BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 6 miesiąc temu #392454 przez sylwka727
Mirella :kiss:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
Temat został zablokowany.
12 lata 6 miesiąc temu #392457 przez emka
O kurcze Mirelka Trzymaj sie kochana! :kiss: :kiss: :kiss: Buziaki i szybko do nas wracaj!

Wifi Dzięki za wyczerpującą odpowiedź, mam dziś mieszane uczucia, z jednej strony cieszę się że znam przyczynę. A z drugiej , boję się co to może oznaczać dla mojego zdrowia. NIestety mój lekarz jest na urlopie do 15 więc czytam tylko po necie, i jestem coraz bardziej przerażona. Powiedz mi Wifi jeśli mozesz co oznacza to dla mnie samej, pomijając ciążę. No i czy mam szanse donosić i urodzić zdrowe dziecko? :dry:
Bardzo Ci współczuję, ze tak długo się starasz. Ale zobaczysz uda się! Nie trać wiary!!! :kiss: :kiss: :kiss: Wczoraj miałam klientkę , która przyszał z małym chłopcem 4 miesięcznym i tak sie ładnie uśmiechał, zapytałam ile ma itd i zaczełyśmy rozmawiać , mówi że czekała na niego 18 lat! MIałam łzy w oczach... ale to było jej drugie dziecko, pierwsze właśnie skończyło 18! Mówiła ze już dawno z mężem zaprzestali starań, po prostu samo wyszło! :blink:

Iwonta Mam ciary normalnie, ja czasem wierzę w takie rzeczy! :kiss: :kiss: :kiss:

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
12 lata 6 miesiąc temu #392488 przez Mirella
Jutro zadecydują co ze mną zrobią, dzięki dziewczyny :kiss:

Wciągnęłam cztery kroplówki przeciwbólowe zanim coś zadziałało, już byłam bliska błagania o morfinę, tak mnie kamienie załatwiły. Pokroili by mnie natychmiast ale że nie mam szczepienia na żółtaczkę to się wahają ;)
Póki co wiszę pod kolejną kroplówką, głodzą mnie i zabraniają łazić. Tęsnię za Duśką i ogólnie jest nieszczególnie. Mąż mi lapa na godzinę przyniósł to przyszłam Wam napisać że jeszcze żyję.

I nawet nie mam siły WiFi palnąć chociaz się należy, zróbcie to za mnie oki?

Iwonta ja wierzę jak najbardziej
12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #392493 przez sylwka727
Iwona ja też wierzę i żałuję że mi chłopcy nie dali takiego znaku

Mirelcia trzymam kciuki coby dobrze wszystko się skończyło :kiss:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 6 miesiąc temu #392560 przez ViFi
emka napisał:

O kurcze Mirelka Trzymaj sie kochana! :kiss: :kiss: :kiss: Buziaki i szybko do nas wracaj!

Wifi Dzięki za wyczerpującą odpowiedź, mam dziś mieszane uczucia, z jednej strony cieszę się że znam przyczynę. A z drugiej , boję się co to może oznaczać dla mojego zdrowia. NIestety mój lekarz jest na urlopie do 15 więc czytam tylko po necie, i jestem coraz bardziej przerażona. Powiedz mi Wifi jeśli mozesz co oznacza to dla mnie samej, pomijając ciążę. No i czy mam szanse donosić i urodzić zdrowe dziecko? :dry:
Bardzo Ci współczuję, ze tak długo się starasz. Ale zobaczysz uda się! Nie trać wiary!!! :kiss: :kiss: :kiss: Wczoraj miałam klientkę , która przyszał z małym chłopcem 4 miesięcznym i tak sie ładnie uśmiechał, zapytałam ile ma itd i zaczełyśmy rozmawiać , mówi że czekała na niego 18 lat! MIałam łzy w oczach... ale to było jej drugie dziecko, pierwsze właśnie skończyło 18! Mówiła ze już dawno z mężem zaprzestali starań, po prostu samo wyszło! :blink:

Iwonta Mam ciary normalnie, ja czasem wierzę w takie rzeczy! :kiss: :kiss: :kiss:

widzisz ja jestem w podobnej sytuacji....
wydaje mi sie że taak leki....acard, Clexane (heparyna)

nie wolno nam żadnej antykoncepcji....ani hormonalnej terapii zastępczej przy menopauzie....
Ja już nie mam siły walczyć...płacz na końcu nosa....co ze mną jest nie taak....

ViFi

Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
12 lata 6 miesiąc temu #392618 przez gosiak
Mirella :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ViFi :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Emka nie czytaj na razie nic w necie bo ino się niepotrzebnie nastresujesz, pójdziesz do lekarza i się wszystkiego dowiesz, najgorsze jest grzebanie i czytanie bardzo często głupot. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Iwonka być może że to znak od Waszego syneczka :kiss: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 6 miesiąc temu #392664 przez iwonta_kg
Emka, gosiak ma rację. Ja też się naczytałam głupot w internecie zanim znalazłam to forum na którym są o wiele bardziej prawdziwsze informacje niż na jakichś innych stronach. Wiele się tu dowiedziałam :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #392810 przez Martynka__89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moja Kropeczka:(9.02.2015
12 lata 6 miesiąc temu #392896 przez Asik
Mirellaaaa :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: zdrowiej szybko !! :*

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 6 miesiąc temu #392899 przez Dave
Mirella - nie daj się tym pigułą :) :)
Zdrówka Kochana :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ViFi - Kochana walcz i nie trać nadziei. Wiem, że to nie łatwe, ale największe szczęście przychodzi w najmniej spodziewanym momencie. A w życiu nie ma rzeczy nie możliwych!!!

Iwona - ja wierzę w takie rzeczy!!

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
12 lata 6 miesiąc temu #393109 przez Sasetka_88
Hej kochane, co u Was??Ja się rozwodzę z mężem, odeszłam od niego na zawsze ..

Jestem znowu zakochana i w ogóle układam sobie życie od nowa, szukam pracy :)
12 lata 6 miesiąc temu #393134 przez ilona
O sasetka normalnie nie wierze co czytam :laugh:

Szybka z Ciebie kobieta i strasznie kochliwa :)
12 lata 6 miesiąc temu #393177 przez gosiak
nie wiedziałam że tak szybko można się odkochać i na nowo zakochać w kimś innym :lol:

sasetka powodzenia za tem na Nowej Drodze... :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 6 miesiąc temu #393272 przez Lacrijka
Ale Ty jestes wstrętny Gosiak :blush: :blush: :blush: Przecie Sasetka juz dawno raczej eMka nie kochała.. A nowa milosc zawsze przychodzi niespodziewanie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
12 lata 6 miesiąc temu #393284 przez gosiak
Lacrijka napisał:

Ale Ty jestes wstrętny Gosiak :blush: :blush: :blush: Przecie Sasetka juz dawno raczej eMka nie kochała.. A nowa milosc zawsze przychodzi niespodziewanie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

no nie zgodzę się z tym do końca :lol: :lol: :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży