BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306151 przez nikusia1988
Brałam ale dzisiaj jest 6 dzień odkąd przestałam a brałam 2x1 przez 10 dni i dlatego mnie to dziwi że lutka nie wywołała @... :dry: Kiedyś tak miałam jeden jedyny cykl w ktorym bralam lutke a i tak po niej @ nie przyszla dopiero po 50 dniach...

sylka jeżeli ktoś ma niski progesteron to się zaleca luteine na podtrzymanie ale w normalnych przypadkach odstawienie luteiny nie grozi poronieniem itp dlatego gin mi kazał tylko 10 dni ją brać a inne dziewczyny na SM kombinują żeby brać albo do @ albo do 2 kresek...
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306155 przez sylka
Nie chodziło mi o poronienie, tylko że jak brak ciąży to luteina normalnie spowoduje pojawienie się @ u danej kobiety :) Natomiast jeśli jest ciąża to jej nie zaszkodzi.
Ja zawsze brałam 10 dni i czekałam.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306157 przez nikusia1988
A ja myślałam że chodzi o to że dalej ja powinnam stosować :) tak jak inne dziewczyny :laugh: no ale widzisz... ja w jednym cyklu tez ja bralam i tez ciazy nie bylo a mimo to nie wywolala okresu... to jest dziwne jak i ten terazniejszy przypadek.

Tutaj jest ten przypadek:

www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user=nikusia1988&cid=3828

być może drugi raz mam to samo...
12 lata 10 miesiąc temu #306186 przez chłopek
hej ale duzo dzisiaj napisałyście :) ja właśnie wróciłam ale zmarzłam nog nie czuje
12 lata 10 miesiąc temu #306187 przez bidol
Gorla - ja mojego też do sprzątania nie moge zagonić :dry: a dzisiaj to troszkę faktycznie przesadziłam ;) ale już sobie leżę w czystym domku i czystm łóżeczku - uwielbiam ten stan :) i czekam na pizze - zasłużyółam przecież :laugh: :laugh: :laugh: a jak tam Twój stary - spisał się wczoraj???? :blink:

Nikusia - ja mam szyjkę twardą i długą - a rozpulchniona to taka miękka i pokarbowana :S

Majówka i Chłopek - nie myślcie o zabobonach- bo one sie tylko wtedy sprawdzają jak sie w nie wierzy B) wiec musicie myslec o pieknych rzeczach :cheer:
12 lata 10 miesiąc temu #306188 przez chłopek
bidol ja byłam w tym pokoju co dziadek lezał, ale nie podeszłam do niego żeby go dotknąć jakos nie mogłam.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306190 przez nikusia1988
Bidolku ale nisko położoną czy wysoko? Ja tak jak już któraś z dziewczyn tu pisała pokarbowana miałam ostatnio dzien przed @ :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #306196 przez Aguska23
Ja chwilową przestałam myśleć o braku @....ale chyba tylko chwilowo. Zresztą będzie co ma być.

Przeczytałam za to książkę, która jest zbiorem opowiadań "Zemsta jest kobietą". Polecam :laugh: Napisałam recenzję, także mój dzisiejszy plan zrealizowany.

A teraz siedzę sobie z zieloną herbatką i nadrabiam zaległości w czytaniu postów. :)
12 lata 10 miesiąc temu #306202 przez nikusia1988
Sprawdzałam teraz szyjkę i tak jakby miękka się zrobiła i tak średnio nisko a skoro miękka to chyba @ idzie... I mnóstwo białego śluzu rozciągliwego a po obadniu szyjki miałam cały palec w białym śluzie i troche krwi sie w tym śluzie znalazło... więc chyba jutro się rozkręci :(
12 lata 10 miesiąc temu #306235 przez @nulka
na @ - szyjka twarda (jak nos :) ) nisko, lekko otwarta
ciąża (początek) - wysoko, rozpulchniona (jak usta)
12 lata 10 miesiąc temu #306239 przez Agusia83
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306240 przez nikusia1988
A... ide spać bo przez ten dzisiejszy dzień wszystko mi się już miesza... :laugh:
Albo na nk na farme jeszcze ide jaja pozbierac :laugh:
Ale jednym okiem jeszcze tu bede :woohoo:
W każdym bądź razie mam średnio nisko, tzn wyżej jak wczoraj, ale nie wysoko :woohoo:

A skoro gdzieś tam w środku kapkę krwi sie znalazło czyli wszystko wiadomo...

@nulka a nisko i jak usta to na co to :unsure: :silly: :woohoo:
12 lata 10 miesiąc temu #306249 przez @nulka
Agusia bardzo wolno się otwiera, ale czekam cierpliwie :)
12 lata 10 miesiąc temu #306253 przez Agusia83
@nulka :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306256 przez nikusia1988
Ja już mam i już bedę ogladac :laugh:

Ha ha ha jak się śmieje :woohoo: Ale słodziutka :woohoo:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama