- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu #387202 przez Mirella
Sylka no nie żartuj, tak już i już? na razie oddałam krew, w czwartek idę na usg, potem się znowu do internisty zapiszę. Nefrologa na nfz to dopiero na listopad mam Jak wyniki nie będą dramatyczne to doczekam do tego listopada pod opieką naszej doktor rodzinnej, jak będzie źle to będę prywatnie szukać
Temat został zablokowany.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 6 miesiąc temu #387285 przez Asik
hejka
Ajłonka noo masz rację , nie udzielają się ale Lacra pewnie działa bo jej jajucha spisały się na medal Gosiak.,. noo pewnie też a @nulka miała urlop sobie zrobić.
reszta to nie wiem
Gorlaaa jejciu to już 22 tydzień nooo kochana leci czas
Ajłonka noo masz rację , nie udzielają się ale Lacra pewnie działa bo jej jajucha spisały się na medal Gosiak.,. noo pewnie też a @nulka miała urlop sobie zrobić.
reszta to nie wiem
Gorlaaa jejciu to już 22 tydzień nooo kochana leci czas
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu #387309 przez ajłona
No hej Kochane właśnie czasem mojemu Trolowi uda się przysnąć w dzień, no a czasem karmie go jedna reka a druga pisze
Gorlus ja padam na cycki jak nic - sa dni ze deprecha jak Młody caly dzien płacze i nic mu nie pomaga a sa dni ze pospi, pousmiecha sie i pogaworzy fajno i wtedy jest cudnie i zapomina sie o bozym swiecie i wszystkich troskach
Inso dziekujemy :* a jak Ty i Twoja Fasolinda? jeszcze raz napisze ze skacze z radosci
Asik no mam nadzieje ze te Babolce ciezko pracuja bo inaczej dam po doopach hehe
a Szymus chciałam Ci powiedziec cudny jest :*
Gorlus ja padam na cycki jak nic - sa dni ze deprecha jak Młody caly dzien płacze i nic mu nie pomaga a sa dni ze pospi, pousmiecha sie i pogaworzy fajno i wtedy jest cudnie i zapomina sie o bozym swiecie i wszystkich troskach
Inso dziekujemy :* a jak Ty i Twoja Fasolinda? jeszcze raz napisze ze skacze z radosci
Asik no mam nadzieje ze te Babolce ciezko pracuja bo inaczej dam po doopach hehe
a Szymus chciałam Ci powiedziec cudny jest :*
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu #387313 przez Insomnia
Ajłonka ja tez skaczę ze szczęścia tzn tylko w przenośni Mamy się w miarę dobrze, czasem nam dokuczają gorsze dni, mdłości już prawie przeszły, od czasu do czasu pawik żebym nie zapomniałam że fasolka mieszka w środku, apetyt mi dopisuje Dużo szybciej się męczę, wszystko mi śmierdzi, najgorzej taki krzew pod blokiem Pozmieniałam już płyn do kąpieli,żel pod prysznic, szampon, perfumy
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu #387352 przez Mirella
ajłonka a próbowałas pić siemię lniane? oczywiście zakładając że karmisz piersią. Ktoś mi powiedział żeby to dziecku dawać jak ma kolkę, no ale taka odważna to ja nie byłam, sama piłam, i nie wiem czy to pomogło, czy taka uroda Duśki, ale ona kolek nie miała
a mnie się dziś @ przywlokla i muszę zadzwonić do przychodni i przesunąć USG diabli wiedzą na kiedy, przecież z @ nie pójdę na usg nerek i przewodu moczowego, o jamie brzusznej nie wspominając, wrrr
Sylka, ja się tak strasznie nie denerwuję, jakoś mi się nawet nie chce o tym myśleć szkoda mi tylko że czekanie na wpadkę musiałam zawiesić, ja już nie mam tak dużo czasu na to
a mnie się dziś @ przywlokla i muszę zadzwonić do przychodni i przesunąć USG diabli wiedzą na kiedy, przecież z @ nie pójdę na usg nerek i przewodu moczowego, o jamie brzusznej nie wspominając, wrrr
Sylka, ja się tak strasznie nie denerwuję, jakoś mi się nawet nie chce o tym myśleć szkoda mi tylko że czekanie na wpadkę musiałam zawiesić, ja już nie mam tak dużo czasu na to
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu #387357 przez iwonta_kg
Dziewczyny mam pytanie.
Mam teraz drugi okres po porodzie. Pierwszy trwał 4 dni a ten trwa już szósty i wcale nie widać żeby się kończył... Dziś powinnam przykleić plaster anty i nie wiem czy powinno tak być że on tak długo trwa...
Co sądzicie??? Jak wy miałyście????
Mam teraz drugi okres po porodzie. Pierwszy trwał 4 dni a ten trwa już szósty i wcale nie widać żeby się kończył... Dziś powinnam przykleić plaster anty i nie wiem czy powinno tak być że on tak długo trwa...
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #387364 przez Mirella
Pierwsze okresy po porodzie to bardziej jak krwotok miałam niż okres, nie nadążałam z podpaskami i tamponami Na plastrach się nie znam, może do gina zadzwoń?
nonsensopedia.wikia.com/wiki/Microsoft_Windows
właściwie ze wszystkim się zgadzam
nonsensopedia.wikia.com/wiki/Microsoft_Windows
właściwie ze wszystkim się zgadzam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 6 miesiąc temu przez Mirella.
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
12 lata 6 miesiąc temu #387392 przez mesy
iwonta_kg napisał:
każda miesiączka jest inna od tej poprzedniej ......
Dziewczyny mam pytanie.
każda miesiączka jest inna od tej poprzedniej ......