BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 6 miesiąc temu #381710 przez Mirella
Wściekła jestem na siebie, wymyśliłam rano że będzie 0:1 dla Czech, mogłam na tym zarobić, to nie poszłam do buka, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Temat został zablokowany.
12 lata 6 miesiąc temu #381714 przez Asik
MIrella ... możemy sobie rece podac.. to samo u mnie! ale cholercia łudziłam się,.,,

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #381717 przez ilona
W takim razie jestem mega optymistką bo wymyśliłam sobie 3:1 dla Polski :laugh: :laugh:
12 lata 6 miesiąc temu #381719 przez angellika1
Mamy Euro w Polsce bez Polakow ..
dobry wieczor tak w ogole tzn nie taki dobry
12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #381720 przez Mirella
eee tam, dobrze że odpadliśmy bo już nie mam siły tego piwa pić :blink: zresztą jak zrobię badania to dostanę leki, to i tak nie będę mogła pić, to mi przynajmniej żal nie będzie. Ale płacili 8,50 za każdą postawioną złotówkę na 0:1 dla Czech, i po co to być czarownicą jak się na tym nie umie zarobić? Że Grecja wygra z Rosją też przewidziałam ;)

Angellika, wpadasz raz na ruski rok i bez foty Nikosia???? No chociaż Ty sobie w kulki nie leć jak nasi piłkarze :silly:
12 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #381724 przez Martynka__89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moja Kropeczka:(9.02.2015
12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #381726 przez Mirella
A zakłócaj sobie, tu każdemu wolno w gości przychodzić my lubimy :)
Objawy tradycyjne jak przy alergii, woda z nosa, w szczytowym momencie nie nadążałam z chusteczkami. Do alergologa nie poszliśmy bo jak dostaliśmy skierowanie to nagle deszcze spadły i było po alergii. Teraz do połowy czerwca też był spokój, zobaczymy co dalej będzie bo upały idą, szczerze mówiąc się boję. W zeszłym roku dostała masę leków ale żadnego nie zdązyłam jej podać, teraz póki co dostała tylko syropek na alergię, jak się okaże że to za mało to będziemy dalej walczyć, ale póki co, odpukać, jest dobrze.

Jak potrzebujesz to postaram się jutro pogrzebać w lekach i sprawdzić co to było, ale nic jej nie dałam, to nie mogę powiedzieć czy to działa.
12 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #381731 przez Martynka__89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 6 miesiąc temu #381733 przez Mirella
My oboje z mężem jesteśmy na trawy uczuleni, więc wniosek był łatwy, poza tym jak jej się tak z nosa lało to dwa razy byliśmy u pediatry, płuca i oskrzela czyste, to co podejrzewać? W tej chwili najbardziej kwitną trawy i pokrzywa, zresztą tu www.twojapogoda.pl/tematyczne/dla-alergikow masz prognozę dla alergików to możesz śledzić co może być winowajcą.
My mamy póki co w zapasie Clemastin, to jest taki syropek na alergię, zyrtec z tego co pamiętam to jakiś mocny lek jest, ja jakoś miałam opory żeby to dawać. Dziś nie było tak źle chociaż słońce dawało ostro ;)
12 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #382071 przez Martynka__89

12 lata 6 miesiąc temu #382468 przez JustynaZuzanna
Martynka ja jestem co prawda uczulona tylko i wyłącznie na wierzbę, ale jak pyli to czasem w domu też mnie chyci.

I etap obrony za mną.... masakra.... od ciula łaciny i wogóle nie które pojęcia które pierwszy raz na oczy widzieliśmy. Były trudno jak nie wiem co :(

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 6 miesiąc temu #382497 przez iwonta_kg
Trzymajcie kciuki za mnie jutro bo idę na rozmowę kwalifikacyjną...!!

Tak wogóle byłam z mężem dziś na cmentarzu u naszego synka i akurat w tym samym czasie zadzowniła pani i zaprosiła mnie na rozmowę :) Nasz synek czuwa nad mamą i pomaga znaleźć pracę. Wie że im szybciej mama znajdzie pracę tym szybciej będzie miał braciszka albo siostrzyczkę :)

KOCHAM CIĘ SYNECZKU I ZAWSZE BĘDĘ O TOBIE PAMIĘTAĆ!!

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 6 miesiąc temu #382501 przez Mirella
Justyna a wyniki kiedy?

Iwona a gdzie te foty z gór?
12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #382502 przez iwonta_kg
Proszę bardzo:) Morskie Oko

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:
12 lata 6 miesiąc temu #382844 przez emka
Hejka!
Iwonta Witaj po urlopie, mam nadzieje że nabrałaś energii do działania :) Pozdrawiam :) Fajnie razem wyglądacie :) Buziaki :*

Justynka Jeszcze troche to odetchniesz ze już po wszystkim ;) Ja tylko sie zastanawiam, gdzie sie podział Twój optymizm :)Uszy do góry! :laugh:

W kwestii alergi nie pomogę... nie znam się :)

I co tak jeszcze ... no badań jeszcze nie zrobiłam.......
A w kwestii meczu powiem tak ... Chcieliśmy Cudu nad Wisłą , ale mecz odbył sie nad Odrą ...niestety ;)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka