- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu #384118 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hej
NO w końcu wybrałam sie na te badania, z ciężkim sercem zostawiłam tam 550zł, wypompowali ze mnie 7 próbówek krwi , aż mi sie w głowie zakręciło... Ale jakoś dycham Za 2 tygodnie wyniki... zobaczymy czy coś wykażą. (przypomnę ze robię badania po 3 poronieniach pod kątem trombofili, zakrzepicy)
Justynka Mam nadzieję że będzie ok i będziesz miło zaskoczona... Trzymam kciuki
Mam pytanko, zna ktoś jakąś fajna kwaterę na wakacje w Mikołajkach??? Szukam od kilku dni... czegoś ciekawego, najlepiej z polecenia bo tak to nigdy nie wiadomo na co się trafi.
Pozdrawiam gorąco i wypatruje Waszych 2 kresek
NO w końcu wybrałam sie na te badania, z ciężkim sercem zostawiłam tam 550zł, wypompowali ze mnie 7 próbówek krwi , aż mi sie w głowie zakręciło... Ale jakoś dycham Za 2 tygodnie wyniki... zobaczymy czy coś wykażą. (przypomnę ze robię badania po 3 poronieniach pod kątem trombofili, zakrzepicy)
Justynka Mam nadzieję że będzie ok i będziesz miło zaskoczona... Trzymam kciuki
Mam pytanko, zna ktoś jakąś fajna kwaterę na wakacje w Mikołajkach??? Szukam od kilku dni... czegoś ciekawego, najlepiej z polecenia bo tak to nigdy nie wiadomo na co się trafi.
Pozdrawiam gorąco i wypatruje Waszych 2 kresek
Temat został zablokowany.
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 6 miesiąc temu #384170 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
Emka to trzymam kciuki co by nic nie wykazało..
Ja niestety nie mogę polecić żadnego kurortu czy pensjonatu bo mój mąż mnie nigdzie nie zabiera. Dawniej to jezdziliśmy na Borki nad jezioro, a teraz to go wyciągnąć gdzie kolwiek to masakra.
nie wiem co mi jest... non toper becze z byle powodu, jestem jakaś taka rozbita i wogóle wszystko do kitu, we łbie mi się kręci, jakoś tak nie dobrze, nie mogę się do kupy zebrać...
Pewnie wszystko przez ten stres
Ja niestety nie mogę polecić żadnego kurortu czy pensjonatu bo mój mąż mnie nigdzie nie zabiera. Dawniej to jezdziliśmy na Borki nad jezioro, a teraz to go wyciągnąć gdzie kolwiek to masakra.
nie wiem co mi jest... non toper becze z byle powodu, jestem jakaś taka rozbita i wogóle wszystko do kitu, we łbie mi się kręci, jakoś tak nie dobrze, nie mogę się do kupy zebrać...
Pewnie wszystko przez ten stres
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 6 miesiąc temu #384171 przez sylka
Emka my w Mikołajkach często bywamy, ale że mamy blisko to nie nocujemy nigdy więc nie pomogę niestety. Kilka km przed Mikołajkami (w kierunku Ruciane Nida)jest fajna wioska wikingów więc odwiedźcie sobie Galinidia
www.galindia.com.pl/home.html
(wstęp chyba 10 zł i można cały dzień siedzieć i zwiedzac, jest co zjeść a i atrakcje dla dzieci są). W Hotelu Gołębiewskim w Mikołajkach warto przejść się na basen Tropikana i się popluskać albo podjechać do Ruciane Nida i promem popłynąć do Mikołajek i z powrotem
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 6 miesiąc temu #384195 przez JustynaZuzanna
Mirella napisał:
podejrzana tzn??? taaa miałam 2 dnii i to takie że wkładkę nosiłam tylko a nie podpskę...
Hehe muszę mu tak chyba w końcu zrobić... bo tak to się nigdy nigdzie nie wybierzemy. To znaczy nie to że on mnie nigdzie nie chce zabrać, bardziej to że poprostu zawsze coś mu wypadnie i nie ma jak gdzieś się wybrać.. zawsze tylko mówim następnm razem, albo pogoda do kitu.
Co do Hotelu Gołębieskim to ja bardzo dużo opinii pozytywnych słyszałam, umnie znajoma kiedyś z mężem tylko do nich jezdziła na jakieś krótkie urlopiki
Justyna niby miałaś @ niedawno, ale Ty jakaś podejrzana jesteś Jak mąz Cię nie chce zabrać nigdzie to Ty zabierz męża załatw, zaplanuj i go poinformuj ile ma zapłacić
podejrzana tzn??? taaa miałam 2 dnii i to takie że wkładkę nosiłam tylko a nie podpskę...
Hehe muszę mu tak chyba w końcu zrobić... bo tak to się nigdy nigdzie nie wybierzemy. To znaczy nie to że on mnie nigdzie nie chce zabrać, bardziej to że poprostu zawsze coś mu wypadnie i nie ma jak gdzieś się wybrać.. zawsze tylko mówim następnm razem, albo pogoda do kitu.
Co do Hotelu Gołębieskim to ja bardzo dużo opinii pozytywnych słyszałam, umnie znajoma kiedyś z mężem tylko do nich jezdziła na jakieś krótkie urlopiki
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 6 miesiąc temu #384241 przez Mirella
Sylka nie jedziemy, wykręciłam się I dobrze bo Duśka ledwo antybiotyk skończyła i nie wiadomo czy na tym się skończy, a u mnie się właśnie zaczyna historia z nerkami, a raczej historia leczenia, i jeszcze dzień przed weselam mam lekarza, bez sensu by to wszystko było
Justyna a testa byś nie zrobiła?
Justyna a testa byś nie zrobiła?
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #384288 przez emka
Cześć lacra, miło cię widzieć , masz dla nas newsa??
Sylka Dzięki za pomoc, jak znasz jeszcze cos godnego polecenia to daj znać Znalazłam tani i drogi nocleg teraz rozważamy... Jedziemy w 4 rodzinki ze znajomymi, więc nie łatwo każdemu dogodzić Jutro zapadnie decyzja. A wiesz moze cos o tym hotelu Mrągovia, bo podoba nam sie oferta choć troche drogo, ale sporo atrakcji i basen bez limitu, a moja mała to ryba jest!
Sylka Dzięki za pomoc, jak znasz jeszcze cos godnego polecenia to daj znać Znalazłam tani i drogi nocleg teraz rozważamy... Jedziemy w 4 rodzinki ze znajomymi, więc nie łatwo każdemu dogodzić Jutro zapadnie decyzja. A wiesz moze cos o tym hotelu Mrągovia, bo podoba nam sie oferta choć troche drogo, ale sporo atrakcji i basen bez limitu, a moja mała to ryba jest!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 miesiąc temu przez emka.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
12 lata 6 miesiąc temu #384290 przez Dave
Justyna - jak dla mnie to Ty BARDZO podejrzana jesteś. Weź zrób testa.....tak dla nas
MI (niestety) z racji pracy, w Mikołajkach to tylko HG sie kojarzy HG - Hotel Gołębiewski.
A ja dziś nota bene wcześniej w pracy się urwałam. W HG cisza. I powiem Wam, że kiepsko będę miała całą 12 godzinną zmianę tam wytrzymać. Blllleeeeee........
MI (niestety) z racji pracy, w Mikołajkach to tylko HG sie kojarzy HG - Hotel Gołębiewski.
A ja dziś nota bene wcześniej w pracy się urwałam. W HG cisza. I powiem Wam, że kiepsko będę miała całą 12 godzinną zmianę tam wytrzymać. Blllleeeeee........
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #384300 przez emka
Lacra NO to czymam Cie za słowo!!!
Dave A Ty tam pracujesz? NIe brałam HG pod uwage, za drogo... Ale na basen wpadniemy
Dave A Ty tam pracujesz? NIe brałam HG pod uwage, za drogo... Ale na basen wpadniemy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 miesiąc temu przez emka.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 43
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej