BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 6 miesiąc temu #380704 przez Lacrijka
Gdybym tylko bliżaj mieszkała to bym sie Duśką zajęła, bez kitu. Kurcze, musisz to powyjaśniać bo to nie przelewki..To nie krewa z nosa tylko krew w moczu.. Musisz, musisz i juz :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 6 miesiąc temu #380708 przez Mirella
Nie ma co wyjaśniać, trzeba leczyć, że mi nery siadają to już dawno wiem, ale jak pisałam wyżej, wyniki dobre to znaczy że mam urojenia i mam jeść buraki ;)
12 lata 6 miesiąc temu #380723 przez Lacrijka
To moze te buraczki wysikujesz hihihi Nie, nie ma tu nic do śmiacia. Pakuj Duske do mnie na dwa tygodnie pod las i skikaj po doktorach.. My sobie rade damy :laugh:
12 lata 6 miesiąc temu #380734 przez Mirella
Już dawno tych buraków nie jem, a Duśka teraz jest chora to nigdzie jej nie zapakuję. Jutro mąż z nią zostaje a potem to się zobaczy co będzie ;)
12 lata 6 miesiąc temu #380812 przez ilona
Mirella u doktorka, a to Ci dopiero news. :)

Szybko maszeruj i wyjaśniaj sprawe, będzie dobrze :blink:
12 lata 6 miesiąc temu #380923 przez Mirella
no Ilonka koniec świata nie? za godzinę ma asteroida nas mijać czy inny badziew, może walnie i będzie po wszystkim?
12 lata 6 miesiąc temu #380935 przez Asik
Mirella -- uuu tak jak dziewczynki piszą.. do lekarza biegusiem marsz!

Hejka tak ogólnie :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 6 miesiąc temu #380950 przez Insomnia
ilona napisał:

Mirella u doktorka, a to Ci dopiero news. :)

Szybko maszeruj i wyjaśniaj sprawe, będzie dobrze :blink:

News to będzie jak Ilonka się do lekarza wybierze :angry: Bo na razie to się zwija z bólu i cierpi i nic z tym nie robi i ma w nosie że wszyscy się o nią zamartwiają :( :(

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

12 lata 6 miesiąc temu #381098 przez Mirella
Ilonka, no ja poszłam teraz Wasza kolej, Twoja i Emki, nie ma to tamto, jak ja poszłam to Wy też musicie. Dostałam milijon badań do zrobienia i skierowanie do nefrologa. Przepuszczam w kolejce do wpadki wszystkie jak leci, także starajcie się bo jak się wyleczę to się bez kolejki wepcham :P
12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #381110 przez emka
MIrella Mam nadzieje że to nic poważnego u Ciebie i nie przeszkodzi w starankach :kiss: Dobrze że się wybrałaś i będziesz wiedziała na czym stoisz.

Ilonka No to sio do doktorka, przecież nie gryzie! Patrz na Gosiaka jaka dzielna nawet gastro sobie dała zrobić :)

Lakra Świetnie wyglądasz, zdążyłam podejrzeć fotkę ;) Czego Ty narzekasz kobieto??? Wyjazdu pozazdraszczam , balkon Juli hmmm... Dobra jak masz na mnie tak warkać to ide na badania już postanowiłam, we wtorek :)

Ale tak serio to co innego mnie zdopingowało do tego... rozmowa z kuzynką mojego męża, która jest w ciąży po 3,5 roku strań i też bierze heparynę w brzuch. Tchnęła we mnie nowa nadzieje :)Ale przytoczę Wam fragment rozmowy z facebooka, bo moze i którejś z Was doda skrzydeł :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dodam jeszce ze ma już 6 letnią córeczkę i raz poroniła tak jak ja w 6 tygodniu .

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 6 miesiąc temu #381236 przez ilona
Dziewczyny mnie też czeka gastroskopia i o zgrozo co gorsze kolonoskopia :laugh:
Kolonoskopie miałam już 4 razy i nie umieją mnie doktorki docenty wyleczyć niestety. :dry: :dry:
także trochę odpuściłam, przyzwyczaiłam się do bólu i do częstotliwości odwiedzin toalety. :) a badania z krwi jak zrobię to pewnie wyjdzie znów anemia i żelazo w zastrzykach mi dadzą, kto brał to wie jak bardzo bolą i ze strachu po prostu nie idę... 8 miesięcy temu wzięłam ostatni z serii 60 sztuk i tyłek mam siny do tej pory

Emka trzymam kciuki, za Twoją kolejną fasolkę, która pewnie niedługo się pokaże.
12 lata 6 miesiąc temu #381325 przez gosiak
Ilona a znieczulają Cię ogólnie przy kolanoskopi? bo z koleżanką kiedys byłam to sobie smacznie spała po 15 min sie obudziła zadowolona hahah...a gastro 5 min i po strachu :blink: idz nie zwlekaj choć cholera ja z moimi wynikami jeszcze nie poszłam do lekarza a mam helikobacter i czekałam czekałam nie wiem na co :angry: w przyszłym tyg chyba na bank się zmobilizuję...

witam tak w ogóle i dobranoc :blink: , od 2 dni wstaje o 5, do tyrki się załapałam :woohoo: jutro sobota :lol: :lol: :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 6 miesiąc temu #381380 przez iwonta_kg
Witam!!! Melduję się po urlopie ;) Wypoczynek w górach dobrze mi zrobił... Po powrocie od razu na forum zobaczyć co tam u was słychać ;) Pozdrawiam

KOCHAM CIĘ SYNECZKU I ZAWSZE BĘDĘ O TOBIE PAMIĘTAĆ!!

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 6 miesiąc temu #381407 przez Mirella
Iwonta, jak się wraca po urlopie to się fotę pokazuje, a nie tak byle jak, nie ma to tamto. No dobra, nie dziś bo nikogo już nie ma, może być w poniedziałek, znowu nas więcej będzie. Foty się wstawia i usuwa jak wszyscy zobaczą, to w jakiś dzień ruchliwy na bank się upomnę :P

A u nas co słychać? Ho ho ho.... :lol:
12 lata 6 miesiąc temu #381474 przez JustynaZuzanna
bojciuu ile naskrobałyście...
2 dni do obrony teoretycznej, 4 dni do obrony praktycznej.... buuuuuu powtrzam cały materiał od rana do wieczora 4 książki w ciągu tygodnia przeczytałam, jeszcze zostały 3 :D
mam stresa jak nie wiem co... boje się dziewczyny trafię w jakąś dziwną chorobe, albo jakieś dziwne porażenie nerwu i się załamie. Zakoduje prace wstane i wyjdę i za rok podejdę jeszcze raz....
Przed wczoraj z koleżanką robiłyśmy testy - razem to my poprstu genialne jesteśmy :D
i wszystko wokół wódki się kręci:
"My oblejmy egzamin, ze szkoły nas wyleją, wykładowcy nam wleją, a my wtedy zalejemy". I jak tu nie myśleć o imprezie po obronie??

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia