina, bo ten moj przyjmuje w poniedzialki a inny w czwartek i się okaże o co tu w tym wszystkich chodzi.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305863 przez emka
Czasem jak nie wiadomo o co chodzi... to wiesz może być to! Ja tak miałam dziwny okres niby w terminie ale tylko kilka plamek... myślałam ze całkiem się rozregulowałam, a tu Seprise! Trzymam kciuki za Ciebie
Wiecie co moja córcia cały domek odkurzyła!!! Co prawda zajęło jej to prawie 2,5 godz bo były przerwy na wafelka, na siusiu, na wymyślanie piosenki itp... Ale skończyła, jestem z niej dumna!!! Dodam, że o niczym nie wie...
Wiecie co moja córcia cały domek odkurzyła!!! Co prawda zajęło jej to prawie 2,5 godz bo były przerwy na wafelka, na siusiu, na wymyślanie piosenki itp... Ale skończyła, jestem z niej dumna!!! Dodam, że o niczym nie wie...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez emka.
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #305867 przez nikusia1988
Dzięki za kciuki ale i tak wiem że to nie to...
Bardziej mi się wydaje że to przez to nie monitorowanie mi się zrobiła torbiel która hamuje @.
Dobra już nie stękam i nie kwękam bo zaraz przylezą i tak mi napiszą...
Bardziej mi się wydaje że to przez to nie monitorowanie mi się zrobiła torbiel która hamuje @.
Dobra już nie stękam i nie kwękam bo zaraz przylezą i tak mi napiszą...
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu #305936 przez bidol
emka napisał:
Emka - to pozazdrościć - bo ja moje dziecko to doprosić się nie mogę, żeby posprzątał swój pokój a jak posprząta już - to i tak muszę poprawiać
A ja dzisiaj już też kończę sprzątać . pościel zmienioma i wywietrzona, poodkurzane, łazienki umyte pranie porobione obiad też tylko klatka schodowa mi została i salon a wieczorem blogie leżenie do góry brzuszkiem
nikusia - tu nikt Ci nic nie powie - marudź ile wlwzie - trzymam kciuki
Czasem jak nie wiadomo o co chodzi... to wiesz może być to! Ja tak miałam dziwny okres niby w terminie ale tylko kilka plamek... myślałam ze całkiem się rozregulowałam, a tu Seprise! Trzymam kciuki za Ciebie
Emka - to pozazdrościć - bo ja moje dziecko to doprosić się nie mogę, żeby posprzątał swój pokój a jak posprząta już - to i tak muszę poprawiać
A ja dzisiaj już też kończę sprzątać . pościel zmienioma i wywietrzona, poodkurzane, łazienki umyte pranie porobione obiad też tylko klatka schodowa mi została i salon a wieczorem blogie leżenie do góry brzuszkiem
nikusia - tu nikt Ci nic nie powie - marudź ile wlwzie - trzymam kciuki
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 10 miesiąc temu #305949 przez gorla
Nikusiaidz po testa i sie nie zastanawiaj czy to torbiele czy przez luteine czy inne diabelstwo, moze to ciąża. Leć po testa , pożycz dychę, oddasz wieczorem. Po co czekać na coś co nie nadejdzie np. @
Emcia ale masz córcie kochana a ty jak sie czujesz, przestałaś plamić?
@nula paczaj a ja pewna byłam że śluz kurze białko to w owulkę ehh ale ze mnie analfabeta
bidol ty tak nie szalej z tym sprzataniem Małża zagoń hehe noo mojego to wołami nie zagonie do sprzatania ile sie nadzre zeby po sobie sprzatnął
Emcia ale masz córcie kochana a ty jak sie czujesz, przestałaś plamić?
@nula paczaj a ja pewna byłam że śluz kurze białko to w owulkę ehh ale ze mnie analfabeta
bidol ty tak nie szalej z tym sprzataniem Małża zagoń hehe noo mojego to wołami nie zagonie do sprzatania ile sie nadzre zeby po sobie sprzatnął
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305964 przez @nulka
bidol no u Ciebie z tą lutką to gienia miała konkretny plan!! - skrócić cykl więc dobrze zapodała, a że przy okazji przesunęła Ci się owulka na 10dc to tak jakbyś w totolotka wygrała!!!! Szczęściaro!!
Gorla no niby tak, ale każdy rodzaj śluzu ma jakieś zadanie, więc nie ma złego sluzu. jeden ma odżywiać chłopaków drugi, któryś tam transportuje chłopaków, a któryś tam jest taki ze nie wpuszcza chłopaków do środka żeby tym co już poszły do boju nie zamieszać i nie przeszkadzać w wyścigach Ten jak białko kurze to (z tego co pamiętam) jest od odżywiania ale nie jestem pewna . I wystepuje przed owulką a nie w trakcie. Tuż przed wystąpieniem owulacji śluz traci swą rozciągliwość. Jest to śluz typu P, produkowany przez najwyższą partię szyjki macicy. Jest on rzadszy i mniej rozciągliwy. Owulacja jest wtedy jak śluz jest śliski a wcale nie musi być rozciagliwy.
Ten rozciągliwy to przechowuje chłopaków w żywotnści zannim zaczną się ścigać - tak to jakoś leciało
bo te durne chłopoki zanim sie zbiorą do roboty to trochę to trwa i niestety czasami za późno dotrą albo tak się zastanawiają że zdechną po drodze bo już ich czas minął
emka nie szkodzi że to długo trwało wazne ze się nie zniechęciła i dokończyła pracę. ja niestety popełniłam mnóstwo błędów wychowawczych . Albo poprawiałam robotę po synu albo sama za niego robiłam bo byłam niecierpliwa. Efekt jest taki że synuś robi, bo robi ale tylko wtedy jak go mamusia poprosi (niestety czasami trzeba po nim poprawic ale teraz robię to gdy on nie widzi)
Gorla no niby tak, ale każdy rodzaj śluzu ma jakieś zadanie, więc nie ma złego sluzu. jeden ma odżywiać chłopaków drugi, któryś tam transportuje chłopaków, a któryś tam jest taki ze nie wpuszcza chłopaków do środka żeby tym co już poszły do boju nie zamieszać i nie przeszkadzać w wyścigach Ten jak białko kurze to (z tego co pamiętam) jest od odżywiania ale nie jestem pewna . I wystepuje przed owulką a nie w trakcie. Tuż przed wystąpieniem owulacji śluz traci swą rozciągliwość. Jest to śluz typu P, produkowany przez najwyższą partię szyjki macicy. Jest on rzadszy i mniej rozciągliwy. Owulacja jest wtedy jak śluz jest śliski a wcale nie musi być rozciagliwy.
Ten rozciągliwy to przechowuje chłopaków w żywotnści zannim zaczną się ścigać - tak to jakoś leciało
bo te durne chłopoki zanim sie zbiorą do roboty to trochę to trwa i niestety czasami za późno dotrą albo tak się zastanawiają że zdechną po drodze bo już ich czas minął
emka nie szkodzi że to długo trwało wazne ze się nie zniechęciła i dokończyła pracę. ja niestety popełniłam mnóstwo błędów wychowawczych . Albo poprawiałam robotę po synu albo sama za niego robiłam bo byłam niecierpliwa. Efekt jest taki że synuś robi, bo robi ale tylko wtedy jak go mamusia poprosi (niestety czasami trzeba po nim poprawic ale teraz robię to gdy on nie widzi)
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez @nulka.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #305971 przez nikusia1988
Mesy już wiem, @nulka mi to rano pisała, tylko że ja jak na razie to nie mam żadnych objawów więn nie mam 100% pewności że to torbiel lub ciąża.
@nulka mi też gin dał na wyregulowanie cykli i kazał brać 14dc! No ale oczywiście troszeczkę go nie posłuchałam A po drugie to taki śluz pierwszy raz u siebie zaobserwowałam, nigdy taki mi sie nie rzucil w oczy
@nulka mi też gin dał na wyregulowanie cykli i kazał brać 14dc! No ale oczywiście troszeczkę go nie posłuchałam A po drugie to taki śluz pierwszy raz u siebie zaobserwowałam, nigdy taki mi sie nie rzucil w oczy
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #305972 przez @nulka
ten naprawdę płodny to taki który na palcu wygląda jak oliwka - to tak bardziej obrazowo
Nikusia mam nadzieję że będą II krechy
zmierz jeszcze jutro temp
a jakie masz wogóle samopoczucie? jakieś objawy ?
Nikusia mam nadzieję że będą II krechy
zmierz jeszcze jutro temp
a jakie masz wogóle samopoczucie? jakieś objawy ?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez @nulka.
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #305975 przez nikusia1988
@nulka dzisiaj też chciałam normalnie o 6 się obudzić i normalnie zmierzyc tempke no ale co jak sie obudzilam o 4:20 i zasnac nie mogłam? To musialam o tej godz zmierzyc i sobie dodac 1,5 kreski i zaznaczylam jako zakłócona bo nie wiem na ile to dodawanie i odejmowanie wiarygodne...
Objawów brak, oprócz jednego: bolące sutki, ale ten objaw to ja zawsze miałam od owulacji aż do @ więc i tym razem pewnie tak będzie. Mam nadzieje ze jutro nad ranem nie obudze sie szybciej jak o 6.
Objawów brak, oprócz jednego: bolące sutki, ale ten objaw to ja zawsze miałam od owulacji aż do @ więc i tym razem pewnie tak będzie. Mam nadzieje ze jutro nad ranem nie obudze sie szybciej jak o 6.