- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Umowa zlecenie lub umowa o dzieło już nie wiem dokładnie
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I nie sugeruj sie opiniami dziewczym na Skarbku ktore nie maja pojecia o CLO a sie mądrzą bo im sie wydaje.. Ja mam temat CLO w małym palcu, wiec dobrze Ci radze
A co do pamęci to zawsze miałam dobra a poza tym ja tu czuwam hahaa
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
na wchlonięcie dostalam dupka 3x1 dziennie przez 10 dni. Ale nie wiem czy mi nie pęklo po ostatnim krzyzu, we wtorek zobacze. Niektore dziewczyny dostaja antyki na caly cykl, u mnie mam nadzieje ze obejdzie sie bez..
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
@nulka nie robiłam bo nie mam... ale i tak to na pewno nie to... Brałam to Clo bez monitu więc na pewno torbiel się zrobiła...
I jak ktoś wie to proszę mnie uświadomić czy na wchłonięcie gin daje też luteine??? I jaki czas trzeba ją brac? Bo ja przecież brałam luteine od owulacji to może by sie wchłonęła?? Sama nie wiem...
@nulka ale ja sobie tego nie wymyśliłam że nie chce monitu... Chodzę do takiego gina co tylko w moich okolicach przyjmuje w poniedziałki więc monit nie byłby możliwy a po za tym on mówił że monit nie jest konieczny... Nigdy owulki dalej jak 18dc nie miałam więc mi sie wydaje ze w tym przypadku tak tez bylo i tak zaznaczylam... A co do objawów to jakichkolwiek bóli czy coś to nie mam, jedyny objaw to ból sutek przy dotyku i śluz od czasu do czasu biały albo kleisty albo rozciągliwy.
A z tym że luteina blokuje owulke to mam mieszane uczucia i sama nie wiem w co wierzyc, jedni pisza tak a inni tak, na SM jest taka dziewczyna co luteine wziela 4 dni przed skokiem tempki a mimo to byl to jej udany cykl, wiec nie wiem co o tym myslec, na jednych to moze dziala a na jednych nie, ale i tak zawsze sie staralam brac od skoku lub troche pozniej a nie przed skokiem
Owulacja nie zawsze jest w tym samym dniu czasami się przesuwa.
Ja jak miała robiony monitoring to do gina chodziłam co tydzień bo jajo tak szybko nie rośnie... i on mi hasło ze nic nie bedzie... cykl pusty i i owulacje miałam w 28dc a cykl trwał 40dni. Faza lutealna jest stała od 12-16dn a owulacja może się przesunąć.
Znam też taki przypadek z opowieści jak dziewczyna maiła 28dc., że zaszła w ciążę w trakcie okresu była bardziej płodna, czyli na Indiańca
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja też zawsze po lutce dostawałam @ tylko w jednym jedynym cyklu nie dostałam i był to mój 60 lub 70-cio dniowy cykl... Mam nadzieję że to nie jest powtórka z rozrywki
Może jutro @ przylezie... jeszcze wieczorem sprawdze szyjke...
A tak w ogóle to zna się któraś na badaniu szyjki???? Przed okresem powinna być nisko tak? i twarda czy miękka? A we wczesnej ciąży jaka? Pisać mi tu ciężarówki jaką macie
@nulka, ViFi nasze ekspertki może wy wiecie???
Ja się nie znam nie umiem badać szyjki ale wyczytałam:
Szyjka macicy w czasie ciąży jest twarda, długa i zamknięta, położona raczej wysoko, lecz jej obraz zmienia się w czasie ciąży, pod koniec której szyjka ulega skróceniu. Pod koniec cyklu szyjka macicy staje się krótsza i otwarta.
Ciąży nie rozpoznamy na podstawie wyglądu szyjki macicy. Aby sprawdzić, czy doszło do zapłodnienia, należy wykonać test ciążowy.
słyszałam tez o rozpulchnieniu i coś o siności tu by się Asik przydała.....
ViFi
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
a bierzesz jeszcze???? bo ona wywołuje okres...ViFi no to w takim razie bym zablokowala owulacje ta luteina czyli w ogole bym jej nie miala a biorac luteine bym sobie wywolala @ a jej nie mam...
ViFi
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5