BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 6 miesiąc temu #384118 przez emka
Hej
NO w końcu wybrałam sie na te badania, z ciężkim sercem zostawiłam tam 550zł, wypompowali ze mnie 7 próbówek krwi , aż mi sie w głowie zakręciło... Ale jakoś dycham :silly: Za 2 tygodnie wyniki... zobaczymy czy coś wykażą. (przypomnę ze robię badania po 3 poronieniach pod kątem trombofili, zakrzepicy)

Justynka Mam nadzieję że będzie ok i będziesz miło zaskoczona... Trzymam kciuki :)

Mam pytanko, zna ktoś jakąś fajna kwaterę na wakacje w Mikołajkach??? Szukam od kilku dni... czegoś ciekawego, najlepiej z polecenia bo tak to nigdy nie wiadomo na co się trafi.

Pozdrawiam gorąco i wypatruje Waszych 2 kresek :) :blink:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Temat został zablokowany.
12 lata 6 miesiąc temu #384170 przez JustynaZuzanna
Emka to trzymam kciuki co by nic nie wykazało..
Ja niestety nie mogę polecić żadnego kurortu czy pensjonatu bo mój mąż mnie nigdzie nie zabiera. Dawniej to jezdziliśmy na Borki nad jezioro, a teraz to go wyciągnąć gdzie kolwiek to masakra.

nie wiem co mi jest... non toper becze z byle powodu, jestem jakaś taka rozbita i wogóle wszystko do kitu, we łbie mi się kręci, jakoś tak nie dobrze, nie mogę się do kupy zebrać...
Pewnie wszystko przez ten stres

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 6 miesiąc temu #384171 przez sylka
Emka my w Mikołajkach często bywamy, ale że mamy blisko to nie nocujemy nigdy więc nie pomogę niestety. Kilka km przed Mikołajkami (w kierunku Ruciane Nida)jest fajna wioska wikingów więc odwiedźcie sobie Galinidia www.galindia.com.pl/home.html (wstęp chyba 10 zł i można cały dzień siedzieć i zwiedzac, jest co zjeść :) a i atrakcje dla dzieci są). W Hotelu Gołębiewskim w Mikołajkach warto przejść się na basen Tropikana i się popluskać albo podjechać do Ruciane Nida i promem popłynąć do Mikołajek i z powrotem :)
12 lata 6 miesiąc temu #384176 przez Mirella
Justyna niby miałaś @ niedawno, ale Ty jakaś podejrzana jesteś ;) Jak mąz Cię nie chce zabrać nigdzie to Ty zabierz męża :P załatw, zaplanuj i go poinformuj ile ma zapłacić :blink:
12 lata 6 miesiąc temu #384184 przez sylka
Mirella i jak z weselem wyszło jedziecie?
12 lata 6 miesiąc temu #384195 przez JustynaZuzanna
Mirella napisał:

Justyna niby miałaś @ niedawno, ale Ty jakaś podejrzana jesteś ;) Jak mąz Cię nie chce zabrać nigdzie to Ty zabierz męża :P załatw, zaplanuj i go poinformuj ile ma zapłacić :blink:

podejrzana tzn??? taaa miałam 2 dnii i to takie że wkładkę nosiłam tylko a nie podpskę...
Hehe muszę mu tak chyba w końcu zrobić... bo tak to się nigdy nigdzie nie wybierzemy. To znaczy nie to że on mnie nigdzie nie chce zabrać, bardziej to że poprostu zawsze coś mu wypadnie i nie ma jak gdzieś się wybrać.. zawsze tylko mówim następnm razem, albo pogoda do kitu.

Co do Hotelu Gołębieskim to ja bardzo dużo opinii pozytywnych słyszałam, umnie znajoma kiedyś z mężem tylko do nich jezdziła na jakieś krótkie urlopiki

Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu :)
12 lata 6 miesiąc temu #384208 przez sylka
Gołębiewski ma fajne atrakcje , ale i ceny :)
12 lata 6 miesiąc temu #384241 przez Mirella
Sylka nie jedziemy, wykręciłam się ;) I dobrze bo Duśka ledwo antybiotyk skończyła i nie wiadomo czy na tym się skończy, a u mnie się właśnie zaczyna historia z nerkami, a raczej historia leczenia, i jeszcze dzień przed weselam mam lekarza, bez sensu by to wszystko było

Justyna a testa byś nie zrobiła?
12 lata 6 miesiąc temu #384277 przez Lacrijka
Dzień dobry
Załączniki:
12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #384288 przez emka
Cześć lacra, miło cię widzieć , masz dla nas newsa??
:silly:

Sylka
Dzięki za pomoc, jak znasz jeszcze cos godnego polecenia to daj znać :) Znalazłam tani i drogi nocleg teraz rozważamy... Jedziemy w 4 rodzinki ze znajomymi, więc nie łatwo każdemu dogodzić :blink: Jutro zapadnie decyzja. A wiesz moze cos o tym hotelu Mrągovia, bo podoba nam sie oferta choć troche drogo, ale sporo atrakcji i basen bez limitu, a moja mała to ryba jest! :lol:

12 lata 6 miesiąc temu #384290 przez Dave
Justyna - jak dla mnie to Ty BARDZO podejrzana jesteś. Weź zrób testa.....tak dla nas :P :P

MI (niestety) z racji pracy, w Mikołajkach to tylko HG sie kojarzy :silly: :silly: HG - Hotel Gołębiewski.

A ja dziś nota bene wcześniej w pracy się urwałam. W HG cisza. I powiem Wam, że kiepsko będę miała całą 12 godzinną zmianę tam wytrzymać. Blllleeeeee........

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 6 miesiąc temu #384294 przez Lacrijka
emka napisał:

Cześć lacra, miło cię widzieć , masz dla nas newsa??
:silly:

Newsa kcesz ???? hmmmm Moze za 3 tyg :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #384300 przez emka
Lacra NO to czymam Cie za słowo!!! :lol:

Dave A Ty tam pracujesz? NIe brałam HG pod uwage, za drogo... Ale na basen wpadniemy :) :lol:

12 lata 6 miesiąc temu #384312 przez Dave
emka - ano tam, ale w Wiśle na południu PL.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 6 miesiąc temu #384341 przez Lacrijka
Dave napisał:

emka - ano tam, ale w Wiśle na południu PL.

Byłam tam na weekend w ferie i idąc do centrum mijaliśmy ten hotel.. Na takim wzgorzu stoi, tak ??
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia