- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #345252 przez Kajo
sylwka727 napisał:
Nie wiem czy wypada pisac takie rzeczy, mam nadzieję, że inni mnie wysmieją, ale u nas wczoraj też najlepiej nie poszło. Przez tę pozycję na pieska mojemu M było nie wygodnie, a mnie wbijały się kolana w deskę od łóżka Także chcieliśmy dobrze, ale jak zwykle musieliśmy przedobrzyć.
To ja też zaraz zmykam, bo widzę, że jesteście szybsi
Może teraz będzie lepiej
To do wieczorka
A od jutra jestem sama, więc pewnie będę siedzieć od rana na forum
A wiesz , ze ja mam zawsze problem z udostępnianiem wykresy, taki mongoł ze mneKajo słońce jak dajesz link do swojego wykresu to otwiera się mój ale znajdę cię zaraz a to mój: www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-cyklu?r=78 dajemy dajemy przed południem już było a mnie wczoraj mój troszkę zdenerwował bo przy tej naprawie trochę za dużo chlapnął i była debata no ale wiadomo że najlepiej się godzi, a jak tam u was?
Nie wiem czy wypada pisac takie rzeczy, mam nadzieję, że inni mnie wysmieją, ale u nas wczoraj też najlepiej nie poszło. Przez tę pozycję na pieska mojemu M było nie wygodnie, a mnie wbijały się kolana w deskę od łóżka Także chcieliśmy dobrze, ale jak zwykle musieliśmy przedobrzyć.
To ja też zaraz zmykam, bo widzę, że jesteście szybsi
Może teraz będzie lepiej
To do wieczorka
A od jutra jestem sama, więc pewnie będę siedzieć od rana na forum
Temat został zablokowany.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345282 przez Kajo
sylwka727 napisał:
Dzięki Sylwka kciukasy się przydały, posżło rewelacyjne Tylko czy nie za późno po tej owu?
Ale my tak mamy z moim M ,jak jest presja to nic nam nie wychodzi, a jak wyluzowaliśmy to idealnie:)
No nic teraz pozostaje czekanie...znowu
Wam też życzę udanych staranek
Czasami tak bywa, mam nadzieje ze dziś będzie lepiej trzymam kciuki
No ja jutro też sama bo jedzie kończyć naprawę więc do jutra
Dzięki Sylwka kciukasy się przydały, posżło rewelacyjne Tylko czy nie za późno po tej owu?
Ale my tak mamy z moim M ,jak jest presja to nic nam nie wychodzi, a jak wyluzowaliśmy to idealnie:)
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Kajo.
- Kajo
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #345326 przez Kajo
Kajo napisał:
Robiłaś może dziś też test owulacyjny? ja z ciekawości zrobiłam i jest znowu druga kreska ciemniejsza, myślałam, że dziś powoli powinna robić się już jasniejsza....
sylwka727 napisał:
Czasami tak bywa, mam nadzieje ze dziś będzie lepiej trzymam kciuki
No ja jutro też sama bo jedzie kończyć naprawę więc do jutra
Robiłaś może dziś też test owulacyjny? ja z ciekawości zrobiłam i jest znowu druga kreska ciemniejsza, myślałam, że dziś powoli powinna robić się już jasniejsza....
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345329 przez gorla
Co do technik to ja staram sie nie wstawać po seksiku , bo zaraz wycieka, najczesciej idzie od tyłu, nie leżę z nogami w górze czy coś, ale podobno pomaga
U mnie zimota na maksa, aż sie nosa nie chce wystawić za onko, emek od rana w pracy , a Oliwia doprowadza mnie do szału, jestem na granicy wytrzymałości właśnie wylała mleko na zapakowana na sprzedaz ciuchy !!!!!!!!!!!!!!!!!! kuwa trzymajta mnie, bo aż mnie brzuch z nerwów rozbolał
Sylwka fasolka chyba dobrze, nic sie złego nie dzieje, za tydzień mam usg juz sie doczekać nie mogę, bo mam z emkiem przyjść
chłopek brzusio widziałam ale już wielki
Ciekawe co u Ajłony ona już na końcwkę zaraz rodzić bedzie
U mnie zimota na maksa, aż sie nosa nie chce wystawić za onko, emek od rana w pracy , a Oliwia doprowadza mnie do szału, jestem na granicy wytrzymałości właśnie wylała mleko na zapakowana na sprzedaz ciuchy !!!!!!!!!!!!!!!!!! kuwa trzymajta mnie, bo aż mnie brzuch z nerwów rozbolał
Sylwka fasolka chyba dobrze, nic sie złego nie dzieje, za tydzień mam usg juz sie doczekać nie mogę, bo mam z emkiem przyjść
chłopek brzusio widziałam ale już wielki
Ciekawe co u Ajłony ona już na końcwkę zaraz rodzić bedzie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez gorla.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #345412 przez gorla
to tez masz przeboje z Ksawciem
Ja sie dziś zabrałam za sprzedaż niepotrzebnych pierdół od lampy po ciuszki po Oliwii, pół dnia mi to zajęło ale skończyłam wkońcu.
Dzis rocznica 100!! zatonięcia Titanica, na Discovery miało lecieć o tym kuwa nie wiem o której, uwielbiałam kiedyś te film, sto razy ogladałam i wyłam za każdym razem
Ja sie dziś zabrałam za sprzedaż niepotrzebnych pierdół od lampy po ciuszki po Oliwii, pół dnia mi to zajęło ale skończyłam wkońcu.
Dzis rocznica 100!! zatonięcia Titanica, na Discovery miało lecieć o tym kuwa nie wiem o której, uwielbiałam kiedyś te film, sto razy ogladałam i wyłam za każdym razem
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej