- Otrzymane podziękowania: 39
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Nikusia no ja sie tak nie orientuje w tym a sama mialam 35,6 ale ja mam wogole nizsza temperature
ViFi serio 12-16 dni?? A jak moj skok zawsze trwal ok 10 dni to co to bylo?? Rany ja to zacofana jednak jestem...
taak czasami może mieć fl od 10 przy krótkich cyklach.... polecam książkę "Ja i mój cykl"
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
ViFi a jakie są objawy tego pcos? zawsze ok lub po 20dc miałam skok więc wydaje mi się że owulka już była i teraz po prostu tempka po niej spadła ale cos hamuje @. Jak @ nie przyjdzie to się wybiore do gina w poniedzialek i powiem niech w koncu sie wezmie za moj przypadek i niech kieruje mnie na badania
wg temki moim zdanie nie miałaś owu..... jest za niska masz jeszcze jakieś inne wykresy.... ja mam na 28dni możesz tam sobie obejrzeć.... i skarbymamy...
ViFi
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ViFi ja mialam cykle dlugie... ok 33 dni a w problemach (brak owulki) nawet 50... tylko sie zastanawiam co to moglo byc wtedy... mnie kazdy mowil, ze mam owulacje przesunieta
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
Nikusia nie mam nie wiedzialam o stronce skarb matki czy jakos tak wiec robilam odrecznie... tak czy siak, czy @ bedzie czy nie to idz do lekarza. Nie wiem co u Ciebie nabiezaco ale niech Ci zleci badania, moze przepisze CLO...
ViFi ja mialam cykle dlugie... ok 33 dni a w problemach (brak owulki) nawet 50... tylko sie zastanawiam co to moglo byc wtedy... mnie kazdy mowil, ze mam owulacje przesunieta
ja jak miałam cykl 40dni owu była w 28 dc a lekarz powiedział ze owu nie bedzie i sie zdziwił bo miałam wtedy monitoring
ViFi
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Otrzymane podziękowania: 202
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I na dodatek idzie deszcz i wszystko jest do d....
Nie chce któraś z Duśką się pobawić? Ja nie daję rady... Gdyby mąz dziś w domu został to ja bym z łóżka nie wyszła, kobiety to jednak silne są, nie?
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiak trzymam kciuki zeby bocieek prace znalazl
Mirella ojjj tak silne jestesmy Ja od wczoraj funkcjonuje z mega bolacym zebem az szczeka...
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- Otrzymane podziękowania: 0
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Gosiak TY sie do roboty z EMkiem bierz skoro jajca pikaja U mnie na owu tez zawsze pikaly Trzyyyyyyyymam mocccccno kciuki, z reszta TY wiesz jak bardzo
madziaska wiem że Ty mi zawsze kibicujesz i czekasz na moje II kreseczki, mam nadzieję że będziesz mi mogła pogratulować jeszcze dziękuję
majóweczka dziękuję Tobie również, teraz przez weekend zamierzamy działać ostro tzn najczęściej jak się da choć i do teraz nie próżnowaliśmy oby tylko efekt był
No jak Mirella zacznie mierzyć tempkę to będzie cud prędzej chyba ja zajde jak Mirella będzie mierzyć
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Ha ha ha, Gosiak zrobiłabym Ci na złość ale nie mam cierpliwości do takich zabaw Poza tym ja czekam aż wpadnę a nie planuję zajść
Majówka, no w uchu mierzę, taką normalną gorączkę, bo się pochorowałam
ale nie zrobisz, bo nie masz cierpliwości
słyszałyście hita na Euro?