- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #382881 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
No więc tak, oficjalnie wyniki dopiero 31 sierpnia ;/
na CKE mają podać klucz odpowiedzi niebawem.
Ale nasz wykładowca wczoraj przejżał wczoraj test i stwierdził że pojechali nam po bandzie, niektóre pytania były źle skonstruowane, na które nawet nasi fizjoterapeuci nie potrafili jednoznacznie odpowiedzieć.
Ale po ich rozwiązaniach sądząc (od 3 różnych wykładowców, z 3 róznych wojewódz) wychodzi że pierszy etapi pisemnego mam na ok 40pkt czyli 80%, II etap pisemnego 18/20
Jutro będzie rzeźń nie winiątek
Emka a mój optymizm egzaminacyjny zawsze tak wygląda. Ale podobno u mnie to normalne i dobrze wróży. Podobno im więcej marudze i im bardziej mówie że nie zdam to tym lepiej zdaje.
Ale teraz to poważnie trzęse się jak nigdy.
Maturę robiłam ok, licencjat broniłam ok, kosmetykę broniłam ok, a teraz to palpitacje serca a amnezja...
na CKE mają podać klucz odpowiedzi niebawem.
Ale nasz wykładowca wczoraj przejżał wczoraj test i stwierdził że pojechali nam po bandzie, niektóre pytania były źle skonstruowane, na które nawet nasi fizjoterapeuci nie potrafili jednoznacznie odpowiedzieć.
Ale po ich rozwiązaniach sądząc (od 3 różnych wykładowców, z 3 róznych wojewódz) wychodzi że pierszy etapi pisemnego mam na ok 40pkt czyli 80%, II etap pisemnego 18/20
Jutro będzie rzeźń nie winiątek
Emka a mój optymizm egzaminacyjny zawsze tak wygląda. Ale podobno u mnie to normalne i dobrze wróży. Podobno im więcej marudze i im bardziej mówie że nie zdam to tym lepiej zdaje.
Ale teraz to poważnie trzęse się jak nigdy.
Maturę robiłam ok, licencjat broniłam ok, kosmetykę broniłam ok, a teraz to palpitacje serca a amnezja...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 miesiąc temu przez JustynaZuzanna.
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 6 miesiąc temu #382906 przez Mirella
Iwonta fota super, chociaz nie lubię gór to zazdraszczam.
Justysia no dobra, jak Ci to pomaga to panikuj
Emcia, no weź, to nawet ja zrobiłam część badań, zapisałam się na drugą część i nawet nefrologa sobie zaklepałam, a Ty co? się nie wygłupiaj bo Lacrę zawołam!!!
Justysia no dobra, jak Ci to pomaga to panikuj
Emcia, no weź, to nawet ja zrobiłam część badań, zapisałam się na drugą część i nawet nefrologa sobie zaklepałam, a Ty co? się nie wygłupiaj bo Lacrę zawołam!!!
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 6 miesiąc temu #382918 przez Asik
Jellooołłł
Melduję się wymęczona jak mop po umyciu wieelkiego centrum shoppingu,,,,
Szymek daje mi niezle popalić , noc nieprzespana a dzień na nogach , bez mozliwośći kucnięcia nawet, no czuję sie jakby to moje dziecko w jakiegoś obozowego Kapo się zmieniło, stało nad3 mną z batem i smiejąc się szyderczo wołało ..MATTKAAA do robotyyy ale jużżżż heheh mało tego , pięknie żółte poodłogi mam kilka razy dziennie , tak sobie ubzdurał że panele będą w górki i doliny ,,, chrupkoweee :0 i z dziką namiętnością i obłędem w oczach je wciera kilka razy dziennie heh , a ja mam panele z roweczkami,,, i po tekiej akcji są te rowki pozapychane... i tak moj dzien mija , sprzątanie , prasowanie iiii taniec z dzieciem , bo ma ulubione piosenki gdzie jak tylko usłyszy to juz mi się coiśnie po nogach w górę . hmm nie powiem ze nie bez korzyści obopólnych bo dzieć ma pycho rozwśmiane a mamie wcięcie w talii się powiększa
Noo Justynko ja tam wysyłałam dobre fluidy coby wsio było ok więc powinno być
Ja czekam na wyniki matur mojej córci... no zdac zdała, chyba że dopatrzą sie kardynalnego błędu w zdaniu ;;;; Izabella łęcka zawdzeczała swoje bogactwo rodzicom.... gdzie o matce nie ma nic w powieści., ale fakt faktem musiała mieć tą matkę kidyś więc mam nadzieję że to nie będzie ten błąd..
Iwonta ale super z Was parka ślicznie razem wyglądacie a widoczek na zdjęciu njest rewelacyjny
MIrella ;; alrgia .. masakra.. Marcki ma częśto oczy przekrwione i katar , ale poza tym nic i nie bierze na to nic bo aż tak nie ma uciążliwej, Szymek miał na mleko ale już pomału poprzeastawiałam go najpierw na HA a teraz juz wpitala normalne i nic a nic nie ma i jestem szczęśliwaaaa
Emka a ty do lekarza marsz. albo nieee.... biegusieeeeeem no i to stwierdxzenie
Melduję się wymęczona jak mop po umyciu wieelkiego centrum shoppingu,,,,
Szymek daje mi niezle popalić , noc nieprzespana a dzień na nogach , bez mozliwośći kucnięcia nawet, no czuję sie jakby to moje dziecko w jakiegoś obozowego Kapo się zmieniło, stało nad3 mną z batem i smiejąc się szyderczo wołało ..MATTKAAA do robotyyy ale jużżżż heheh mało tego , pięknie żółte poodłogi mam kilka razy dziennie , tak sobie ubzdurał że panele będą w górki i doliny ,,, chrupkoweee :0 i z dziką namiętnością i obłędem w oczach je wciera kilka razy dziennie heh , a ja mam panele z roweczkami,,, i po tekiej akcji są te rowki pozapychane... i tak moj dzien mija , sprzątanie , prasowanie iiii taniec z dzieciem , bo ma ulubione piosenki gdzie jak tylko usłyszy to juz mi się coiśnie po nogach w górę . hmm nie powiem ze nie bez korzyści obopólnych bo dzieć ma pycho rozwśmiane a mamie wcięcie w talii się powiększa
Noo Justynko ja tam wysyłałam dobre fluidy coby wsio było ok więc powinno być
Ja czekam na wyniki matur mojej córci... no zdac zdała, chyba że dopatrzą sie kardynalnego błędu w zdaniu ;;;; Izabella łęcka zawdzeczała swoje bogactwo rodzicom.... gdzie o matce nie ma nic w powieści., ale fakt faktem musiała mieć tą matkę kidyś więc mam nadzieję że to nie będzie ten błąd..
Iwonta ale super z Was parka ślicznie razem wyglądacie a widoczek na zdjęciu njest rewelacyjny
MIrella ;; alrgia .. masakra.. Marcki ma częśto oczy przekrwione i katar , ale poza tym nic i nie bierze na to nic bo aż tak nie ma uciążliwej, Szymek miał na mleko ale już pomału poprzeastawiałam go najpierw na HA a teraz juz wpitala normalne i nic a nic nie ma i jestem szczęśliwaaaa
Emka a ty do lekarza marsz. albo nieee.... biegusieeeeeem no i to stwierdxzenie
to sie plałam prawieA w kwestii meczu powiem tak ... Chcieliśmy Cudu nad Wisłą , ale mecz odbył sie nad Odrą ...niestety
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #383102 przez gosiak
Witam
Iwonka ładna z Ws parka, ja uwielbiam góry i do zakopca mogłabym każdego roku jeździć zdjęcie super i gratuluję pracy, ja też od niedawna pracuję po 2,5 rocznej przerwie w niepracowaniu dni lecą jak szalone to i cykl szybciutko leci, a tak w ogóle @ wczoraja do mnie przyszła,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Asik to masz fajnie z Szymonkiem cały dzionek masz zajęcie, heheh gratki za zdaną maturę dla córy
pozdrawiam
Iwonka ładna z Ws parka, ja uwielbiam góry i do zakopca mogłabym każdego roku jeździć zdjęcie super i gratuluję pracy, ja też od niedawna pracuję po 2,5 rocznej przerwie w niepracowaniu dni lecą jak szalone to i cykl szybciutko leci, a tak w ogóle @ wczoraja do mnie przyszła,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Asik to masz fajnie z Szymonkiem cały dzionek masz zajęcie, heheh gratki za zdaną maturę dla córy
pozdrawiam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 miesiąc temu przez gosiak.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu #383285 przez JustynaZuzanna
teoretycznie jestem masażystą!!
45/50 pkt :D:D jeszcze tylko jutrooo
Iwona gratuluje pracy. Ja już przestałam szukam i zaczełam pracę na swoję rękę
45/50 pkt :D:D jeszcze tylko jutrooo
Iwona gratuluje pracy. Ja już przestałam szukam i zaczełam pracę na swoję rękę
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #383756 przez iwonta_kg
JustynaZuzanna gratuluje dobrego wyniku
Ja niestety nie mam siedzącej pracy tylko mega fizyczną i pot mi leciał dziś (pierwszego dnia pracy) nie powiem brzydko po czym, mimo niskiej temperatury na dworzu... Ale najważniejsze że mam tą pracę którą lubię kelnerowanie
KOCHAM CIĘ SYNECZKU I ZAWSZE BĘDĘ O TOBIE PAMIĘTAĆ!!
Ja niestety nie mam siedzącej pracy tylko mega fizyczną i pot mi leciał dziś (pierwszego dnia pracy) nie powiem brzydko po czym, mimo niskiej temperatury na dworzu... Ale najważniejsze że mam tą pracę którą lubię kelnerowanie
KOCHAM CIĘ SYNECZKU I ZAWSZE BĘDĘ O TOBIE PAMIĘTAĆ!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 miesiąc temu przez iwonta_kg.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu #383767 przez JustynaZuzanna
ja tyle co wróciłam z II dnia
ech i popłynełam, zapias rozpisać metodykę specjalistyczną masażu kikuta to ja za zrobiłam zwykłe opracowanie....
Ale rozmawiałam z wykładowcą może się uda i przymkną oką
ech i popłynełam, zapias rozpisać metodykę specjalistyczną masażu kikuta to ja za zrobiłam zwykłe opracowanie....
Ale rozmawiałam z wykładowcą może się uda i przymkną oką
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej