- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Szymuś też śliczny pięknych mały chłopaków na forumie

agnesssa brzuchol pierwsza klasa

fajne ściany masz

Dorcia Pilnuj Lenki bo zaraz ją tu z którymś chłopcem zeswatamy

- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Ajłonko Franuś boski, słodko sie uśmiecha

gosiak oby któryś pęcherzyk sie spisał, bo inaczej sie z nimi policzę

Agnessa ale brzuś duży!!!!!

princess a tez sie boję burzy, kiedys na łące nas spotkało o mało nie popuściłąm ze strachu. W dzieciństwie miałam niemiłą sytuację z grzmotem , walnęło w dach komórki nade mna, od tego momentu mam cykora
sylwka zdrówka

- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Udało mi się kupić cały komplet: głęboki, spacerowy i nosidełko i wszystko mogę wpiąć na stelaż

Mesy nieskromnie się zgodzę

Gorla Wg mnie to brzuszek u każdego inaczej rośnie, może Ci w każdej chwili wyskoczyć, a po za tym ja generalnie jestem duża, to i duży brzuszek mam

Wszystkim dziewczynom, życzę, żeby Wam rosły brzuszki tylko i wyłącznie od rosnących brzdąców w środku

Gosiak Princess zaciskam z całych sił za pękające pęcherzyki i dwie krechy

A co Larcijkączy nie miała jakoś testować na czasie

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Lacra znaczy się miałas owulacyjny cykl, owu bolą bez owu nie, zawsze to jakiś postęp
Ja wiem że Ty dobra koledżanka i na mnie czekasz do czerwca, ale się nie wygłupiaj, nie czekaj.
A po ten motor byliście?
Była owulka u mnie była, ginek mi potwierdził.. ten cykl bedzie ostatnim wspomaganym z lataniem do gina..Pozniej mówie pass..
Po motór bylismy ale w Zielonej Górze i tam kupilismy wiec Lublin mi sie upiekł hihi bo jakbysmy w sobote nie kupili tego z Zielonej to w niedziele byłby Lublin

Ciumuś dla Klaudynki

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Lacra znaczy się miałas owulacyjny cykl, owu bolą bez owu nie, zawsze to jakiś postęp
Ja wiem że Ty dobra koledżanka i na mnie czekasz do czerwca, ale się nie wygłupiaj, nie czekaj.
A po ten motor byliście?
Mirella, ja zawsze miałam bardzo bolesne, a od dwóch cykli brzuch ledwie mnie boli... Czyli to może być objaw braku owulki?
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Mirella - ale Klaudusia śliczna

Marta - Maja - śliczna

Ajłoncia - Franio - prześliczny

Gorliczka - upławy to norma w ciąży

Madziska - Hanulka cudna

Asik - Szymek przystojniak i kawał chłopa już

Agnesssa - brzuś śliczny

kocham Was wszystkie i zaciskam

- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mój mąż zadzwonił i poinformował mnie, że wraca w sobotę lub niedzielę, nie wiem jak ja to przeżyję, zapowiadają burze w moim regionie:( najgorzej, jak jest w nocy, umieram ze strachu, w dzień jakoś ujdzie. Mam tak od nowości i nie przypominam sobie, żebym miała jakieś stresowe zdarzenie tak jak Ty. No cóż, każdy ma jakieś fobie;)Asik strasznie sie cieszę, ze zabieg sie udał. A Szymuś naprawdę urósł !! Śliczny chłopczyk
![]()
![]()
![]()
Ajłonko Franuś boski, słodko sie uśmiecha![]()
gosiak oby któryś pęcherzyk sie spisał, bo inaczej sie z nimi policzę![]()
trzymam kciuki za udany cykl
Agnessa ale brzuś duży!!!!!![]()
u mnie ledwo co widać, a emek sie śmieje, że brzucha ni ma a ja czuję ruchy
![]()
princess a tez sie boję burzy, kiedys na łące nas spotkało o mało nie popuściłąm ze strachu. W dzieciństwie miałam niemiłą sytuację z grzmotem , walnęło w dach komórki nade mna, od tego momentu mam cykora
sylwka zdrówka![]()
jaka grypa żołądkowa czy jak
agnesssa napisał:
Majówka Gosiak Inso Bystre oko
Wrzucę Wam zdjęcie, bo kupiłam używany wózek, i nie ma w necie w tym kolorze
Udało mi się kupić cały komplet: głęboki, spacerowy i nosidełko i wszystko mogę wpiąć na stelażI kupiłam go za 600zł (a dostałam jeszcze matę edukacyjną, zabawki do wózka i stojak do wanienki z wanienką
) Więc interes życia
Mesy nieskromnie się zgodzęściany mam fajne, bo w moim ulubionym kolorze
Dziękuję za komplement
![]()
![]()
Gorla Wg mnie to brzuszek u każdego inaczej rośnie, może Ci w każdej chwili wyskoczyć, a po za tym ja generalnie jestem duża, to i duży brzuszek mamMoja koleżanka jest o dwa tygodnie wyżej ode mnie i prawie nie widać, że jest w ciąży
Wszystkim dziewczynom, życzę, żeby Wam rosły brzuszki tylko i wyłącznie od rosnących brzdąców w środku![]()
![]()
Gosiak Princess zaciskam z całych sił za pękające pęcherzyki i dwie krechy![]()
A co Larcijkączy nie miała jakoś testować na czasie
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nikusia1988
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
- JustynaZuzanna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Z tymi cyklami owulacyjnymi bolącymi coś musi być, bo przed leczeniem to bolało mni tylko nieziemsko podczas @ (teraz wiadomo, że z powodu guzów) nigdy podczas owulacji. podczas leczenia ani w @ ani w owu mnie brzuch nie bolał

A teraz od jakiegoś pół roku brzuch mnie podczas owu najwidoczniej boli, zastanawiałam się dlaczego mnie boli ale to jest jakieś wytłumaczenie z tą owu, podczas @ mam spokój nareszcie

a co do burzy, ja to miałam zeszłego roku historię na wiosne ;/ jechałam samochodem nagle zaczeło lać jak nie wiem co i grzmieć ale spokojnie, wycieraczki w samochodzie nie nadążały zbierać wody z szyby, zaczął walić grad, nic nie widziałam więc zjechałam na parking, żeby to przeczekać. Tak sobie stałam na tym parkingu z 5 minut, grad wali biurza z piorunami jak diabli a ja siedze jak ta idiotka i nagle... pierr**l głośno jak nie wiem co, biało przed oczami mi się nagle zrobiło że aż patrzeć nie mogłam, auto z lewej auto z prawej i moje zaczeły wyć (almarmy się załączyły) nie mogłam mojego alarmu wogóle wyłączyć. Po jakiś 2 minutach mogłam już wyjść z samochodu. zamykam drzwi a tu chusteczka centralka się nie załancza ;/ po kilku próbach odpuściłam. Pojechałam do pracy do mojego mówie mu co się stało a ten z kurasentem zaczeli się śmiać i mówią że w takim razie piorun we mnie strzelił... i zjarało centralkę
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu