- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #356071 przez gorla
Mirell Minimini po 21 juz nie gra, zresztą Oliwia chodzi spać po 20, a reszta dnia lecą bajki na przemian z prognozą pogody i Tvn Turbo ( emek ) ja spokojnie przed Tv po 21 zasiadam, emka nie ma a mała chrapie
A mnie sie to nie podoba na Euro za cholerę, nie widziałam reszty, ale nie nadaje sie na takie wielkie wydarzenie!!!!!
Ja kupuje jogurty, ale emek nie je. On pije mleko od naszych krów i je twarogi, jogurtów niet
gosiak moja babcia też moherowa,słucha radia, oddaje kase na kościół, a wez coś wspomnij o Rydzyku, łooooo matko zadźgałaby, a mój tata z bratem specjalnie ją podjudzają , zeby sie pośmiać
A mnie sie to nie podoba na Euro za cholerę, nie widziałam reszty, ale nie nadaje sie na takie wielkie wydarzenie!!!!!
Ja kupuje jogurty, ale emek nie je. On pije mleko od naszych krów i je twarogi, jogurtów niet
gosiak moja babcia też moherowa,słucha radia, oddaje kase na kościół, a wez coś wspomnij o Rydzyku, łooooo matko zadźgałaby, a mój tata z bratem specjalnie ją podjudzają , zeby sie pośmiać
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 7 miesiąc temu #356079 przez Mirella
E tam nie nadaje, gdyby to samo małolaty zaśpiewały to nie byłoby takiego gadania, a że babcie wygrały to od razu krzyk, bez sensu.
Gorla, wybory właśnie po 21 były Nie widziałaś reszty nie masz czego żałować, Wilki na przykład zaśpiewały piosenkę z przed dwóch lat chyba, to jest dopiero żenada, byle się pokazać w tv.
Gorla, wybory właśnie po 21 były Nie widziałaś reszty nie masz czego żałować, Wilki na przykład zaśpiewały piosenkę z przed dwóch lat chyba, to jest dopiero żenada, byle się pokazać w tv.
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #356100 przez ajłona
Pozdrówka od Franuli dla Cioteczek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Czasu niet, żeby Was podczytać...ale trzymam za Was kciuki Kobietki najmocniej na świecie!!!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Czasu niet, żeby Was podczytać...ale trzymam za Was kciuki Kobietki najmocniej na świecie!!!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez ajłona.
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #356119 przez princess
Ajłonko, śliczny Twój Franula, mały śpioszek:)
Gosiak, z tym Bednarkiem good idea, szkoda, że nic nie stworzył
Mirella, na gardełko polecam Aliofil, zawiera sproszkowany czosnek i jest naprawdę super, ja go brałam zamiast antybiotyku na anginę i wyleczył mnie:)
Gosiak, z tym Bednarkiem good idea, szkoda, że nic nie stworzył
Mirella, na gardełko polecam Aliofil, zawiera sproszkowany czosnek i jest naprawdę super, ja go brałam zamiast antybiotyku na anginę i wyleczył mnie:)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
12 lata 7 miesiąc temu #356259 przez ann-sunshine
Ajłonka jeszcze raz gratulacje, udał Wam się Franula, całusy dla niego
Chłopek dbaj o siebie
Gosia do dzieła i trzymam kciuki
i za pozostałe też oczywiście trzymam kciuki
Chłopek dbaj o siebie
Gosia do dzieła i trzymam kciuki
i za pozostałe też oczywiście trzymam kciuki
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
12 lata 7 miesiąc temu #356421 przez agnesssa
Gorluś Wózek Implast Bolder SD
Ajłonka na prawdę masz cudnego synusia Cudownie, że masz już swojego aniołka w ramionach
Chłopek mam nadzieję, że już Cię nic nie zaskoczy i teraz ładnie w domku będziesz czekać na rozwiązanie w swoim czasie
Ajłonka na prawdę masz cudnego synusia Cudownie, że masz już swojego aniołka w ramionach
Chłopek mam nadzieję, że już Cię nic nie zaskoczy i teraz ładnie w domku będziesz czekać na rozwiązanie w swoim czasie
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #356427 przez chłopek
ajłonka no właśnie tu problem o ile Ksawcio pozwoli, a chyba ciezko bedzie.
dzisiaj byłam u mmay na obiedzie i tylko tak po ogrodzie chodziłam, za Ksawciem ale mnie kłuje szyjka ciągle, i jeszcze młody jakos tak dziwnie sie rzuca po brzuchu albo napina i w szyjkę uderza
dzisiaj byłam u mmay na obiedzie i tylko tak po ogrodzie chodziłam, za Ksawciem ale mnie kłuje szyjka ciągle, i jeszcze młody jakos tak dziwnie sie rzuca po brzuchu albo napina i w szyjkę uderza
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 7 miesiąc temu #356433 przez bidol
Mirella napisał:
Mirelcia -miód na uszy Muszę mu fotkę aktualną zrobić, bo z lekka się opalił A co do Franka - to masz rację 100% śliczny a te włoski zagadam do Ajłonki może i coś z tego będzie- ale ona w ciemno się nie będzie chciała zgodzić
Ajłonka - ja do Ciebie zagaduje - Mirella wpadła na genialny pomysł A że Franek faktycznie śliczny to ja chętnie się piszę A powiedz Franuś ma taką cerę czy żółtaczkę?? bo szwagierki córeczka miała żółtaczkę, a lekarze się nie zkapneli i miała do 2 miesiąca - póżniej w szpitalu kroplówką wypłukali bilirubinę
Gorliczka - to bardzo wcześnie czujesz super już się nie martwisz chyba co??
Widziałyście jaki Franek kudłaty???? Przystojniacha nie? Bidolku, może tak dla Kamilki? Ajłonka pasuje Ci taka synowa? Seba śliczny to i Kamcia będzie piękna
Mirelcia -miód na uszy Muszę mu fotkę aktualną zrobić, bo z lekka się opalił A co do Franka - to masz rację 100% śliczny a te włoski zagadam do Ajłonki może i coś z tego będzie- ale ona w ciemno się nie będzie chciała zgodzić
Ajłonka - ja do Ciebie zagaduje - Mirella wpadła na genialny pomysł A że Franek faktycznie śliczny to ja chętnie się piszę A powiedz Franuś ma taką cerę czy żółtaczkę?? bo szwagierki córeczka miała żółtaczkę, a lekarze się nie zkapneli i miała do 2 miesiąca - póżniej w szpitalu kroplówką wypłukali bilirubinę
Gorliczka - to bardzo wcześnie czujesz super już się nie martwisz chyba co??
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #356472 przez ajłona
Mirellciu, Bidolku bieremy w ciemno - widzialam przecie Sebę no i jak tu nie brać Kamilki dziękujemy Cioteczki za piękne, miłe słowa i życzymy fasolind baaaaaaaaaardzooooooooo duzzzzoooooooooo!!!! Bidolku żółtaczki nie ma Franuś własnie - w szpitalu dali mi go na dob ę pod lampy oceniając skóre i nie czkekając na wyniki krwi i okazało sie ze nie bylo potrzeby lezec pod lampą bo poziom bilirubiny nie byl wysoki i masz Mlody męczyl się strasznie ale dal radę.
pozdrawiam Was Babeczki :*
pozdrawiam Was Babeczki :*
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #356477 przez Dorciaition
Franuś cudowny! Aż chce mi się drugie takie maleństwo.
Ale najpierw Wasze kolej. Czekam aż wszystkie zafasolkują i wtedy ja
Kciuki zaciskam cały czas, z całego serducha!
Mirella tego programu nie da się w ogóle zainstalować, tzn niby jest a nie idzie używać. Od jutra dalej będę czegoś szukać.
Ale najpierw Wasze kolej. Czekam aż wszystkie zafasolkują i wtedy ja
Kciuki zaciskam cały czas, z całego serducha!
Mirella tego programu nie da się w ogóle zainstalować, tzn niby jest a nie idzie używać. Od jutra dalej będę czegoś szukać.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Dorciaition.