- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #355778 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Gosia no ba! Ciagle laze i wyje "Koko koko euro spoko" hahahah
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #355850 przez Mirella
kumple to jeszcze jak cię mogę, ale góralskiej muzyka mi nie leży, u mnie babcie górą, zresztą babcie i tak będą jedynym pozytywnym elementem tego Euro, a co by było jakby Feel wygrał albo Maryla? Cza by się było własną pięścią zabić.
Już mam prawie 39.... dopóki nie przekroczy 39,5 nie zbijam, ciekawe kiedy zacznę majaczyć
Już mam prawie 39.... dopóki nie przekroczy 39,5 nie zbijam, ciekawe kiedy zacznę majaczyć
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
12 lata 7 miesiąc temu #355853 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Babo Jago a do lekarza kiedy??
Kurde ja nawet nie wiem jakie piosenki byly ale skoro ludzie tak wybrali
Aaaa wlasnie co z Jagoda?? Bywa??
Kurde ja nawet nie wiem jakie piosenki byly ale skoro ludzie tak wybrali
Aaaa wlasnie co z Jagoda?? Bywa??
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 7 miesiąc temu #355883 przez gorla
Hejka
Emilka słodziuchna, rośnie jak na drożdzach!
Mirell sama gorączka bez innych objawów????
Agnessa jakiej firmy masz wózeczek???
bidolku no czuję ruchy delikatne, ale są, nasilają sie z dnia na dzień
Dziewczyny chłopek w szpitalu od środy, bo szyjka jej sie skróciła. Dostała leki , coś na rozprężenie płuc dzidzi i moze dziś ją wypuszczą, ale ma leżeć
Nikusia przy PCO masz długie cykle, hirsutyzm( nadmierne owłosienie) chodz nie zawsze, tyjesz ( też nie zawsze), cykle bezowulacjne, problemy z cerą, pęcherzytki na jajnikach widoczne w badaniu dopochwowym. Ja mam PCO
A ja nawet nie wiem jakie były piosenki na euro i kto wygrał, u nas lecą bajki na Minimini, albo jestesmy na dworze
Emilka słodziuchna, rośnie jak na drożdzach!
Mirell sama gorączka bez innych objawów????
Agnessa jakiej firmy masz wózeczek???
bidolku no czuję ruchy delikatne, ale są, nasilają sie z dnia na dzień
Dziewczyny chłopek w szpitalu od środy, bo szyjka jej sie skróciła. Dostała leki , coś na rozprężenie płuc dzidzi i moze dziś ją wypuszczą, ale ma leżeć
Nikusia przy PCO masz długie cykle, hirsutyzm( nadmierne owłosienie) chodz nie zawsze, tyjesz ( też nie zawsze), cykle bezowulacjne, problemy z cerą, pęcherzytki na jajnikach widoczne w badaniu dopochwowym. Ja mam PCO
A ja nawet nie wiem jakie były piosenki na euro i kto wygrał, u nas lecą bajki na Minimini, albo jestesmy na dworze
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 7 miesiąc temu #355917 przez nikusia1988
No to podpytam go o to pco, ale badanie na samolocie zawsze robi i usg tez wiec pewnie by zauwazyl jakies pecherzyki czy cos na jajnikach. a owulke tez mialam (nie wiem jak w tym cyklu ale chyba raczej teraz nie mialam) bo jak chodzilam do niego na wizyty to pecherzyki byly i kiedys nawet trafilam na taka wizyte ze powiedzial ze plyn w zatoce jest wiec chyba owulacje mi sie zdarzaja... sama nie wiem ale podpytam go
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #355943 przez Mirella
Jagoda nie bywa, porzuciła nas
oprócz gorączki gardło coś nie teges, do żadnego lekarza nie idę, mowy nie ma, sama daję radę w takich wypadkach. Nie zbijam gorączki bo to bez sensu, niech organizm walczy, dwa dni takiej walki i po chorobie, a jak zacznę zbijać to dwa tygodnie z życia wyjęte.
Gorla po 21.00 MiniMini jeszcze funkcjonuje? My włączyliśmy wybór piosenki, Duśce się podobało, tańczyła sobie
Mesy no jak nie słyszałas to masz, pośmiej się i Ty
oprócz gorączki gardło coś nie teges, do żadnego lekarza nie idę, mowy nie ma, sama daję radę w takich wypadkach. Nie zbijam gorączki bo to bez sensu, niech organizm walczy, dwa dni takiej walki i po chorobie, a jak zacznę zbijać to dwa tygodnie z życia wyjęte.
Gorla po 21.00 MiniMini jeszcze funkcjonuje? My włączyliśmy wybór piosenki, Duśce się podobało, tańczyła sobie
Mesy no jak nie słyszałas to masz, pośmiej się i Ty
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #355964 przez gosiak
nie no wiecie taka piosenka jest wesoła i w ogóle, ale nie nie nie nie na takie wydarzenie...jeszcze te babki kurde tak jak by Polska składała się tylko z moherków, gdzieś widziałam hasło "jaki kraj taka waka waka"
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez gosiak.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #355966 przez Mirella
Mesy, tu masz rację, stać nas na coś lepszego, ale z propozycji które były do wyboru ta była najlepsza, zresztą całe te wybory to była taka sama żenada jak wybory piosenki na Eurowizję
Gosiak, jest wesoła i w ogóle, a reszta była smętna, ta przynajmniej jest jakaś, reszta była nijaka jak dla mnie, Kumple też, ta ma jedną zaletę, jest charakterystyczna, już wszyscy wiedzą o co chodzi
Zresztą dlaczego mówicie na te babcie mohery? Nie kazda babcia to moher, bez przesady, a że nie są najmłodsze no coż, życie nie kończy się po trzydziestce
Gosiak, jest wesoła i w ogóle, a reszta była smętna, ta przynajmniej jest jakaś, reszta była nijaka jak dla mnie, Kumple też, ta ma jedną zaletę, jest charakterystyczna, już wszyscy wiedzą o co chodzi
Zresztą dlaczego mówicie na te babcie mohery? Nie kazda babcia to moher, bez przesady, a że nie są najmłodsze no coż, życie nie kończy się po trzydziestce
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
12 lata 7 miesiąc temu #356007 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Mirella zdrowiej!!
Co do KOKO ejjj z calym szacunkiem ale Polacy sami wybrali
Mnie sie tam podoba
A ja znowu slyszalam "Jaka druzyna taki hymn" i "Jaki kraj taka Shakira"
Co do KOKO ejjj z calym szacunkiem ale Polacy sami wybrali
Mnie sie tam podoba
A ja znowu slyszalam "Jaka druzyna taki hymn" i "Jaki kraj taka Shakira"
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #356068 przez Mirella
kopalniawiedzy.pl/jogurt-futro-jadra-plodnosc-nasienie,15759
Biorąc pod uwagę ostatni akapit, może i rzeczywiście coś w tym jest? Kupujcie jogurty!!!
Magda, no robię co mogę, jakoś powoli ciągnę do przodu. Mnie też się koko podoba, pełen spontan jakby nie patrzeć. I coś mi się widzi że niektóre z tych babć od Maryli Rodowicz to młodsze są, tylko na plastykę i kosmetykę tyle nie wydają
Biorąc pod uwagę ostatni akapit, może i rzeczywiście coś w tym jest? Kupujcie jogurty!!!
Magda, no robię co mogę, jakoś powoli ciągnę do przodu. Mnie też się koko podoba, pełen spontan jakby nie patrzeć. I coś mi się widzi że niektóre z tych babć od Maryli Rodowicz to młodsze są, tylko na plastykę i kosmetykę tyle nie wydają