BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #382881 przez JustynaZuzanna
No więc tak, oficjalnie wyniki dopiero 31 sierpnia ;/
na CKE mają podać klucz odpowiedzi niebawem.
Ale nasz wykładowca wczoraj przejżał wczoraj test i stwierdził że pojechali nam po bandzie, niektóre pytania były źle skonstruowane, na które nawet nasi fizjoterapeuci nie potrafili jednoznacznie odpowiedzieć.
Ale po ich rozwiązaniach sądząc (od 3 różnych wykładowców, z 3 róznych wojewódz) wychodzi że pierszy etapi pisemnego mam na ok 40pkt czyli 80%, II etap pisemnego 18/20
Jutro będzie rzeźń nie winiątek

Emka a mój optymizm egzaminacyjny zawsze tak wygląda. Ale podobno u mnie to normalne i dobrze wróży. Podobno im więcej marudze i im bardziej mówie że nie zdam to tym lepiej zdaje.
Ale teraz to poważnie trzęse się jak nigdy.
Maturę robiłam ok, licencjat broniłam ok, kosmetykę broniłam ok, a teraz to palpitacje serca a amnezja...

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
Temat został zablokowany.
12 lata 6 miesiąc temu #382906 przez Mirella
Iwonta fota super, chociaz nie lubię gór to zazdraszczam.

Justysia no dobra, jak Ci to pomaga to panikuj ;)

Emcia, no weź, to nawet ja zrobiłam część badań, zapisałam się na drugą część i nawet nefrologa sobie zaklepałam, a Ty co? się nie wygłupiaj bo Lacrę zawołam!!!
12 lata 6 miesiąc temu #382918 przez Asik
Jellooołłł :)

Melduję się wymęczona jak mop po umyciu wieelkiego centrum shoppingu,,,,
Szymek daje mi niezle popalić , noc nieprzespana a dzień na nogach , bez mozliwośći kucnięcia nawet, no czuję sie jakby to moje dziecko w jakiegoś obozowego Kapo się zmieniło, stało nad3 mną z batem i smiejąc się szyderczo wołało ..MATTKAAA do robotyyy ale jużżżż :) heheh mało tego , pięknie żółte poodłogi mam kilka razy dziennie , tak sobie ubzdurał że panele będą w górki i doliny ,,, chrupkoweee :0 i z dziką namiętnością i obłędem w oczach je wciera kilka razy dziennie heh , a ja mam panele z roweczkami,,, i po tekiej akcji są te rowki pozapychane... :D i tak moj dzien mija , sprzątanie , prasowanie iiii taniec z dzieciem , bo ma ulubione piosenki gdzie jak tylko usłyszy to juz mi się coiśnie po nogach w górę . hmm nie powiem ze nie bez korzyści obopólnych bo dzieć ma pycho rozwśmiane a mamie wcięcie w talii się powiększa :D

Noo Justynko ja tam wysyłałam dobre fluidy coby wsio było ok więc powinno być :D

Ja czekam na wyniki matur mojej córci... no zdac zdała, chyba że dopatrzą sie kardynalnego błędu w zdaniu ;;;; Izabella łęcka zawdzeczała swoje bogactwo rodzicom.... gdzie o matce nie ma nic w powieści., ale fakt faktem musiała mieć tą matkę kidyś więc mam nadzieję że to nie będzie ten błąd..

Iwonta :D ale super z Was parka :) ślicznie razem wyglądacie :D a widoczek na zdjęciu njest rewelacyjny :D

MIrella ;; alrgia .. masakra.. Marcki ma częśto oczy przekrwione i katar , ale poza tym nic i nie bierze na to nic bo aż tak nie ma uciążliwej, Szymek miał na mleko ale już pomału poprzeastawiałam go najpierw na HA a teraz juz wpitala normalne i nic a nic nie ma :D i jestem szczęśliwaaaa :D

Emka a ty do lekarza marsz. albo nieee.... biegusieeeeeem :D :D no i to stwierdxzenie

A w kwestii meczu powiem tak ... Chcieliśmy Cudu nad Wisłą , ale mecz odbył sie nad Odrą ...niestety

to sie plałam prawie :D :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 6 miesiąc temu #382976 przez iwonta_kg
Dziękuję za miłe komentarze pod zdjęciem :):) Bardzo odpoczęłam!! Było super:)

A teraz lepsza wiadomość!! DOSTAŁAM PRACĘ!!! :):) Od jutra zaczynam i mam nadzieję że wszystko się ułoży i niedługo znowu będę mogła być w ciąży!!! :)

KOCHAM CIĘ SYNECZKU I ZAWSZE BĘDĘ O TOBIE PAMIĘTAĆ!!

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 6 miesiąc temu #382982 przez Asik
Iwonta :) noo super wieści :D :D :D cieszę sie ogromnie i gratuluję otrzymania pracy :) teraz rzucisz się w wir obowiązków i ani sie obejrzysz jak bedziesz znowu w ciązy :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #382984 przez Mirella
No Iwonta gratki wielkie!!!! a teraz się chwal nową pracą:)
12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #383102 przez gosiak
Witam :)

Iwonka ładna z Ws parka, ja uwielbiam góry i do zakopca mogłabym każdego roku jeździć :laugh: zdjęcie super i gratuluję pracy, ja też od niedawna pracuję po 2,5 rocznej przerwie w niepracowaniu :laugh: dni lecą jak szalone to i cykl szybciutko leci, a tak w ogóle @ wczoraja do mnie przyszła,

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Asik to masz fajnie z Szymonkiem cały dzionek masz zajęcie, heheh gratki za zdaną maturę dla córy

pozdrawiam :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 6 miesiąc temu #383149 przez iwonta_kg
Gosiak ja też teraz czekam na okres. A jak nie dostanę to znaczy że plastry się nie sprawdziły... Powinien przyjść jutro. Zobaczymy... Akurat pierwszego dnia pracy... Wrrrr... :angry:

12 lata 6 miesiąc temu #383155 przez gosiak
no w pracy ciężko wysiedzieć szczególnie jak się siedzi;/ masakra w domku można sie położyć i w ogóle wziąć prysznic kiedy trza a tak masakra;/

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 6 miesiąc temu #383285 przez JustynaZuzanna
teoretycznie jestem masażystą!!
45/50 pkt :D:D:D jeszcze tylko jutrooo :(

Iwona gratuluje pracy. Ja już przestałam szukam i zaczełam pracę na swoję rękę

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #383756 przez iwonta_kg
JustynaZuzanna gratuluje dobrego wyniku :)

Ja niestety nie mam siedzącej pracy tylko mega fizyczną i pot mi leciał dziś (pierwszego dnia pracy) nie powiem brzydko po czym, mimo niskiej temperatury na dworzu... Ale najważniejsze że mam tą pracę którą lubię :lol: :lol: :lol: kelnerowanie :)

12 lata 6 miesiąc temu #383758 przez Mirella
Justyna, to praktycznie tym bardziej jesteś :lol: gratki!!!!!!

Czemu tu tak cicho, gdzie sie wszystkie podziały?
12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #383763 przez iwonta_kg
Mirella dziewczyny spedzają wieczór ze swoimi mężami bo dziś nie ma żadnego meczu i faceci mają wolne!!! ;) ;)

12 lata 6 miesiąc temu #383767 przez JustynaZuzanna
ja tyle co wróciłam z II dnia :(
ech i popłynełam, zapias rozpisać metodykę specjalistyczną masażu kikuta to ja za zrobiłam zwykłe opracowanie....
:(
Ale rozmawiałam z wykładowcą może się uda i przymkną oką

12 lata 6 miesiąc temu #383783 przez iwonta_kg
Napewno będzie dobrze Justynko :kiss: :lol:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka