- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 6 miesiąc temu #386378 przez Mirella
Dorcia no czymam Cię za słowo, co prawda jak już to bym w Gdyni wylądowała pewnie, no ale to blisko, nie?
Czy ja już adoptowałam Nikosia? Pewnie tak, jakiś mi się znajomy wydaje a swatałam go już? mamy jeszcze jakąś wolną panienkę? Dorcia Lena wolna czy już ma rycerza?
Spać mi się chce i nic nie pamiętam
ale zaraz, o jedną głupią rzecz chciałam zapytać, ma któraś z Was dysleksję?
Czy ja już adoptowałam Nikosia? Pewnie tak, jakiś mi się znajomy wydaje a swatałam go już? mamy jeszcze jakąś wolną panienkę? Dorcia Lena wolna czy już ma rycerza?
Spać mi się chce i nic nie pamiętam
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 6 miesiąc temu #386452 przez Dorciaition
Mirella mieszkam na pograniczu Gdańska i Sopotu więc do Gdyni bliziutko. Podjade po Duske
Lenia juz niestety zajęta. Był pierwszy. Ale jak bym miała wybierac to w życiu bym nie zdecydowała. Same przysptojniaki tutaj.
Lenia juz niestety zajęta. Był pierwszy. Ale jak bym miała wybierac to w życiu bym nie zdecydowała. Same przysptojniaki tutaj.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
- każdego dnia walcze bym jutro mogła znowu walczyć
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu #386501 przez JustynaZuzanna
Moja praca - moja miłość masaz-kosmetyka-wizaz.blog.pl/
www.bodyworks.pl -w zdrowym ciele zdrowy duch, ćwiczę nie wychodząc z domu
Mirella napisał:
Ja mam nie zuważyłyście??? Ale tylko dotycząca zjadania, przestawiania i zamieniania liter. Noi niestety ortografia.
po co mi znajomość zasad ort jak i tak pisać nie potrafię. Ale najczęściej jak pisze jakąs prace to z słownikiem w ręce I nigdy nie chciałam jej miec na papierze, pomimo że wysłano mnie na badania, to żeby dostać oświadczenie to trzebabyło chodzić na jakieś tam zajęcia do psychologa ja zawsze wolałam ćwiczyc w domu i czytac książki.
Podobno u mnie się to wzieło z tego że jak byłam mała nie wymawiałam "sz; cz; rz" i innych tego typu, a to skoleii było spowodowane tym, że jak miałam 3 latka to się chowałam za szafką z piętką chleba i powykrzywiałam zęby i dolna szczęka wysuneła mi się do przodu.
zakochałam się!! Nikoś jest cudowny
Ja mam nie zuważyłyście??? Ale tylko dotycząca zjadania, przestawiania i zamieniania liter. Noi niestety ortografia.
po co mi znajomość zasad ort jak i tak pisać nie potrafię. Ale najczęściej jak pisze jakąs prace to z słownikiem w ręce I nigdy nie chciałam jej miec na papierze, pomimo że wysłano mnie na badania, to żeby dostać oświadczenie to trzebabyło chodzić na jakieś tam zajęcia do psychologa ja zawsze wolałam ćwiczyc w domu i czytac książki.
Podobno u mnie się to wzieło z tego że jak byłam mała nie wymawiałam "sz; cz; rz" i innych tego typu, a to skoleii było spowodowane tym, że jak miałam 3 latka to się chowałam za szafką z piętką chleba i powykrzywiałam zęby i dolna szczęka wysuneła mi się do przodu.
zakochałam się!! Nikoś jest cudowny
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu #386653 przez JustynaZuzanna
u mnie do 6rano było ładnie, aczkolwiek chłodno, teraz pochmurnie i pokrapuje..... ;/ ;/ ;/
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu #386691 przez Mirella
Justysia a możesz mi w takim razie powiedzieć jak Ci się czyta z komputera? W sensie zlewa nie zlewa, są lepsze i gorsze strony, bardziej i mniej czytelne z punktu widzenia dyslektyka? Jak się przyznałaś to Cię wykorzystam, licz się z tym, potrzebuję takiej wiedzy, a w necie tylko o dzieciach piszą i jak je leczyć, jakby dorosłych to nie dotyczyło Mogę Cię ewentualnie na gg pognębić żeby tu nie śmiecić?
U nas jeszcze nie pada ale jest zimno, brrrrr.....
U nas jeszcze nie pada ale jest zimno, brrrrr.....
- JustynaZuzanna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu #386714 przez JustynaZuzanna
wiesz ja jeszcze mam podwójny astygmatyzm na lewy oku i przez chemię mam -2,25 i -2,5 diopla.
Jak jestem w okularach gdzie korygują wadę astygmatyzmu jest w miarę dobrze. Chodź ciężko mi czytać drobne druki. Dobrze mi się pisze w wordzie czy w offisie. Nie nawidze czytać plików w pdf, ze skanowanych, musze je drukować zawsze. Strony o czerwonej i zielonej szacie graficznej omijam zdaleka (ale to chyba przez astygmatyzm).
Często poprostu nie widzę na monitorze tego co piszę, nie raz muszę kilka razy przeczytać i dopiero widze co się dzieje, gdzie pomyliłam litery. Dlatego też jak piszę to patrzę na klawiaturę. Gdzieś mi lepiej. Jak jestem w soczewkach to czasami widze w cały świat. Ale idzie się do tego przyzwyczaić.
Na gg będę mniejwięcej po 14,30 do 18stej. Jakby coś to czasami jestem na nie widoku.
Jak jestem w okularach gdzie korygują wadę astygmatyzmu jest w miarę dobrze. Chodź ciężko mi czytać drobne druki. Dobrze mi się pisze w wordzie czy w offisie. Nie nawidze czytać plików w pdf, ze skanowanych, musze je drukować zawsze. Strony o czerwonej i zielonej szacie graficznej omijam zdaleka (ale to chyba przez astygmatyzm).
Często poprostu nie widzę na monitorze tego co piszę, nie raz muszę kilka razy przeczytać i dopiero widze co się dzieje, gdzie pomyliłam litery. Dlatego też jak piszę to patrzę na klawiaturę. Gdzieś mi lepiej. Jak jestem w soczewkach to czasami widze w cały świat. Ale idzie się do tego przyzwyczaić.
Na gg będę mniejwięcej po 14,30 do 18stej. Jakby coś to czasami jestem na nie widoku.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Lalita
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu #387157 przez Lalita
Kochane tak mi smutno myślałam ze jednak dzidzia sie pojawi.. kurcze ;((((((( choć boje sie ze nie dam rady bo i z coreczka czasem ciezko.. lubie piec ciasta ciasteczka i z nia czasem sie uda czasem nie bo placze i ciagle chce na rece.. ;/ a z 2 to nie bede miec tak duzo czasu na wypieki.. Mieszkanko dostaniemy prawdopodobnie na sierpien;/ wiec dlugooo na razie maz mieszka od nas 150 km i przyjezdza tylko na weekendy lub co 2 tygodnie ;(((((((
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5