- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A to mó wykres: www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-cyklu?wpage=1&fr=1&id_cyklu=6146
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
No podobnie Ci skoczyła do góry. W środę i w czwartek miałas strasznie niską temp, czyli jak zajdziesz to równie dobrze możesz mieć temp w wysokości 36,8 i 36,9. Ja standardowo mam wyższą, także liczę na 37,00 i powyżejNo właśnie też się cieszę że moja owulka wyczaiła że emek wraca;)
A to mó wykres: www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-cyklu?wpage=1&fr=1&id_cyklu=6146
Ale widze, że Ty tak ładnie pozostałe rzeczy jeszcze sprawdzasz. Ja nigdy nie wiem czy śluz ma wygląd jajka kurzego chyba tak, ale jakoś spr tego sluzu mi nie wychodzi.
Pozwolę sobie jeszcze na jeden komentarz my z moim M to żadne kóliki przy Was nie jesteśmy Rozumiem, że Twojego M nie było w domu od poniedziału do czwartku
Sylwka przepraszam, że tak dopisuję, ale doczytałam,że wiesiołka bierzesz. Ja też biorę, ale czy wiesz , że tylko do owulki mozna go brać, póżniej kategorycznie nie. Pewnie o tym wiesz, ale wolałam się upewnić.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzięki wielkie że mi przypomniałaś o tym wiesiołku właśnie miałam doczytać bo coś mi się obiło że do owulki się bierze tylko dopiero kompa dostałam z naprawy
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dobrze rozumiesz nie było go od od wtorku do czwartku a w poniedziałek nic nie było bo mieliśmy chrzciny i za dużo wypił ale to wyjątek od reguły właśnie dzwoniłam żeby szybko wracał
Dzięki wielkie że mi przypomniałaś o tym wiesiołku właśnie miałam doczytać bo coś mi się obiło że do owulki się bierze tylko dopiero kompa dostałam z naprawy
AAAA nie uiekaj mi Sylwka, zanim złapiesz swojego M, bo my tez zaraz lecimy na powtórkę odpowiedz mi proszę czy stosujecie te metody o których wyżej wspomniałam?
Pliss, daj znać, bo może coś nowego wprowadzę
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeszcze nie uciekam bo na emka muszę jakąś godzinkę jeszcze poczekać
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Hmm więc tak z tego co mi wiadomo nie jestem na 100% pewna ale lubię tak więc w to mi graj bo np najlepsze są pozycje w których jest najgłębsza penetracja bo plemniki mają krótszą drogę do celu i dobrze jest gdy macie jednocześnie orgazm bo skurcze pomagają chłopaczkom szybciej przebyć drogę no ja raczej wolę chwilkę sobie poleżeć i nie wykonywać gwałtownych ruchów a szczególnie staram się nie śmiać i nie kichać a ten jak na złość mnie rozśmiesza zawsze No to chyba tyle
Jeszcze nie uciekam bo na emka muszę jakąś godzinkę jeszcze poczekać
Upss to u nas może być problem z synchronizacją Zawsze albo ja mam przed M albo on przede mną
Poza tym też leżę i czekam to jak mi napisałaś o tym śmianiu to pewnie będę się śmiać ale u mnie zawsze to co zakazane jest najlepsze Wczoraj z M też mieliśmy głupawkę, ale to chyba dlatego, że nie było to spontaniczne i nie moglismy przestać się śmiać.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja: Dochodzisz?
eM: No już blisko
Ja:To się skup bo ja już prawie jestem
No i jak tu się nie śmiać zawładnęła nami obsesja
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
Gosiak trzymam kciuki, bo widze, ze terimn @ tuz tuz
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
haha dziewczynki nieźle, to widzę że z tym śmianiem to nie tylko ja tak mam, i zaczynam "kipieć"
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ale się wkurzyłam, w momencie kiedy się pytałam Was o pozycje wirus mi sie wkradł. Przez stres miałam chyba owulację, bo cholernie mocno mnie zabolało. Pozycja była na pieska, ale nie zdążyłam przeczytać o tym pozostaniu z ramionami do dołu i pupa na górze
Leżałam z uniesionymi nogami ale na plecach Zresztą przez ten wirus jakoś sie poddenerwowałam i nie wiem czy coś z tego wyjdzie.
A jak to jest po owulacji, już praktycznie szansy nie ma, czy jeszcze mam 24h?
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Z tego co ja wiem to zaraz po owulce ma się jakieś max 24 h dni płodnych? Zgadza się?
Czy po owu to już marne szanse są? Mi dziś temp znowu podskoczyła z 36,74 na 36,97.
Niedzielna desperatka
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
ehh , dzięki Gosiak i Sylwka, to jeszcze raz się skusimyNo właśnie Kajo z tego co ja wiem to jeszcze dzień po owu jest szansa zajścia
Tak wczoraj mnie ten wirus wpienił i wyprowadził z równowagi, że szkoda gadać. A miałam taki wspaniały nastrój
Muszę teraz przeinstalować kompa, a to się łączy z czystkami, których nie cierpię.
Was też tak atakuje wirus z tego forum? wczoraj jakieś 3h z nim walczyłam, ale się udało zwalczyć dupka
A jak u Was Sylwka? Jeszcze dajecie radę?
Mój wykres wygląda nastepująco
www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-cyklu?r=78
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa