- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
12 lata 6 miesiąc temu #380950 przez Insomnia
ilona napisał:
News to będzie jak Ilonka się do lekarza wybierze Bo na razie to się zwija z bólu i cierpi i nic z tym nie robi i ma w nosie że wszyscy się o nią zamartwiają
Mirella u doktorka, a to Ci dopiero news.
Szybko maszeruj i wyjaśniaj sprawe, będzie dobrze
News to będzie jak Ilonka się do lekarza wybierze Bo na razie to się zwija z bólu i cierpi i nic z tym nie robi i ma w nosie że wszyscy się o nią zamartwiają
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu #381098 przez Mirella
Ilonka, no ja poszłam teraz Wasza kolej, Twoja i Emki, nie ma to tamto, jak ja poszłam to Wy też musicie. Dostałam milijon badań do zrobienia i skierowanie do nefrologa. Przepuszczam w kolejce do wpadki wszystkie jak leci, także starajcie się bo jak się wyleczę to się bez kolejki wepcham
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #381110 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
MIrella Mam nadzieje że to nic poważnego u Ciebie i nie przeszkodzi w starankach Dobrze że się wybrałaś i będziesz wiedziała na czym stoisz.
Ilonka No to sio do doktorka, przecież nie gryzie! Patrz na Gosiaka jaka dzielna nawet gastro sobie dała zrobić
Lakra Świetnie wyglądasz, zdążyłam podejrzeć fotkę Czego Ty narzekasz kobieto??? Wyjazdu pozazdraszczam , balkon Juli hmmm... Dobra jak masz na mnie tak warkać to ide na badania już postanowiłam, we wtorek
Ale tak serio to co innego mnie zdopingowało do tego... rozmowa z kuzynką mojego męża, która jest w ciąży po 3,5 roku strań i też bierze heparynę w brzuch. Tchnęła we mnie nowa nadzieje :)Ale przytoczę Wam fragment rozmowy z facebooka, bo moze i którejś z Was doda skrzydeł
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dodam jeszce ze ma już 6 letnią córeczkę i raz poroniła tak jak ja w 6 tygodniu .
Ilonka No to sio do doktorka, przecież nie gryzie! Patrz na Gosiaka jaka dzielna nawet gastro sobie dała zrobić
Lakra Świetnie wyglądasz, zdążyłam podejrzeć fotkę Czego Ty narzekasz kobieto??? Wyjazdu pozazdraszczam , balkon Juli hmmm... Dobra jak masz na mnie tak warkać to ide na badania już postanowiłam, we wtorek
Ale tak serio to co innego mnie zdopingowało do tego... rozmowa z kuzynką mojego męża, która jest w ciąży po 3,5 roku strań i też bierze heparynę w brzuch. Tchnęła we mnie nowa nadzieje :)Ale przytoczę Wam fragment rozmowy z facebooka, bo moze i którejś z Was doda skrzydeł
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dodam jeszce ze ma już 6 letnią córeczkę i raz poroniła tak jak ja w 6 tygodniu .
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 miesiąc temu przez emka.
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
12 lata 6 miesiąc temu #381236 przez ilona
Dziewczyny mnie też czeka gastroskopia i o zgrozo co gorsze kolonoskopia
Kolonoskopie miałam już 4 razy i nie umieją mnie doktorki docenty wyleczyć niestety.
także trochę odpuściłam, przyzwyczaiłam się do bólu i do częstotliwości odwiedzin toalety. a badania z krwi jak zrobię to pewnie wyjdzie znów anemia i żelazo w zastrzykach mi dadzą, kto brał to wie jak bardzo bolą i ze strachu po prostu nie idę... 8 miesięcy temu wzięłam ostatni z serii 60 sztuk i tyłek mam siny do tej pory
Emka trzymam kciuki, za Twoją kolejną fasolkę, która pewnie niedługo się pokaże.
Kolonoskopie miałam już 4 razy i nie umieją mnie doktorki docenty wyleczyć niestety.
także trochę odpuściłam, przyzwyczaiłam się do bólu i do częstotliwości odwiedzin toalety. a badania z krwi jak zrobię to pewnie wyjdzie znów anemia i żelazo w zastrzykach mi dadzą, kto brał to wie jak bardzo bolą i ze strachu po prostu nie idę... 8 miesięcy temu wzięłam ostatni z serii 60 sztuk i tyłek mam siny do tej pory
Emka trzymam kciuki, za Twoją kolejną fasolkę, która pewnie niedługo się pokaże.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 6 miesiąc temu #381325 przez gosiak
Ilona a znieczulają Cię ogólnie przy kolanoskopi? bo z koleżanką kiedys byłam to sobie smacznie spała po 15 min sie obudziła zadowolona hahah...a gastro 5 min i po strachu idz nie zwlekaj choć cholera ja z moimi wynikami jeszcze nie poszłam do lekarza a mam helikobacter i czekałam czekałam nie wiem na co w przyszłym tyg chyba na bank się zmobilizuję...
witam tak w ogóle i dobranoc , od 2 dni wstaje o 5, do tyrki się załapałam jutro sobota
witam tak w ogóle i dobranoc , od 2 dni wstaje o 5, do tyrki się załapałam jutro sobota
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu #381407 przez Mirella
Iwonta, jak się wraca po urlopie to się fotę pokazuje, a nie tak byle jak, nie ma to tamto. No dobra, nie dziś bo nikogo już nie ma, może być w poniedziałek, znowu nas więcej będzie. Foty się wstawia i usuwa jak wszyscy zobaczą, to w jakiś dzień ruchliwy na bank się upomnę
A u nas co słychać? Ho ho ho....
A u nas co słychać? Ho ho ho....
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 6 miesiąc temu #381474 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
bojciuu ile naskrobałyście...
2 dni do obrony teoretycznej, 4 dni do obrony praktycznej.... buuuuuu powtrzam cały materiał od rana do wieczora 4 książki w ciągu tygodnia przeczytałam, jeszcze zostały 3
mam stresa jak nie wiem co... boje się dziewczyny trafię w jakąś dziwną chorobe, albo jakieś dziwne porażenie nerwu i się załamie. Zakoduje prace wstane i wyjdę i za rok podejdę jeszcze raz....
Przed wczoraj z koleżanką robiłyśmy testy - razem to my poprstu genialne jesteśmy
i wszystko wokół wódki się kręci:
"My oblejmy egzamin, ze szkoły nas wyleją, wykładowcy nam wleją, a my wtedy zalejemy". I jak tu nie myśleć o imprezie po obronie??
2 dni do obrony teoretycznej, 4 dni do obrony praktycznej.... buuuuuu powtrzam cały materiał od rana do wieczora 4 książki w ciągu tygodnia przeczytałam, jeszcze zostały 3
mam stresa jak nie wiem co... boje się dziewczyny trafię w jakąś dziwną chorobe, albo jakieś dziwne porażenie nerwu i się załamie. Zakoduje prace wstane i wyjdę i za rok podejdę jeszcze raz....
Przed wczoraj z koleżanką robiłyśmy testy - razem to my poprstu genialne jesteśmy
i wszystko wokół wódki się kręci:
"My oblejmy egzamin, ze szkoły nas wyleją, wykładowcy nam wleją, a my wtedy zalejemy". I jak tu nie myśleć o imprezie po obronie??
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu