- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 6 miesiąc temu #379570 przez Mirella
Ilonka a jak z Czechami będzie? Justyny nie pytam bo powie że umoczymy
Emka, jak znajdę jutro chwilkę to Cię pogonię tak że się nie pozbierasz, bo to więcej pisania, ale albo idź do lekarza albo się szykuj. A w ogóle jak Lacra wróci to ją napuszczę na Ciebie, ona najlepsza w gonieniu na badania
Emka, jak znajdę jutro chwilkę to Cię pogonię tak że się nie pozbierasz, bo to więcej pisania, ale albo idź do lekarza albo się szykuj. A w ogóle jak Lacra wróci to ją napuszczę na Ciebie, ona najlepsza w gonieniu na badania
Temat został zablokowany.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #379582 przez sylwka727
Gabi kto jak kto ale ja Cię oceniać nie będę sama tkwiłam 3 lata w beznadziejnym związku i miałam już termin ślubu ustalony sale zarezerwowaną, fotografa, orkiestrę ale w porę się ocknęłam - czyli 5 miesięcy przed ślubem i po prostu zwiałam bo jak się siostra mojego ex wyprowadziła z jego domu to zaczął mi pokazywać jak będzie wyglądało nasze życie po ślubie czyli ja jestem od wszystkiego jak to on określał "jak dupa od srania" czyli on leżał a ja sprzątałam gotowałam itp , jak wracałam z uczelni to prosto do niego do domu i gotowałam obiad a jak mi się zdarzyło kilka razy nie zgrać w czasie i nie było obiadu jak wracał to dzwonił i dostawałam opieprz hehe dziś mi się z tego śmiać chce że taka głupia byłam a ocknęłam się jak po pijaku podniósł na mnie rękę to już był początek końca a jeszcze tak się stało że spotkałam moją pierwszą miłość z gówniarskich czasów i teraz on jest moim mężem naprawdę lepiej nie mogłam trafić a pomyśleć że teraz tkwiłabym w takim małżeństwie... ehh ale koniec końców przeżyłam swoje za to zerwanie dręczył mnie i nachodził 2 miesiące dopóki nie miał wypadku, a najlepsze że to mój sąsiad moje losy są takie pogmatwane
Aha i przyszła , przyszła i boli , całą noc nie dała spać a to przecież miał być ten szczęśliwy ... jak każdy ...
Aha i przyszła , przyszła i boli , całą noc nie dała spać a to przecież miał być ten szczęśliwy ... jak każdy ...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 miesiąc temu przez sylwka727.
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #379630 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
Mirella napisał:
Ilona napisała:
Po pierwsze dokładnie do Czech razy sztuka.
Po drugie uważam, że tym razem nam się uda i będzie 2:1 dla nas
Dlaczego?? a no już tłumacze.
Z Grecją zremisowaliśmy, niestety z nimi Czechy wygrały
Z Rosją zremisowaliśmy (było by 2:1 gdyby nie spalony, którego wygadałam), oni rozgromili Czechów, więc Czesi muszą cholerka teraz respekt czuć przed nami. a Te nasze dziwolągi mają grać z nimi jak z Ruskimi bo jak nie to się przejadę na narodowy i im wyp... :D
Ale wczworaj to fajny mecz był Polska:Rosja Niemiec sędziuje :D
Sylwka przytulam, a mi dziwnie szybko już się skończyła......
Ilonka a jak z Czechami będzie? Justyny nie pytam bo powie że umoczymy
Ilona napisała:
Mesy nic z tych rzeczy! Do CZECH razy sztuka
Po pierwsze dokładnie do Czech razy sztuka.
Po drugie uważam, że tym razem nam się uda i będzie 2:1 dla nas
Dlaczego?? a no już tłumacze.
Z Grecją zremisowaliśmy, niestety z nimi Czechy wygrały
Z Rosją zremisowaliśmy (było by 2:1 gdyby nie spalony, którego wygadałam), oni rozgromili Czechów, więc Czesi muszą cholerka teraz respekt czuć przed nami. a Te nasze dziwolągi mają grać z nimi jak z Ruskimi bo jak nie to się przejadę na narodowy i im wyp... :D
Ale wczworaj to fajny mecz był Polska:Rosja Niemiec sędziuje :D
Sylwka przytulam, a mi dziwnie szybko już się skończyła......
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 miesiąc temu przez JustynaZuzanna.
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu #379640 przez JustynaZuzanna
haha faktycznie.... już się przyzwyczaiłam że nasi na narodowym siedzą
w sumie to lepiej bo do Wrocławia mam bliżej
w sumie to lepiej bo do Wrocławia mam bliżej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 6 miesiąc temu #379700 przez Mirella
ilona napisał:
Emcia, polazłaś na te badania?
Ja się nie mogłam zebrać chyba z rok albo dłużej żeby mocz i morfologię zrobić a bez tego nie mam co iść do lekarza bo wiadomo że mnie na te badania na starcie wyśle, no od czegoś trzeba zacząć, a diabli wiedzą od czego ja puchnę. Może Wy wiecie?
No więc rok albo dłużej się zebrać nie mogłam, ciągle nie po drodze, ciągle coś nie tak, jutro, pojutrze, za tydzień, kiedyś tam.
No a w poniedziałek Duśka złapała gorączkę z gatunku porządnych 39,9, wczoraj poszliśmy do lekarza i oczywiście mocz do zbadania. No wiadomo że dla dziecka to czas natychmiast znalazłam, to przy okazji i swoje badania zrobiłam.
I wiesz co Emcia, nie życzę Ci żeby Cię takie myśli jak mnie dopadły, bo ja sobie pomyślałam że aż mi się dziecko musiało rozchorować i wrzeszczeć z bólu żebym się i za siebie wzięła przy okazji. I mam teraz głupie wyrzuty sumienia że jakbym się grzecznie leczyła to Duśka by nie zachorowała.
No to teraz zasuwaj na te badania żeby Wiki była zdrowa. Jasne? I pamiętaj że Lacra jakoś na dniach wraca, Lacra Ci nie przepuści
Mesy nic z tych rzeczy! Do CZECH razy sztuka
Emcia, polazłaś na te badania?
Ja się nie mogłam zebrać chyba z rok albo dłużej żeby mocz i morfologię zrobić a bez tego nie mam co iść do lekarza bo wiadomo że mnie na te badania na starcie wyśle, no od czegoś trzeba zacząć, a diabli wiedzą od czego ja puchnę. Może Wy wiecie?
No więc rok albo dłużej się zebrać nie mogłam, ciągle nie po drodze, ciągle coś nie tak, jutro, pojutrze, za tydzień, kiedyś tam.
No a w poniedziałek Duśka złapała gorączkę z gatunku porządnych 39,9, wczoraj poszliśmy do lekarza i oczywiście mocz do zbadania. No wiadomo że dla dziecka to czas natychmiast znalazłam, to przy okazji i swoje badania zrobiłam.
I wiesz co Emcia, nie życzę Ci żeby Cię takie myśli jak mnie dopadły, bo ja sobie pomyślałam że aż mi się dziecko musiało rozchorować i wrzeszczeć z bólu żebym się i za siebie wzięła przy okazji. I mam teraz głupie wyrzuty sumienia że jakbym się grzecznie leczyła to Duśka by nie zachorowała.
No to teraz zasuwaj na te badania żeby Wiki była zdrowa. Jasne? I pamiętaj że Lacra jakoś na dniach wraca, Lacra Ci nie przepuści
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #379770 przez Lacrijka
Proszę tu moją osobą nie siać postrachu hahahaha Ja jeste miła, grzeczna i uczynna więc Emka ZAPIERPAPIER na badania w trymiga !!!!!!! Zapytaj Gosiakowej czy kiedyś źle wyszła pod moim batem trzymanym nad nią Wszystkie na badania albo w rylo !!! A i zapomniałam dodać ze mam także miłą aparycje i lubie cokacolowe żelki buleheh
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 miesiąc temu przez Lacrijka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5