- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 5 miesiąc temu #394347 przez Asik
Hello
Bidolku gratulacje
Sylwaka ja miałam identyczne kreseczki suuper ale wieści
Sasetka... w pełni popieram to co Syllka napisała , w końcu się rozwodzicie to pewnie że kasy nie ma obowiązku Ci dawać.
Iwonta jestes bardzo dzielna
Bidolku gratulacje
Sylwaka ja miałam identyczne kreseczki suuper ale wieści
Sasetka... w pełni popieram to co Syllka napisała , w końcu się rozwodzicie to pewnie że kasy nie ma obowiązku Ci dawać.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
a to że Twoi rodzice za nim stanęli to hmmm o czymś to świadczy, chyba po prostu wczesniej sobie tą drugą miłość znalazłaś jeśli dopiero dwa tyg nie jesteście ze sobą .
Iwonta jestes bardzo dzielna
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 5 miesiąc temu #394374 przez Marta M
Witajcie, nie bylo mnie dawno bo siedzialam u rodzicow prawie dwa miesiace, maz mial szkolenie i tak mi sie schodzilo...
Z ostatnich stron widze, że sylwka zaciązyla, bidol urodzila
sylwka mysle ze moge gratulowac
Bidolku Tobie też, witamy córeczkę
Dzialo sie jeszcze cos ciekawego???
A tu moja 10 mieisieczna Maja:
Z ostatnich stron widze, że sylwka zaciązyla, bidol urodzila
sylwka mysle ze moge gratulowac
Bidolku Tobie też, witamy córeczkę
Dzialo sie jeszcze cos ciekawego???
A tu moja 10 mieisieczna Maja:
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- iwonta_kg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
12 lata 5 miesiąc temu #394532 przez iwonta_kg
Mam pytanie:
Czy któraś z was będąc po cesarce miała bóle blizny??? Mnie strasznie boli ta blizna jakby ktoś mi igłę wbijał albo tak dziwnie piecze Minęło dwa i pół miesiąca i nie powinno chyba mi już nic dolegać... Zastanawiam się czy mi nie zostawili może czegoś w środku Jakiś gazik, wacik albo coś? To tak nagle łapie chwile boli i przestaje. Wcześniej tak było ale to na zmianę pogody a teraz inny jest ten ból a pogoda ciągle ta sama...
Czy któraś z was będąc po cesarce miała bóle blizny??? Mnie strasznie boli ta blizna jakby ktoś mi igłę wbijał albo tak dziwnie piecze Minęło dwa i pół miesiąca i nie powinno chyba mi już nic dolegać... Zastanawiam się czy mi nie zostawili może czegoś w środku Jakiś gazik, wacik albo coś? To tak nagle łapie chwile boli i przestaje. Wcześniej tak było ale to na zmianę pogody a teraz inny jest ten ból a pogoda ciągle ta sama...
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #394552 przez sylwka727
Dziękuję , dziękuję dziś też robiłam testa taka sama krech może później wstawię fotkę kupiłam 3 następne że by do czwartku bo jestem sprytna i byłam u koleżanki i załatwiłam sobie wizytę do zajebistej ginki oczywiście jeśli się ciąża potwierdzi bo ma mało miejsc i tylko w ciąży bierze
Marta super świetna Maja
Sasetka to sytuacja Ci się za bardzo nie zmieniła bo jak mieszkaliście razem to też mówiłaś że mąż kasy Ci nie daje
Marta super świetna Maja
Sasetka to sytuacja Ci się za bardzo nie zmieniła bo jak mieszkaliście razem to też mówiłaś że mąż kasy Ci nie daje
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #394636 przez sylka
Iwonta co prawda nie mialam CC ale kiedys mialam zabieg i blizna nie raz mnie bolala bo sie schodzila.
sorki ze bez znakow PL pisze ale Kuba porzestawial mi znaki...
3majcie kciuki, wlasnie pieka sie moje pierwsze buleczki drozdzowe z kruszonka
sorki ze bez znakow PL pisze ale Kuba porzestawial mi znaki...
3majcie kciuki, wlasnie pieka sie moje pierwsze buleczki drozdzowe z kruszonka
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #394664 przez różyczka
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
iwonta_kg napisał:
mnie własnie blizna po cc tak straaaaaaaaaaasznie boli gdy jajeczkuje, jedynie ketonal forte pomaga czasami az nie moge sie ruszyć z krzesła, na chwile mija i potem znowu, ale lekarz mnie uprzedzał, ze tak po cc moze byc...
pozdrówka dla wszystkich staraczek
Emka buziaki szczególne (gadu mi sie zrypało )
gratuluję 2 kreseczek Sylwka
Mirella zdrówka Ci życzymy z Bianusią DUŻO w końcu kiedys sie zglosiłas na adopcyjną ciocię więc wpadamy tu czasem i sie martwimy o Ciebie, ze Ty chora
No i kuzyna Franka Ajłonkowego całujemy mocno
Mam pytanie:
mnie własnie blizna po cc tak straaaaaaaaaaasznie boli gdy jajeczkuje, jedynie ketonal forte pomaga czasami az nie moge sie ruszyć z krzesła, na chwile mija i potem znowu, ale lekarz mnie uprzedzał, ze tak po cc moze byc...
pozdrówka dla wszystkich staraczek
Emka buziaki szczególne (gadu mi sie zrypało )
gratuluję 2 kreseczek Sylwka
Mirella zdrówka Ci życzymy z Bianusią DUŻO w końcu kiedys sie zglosiłas na adopcyjną ciocię więc wpadamy tu czasem i sie martwimy o Ciebie, ze Ty chora
No i kuzyna Franka Ajłonkowego całujemy mocno
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 5 miesiąc temu #394684 przez Mirella
Różyczko no ale tak bez foty Bianusi?????? no tak to sie nie robi, no
Majeczkę wycałować proszę moooocno, Bianusię też, ciocia pamięta
Ketonal forte to ostatnio mój przyjaciel, uzależnię się w końcu. świra można dostać, co chwila muszę się kłaść, eehhhh, a od jutra sama z Duśką zostaję, to będzie jazda
Sylka o ile mnie pamięć nie myli to pod Windowsem kombinacja prawy shift i prawy control zmienia język.
I jak bułeczki?
no i znowu się flaki buntują, i tak co chwila, eehhhhh, rezydentką tu zostanę, ale Duśka to się rodzeństwa już raczej nie doczeka
Majeczkę wycałować proszę moooocno, Bianusię też, ciocia pamięta
Ketonal forte to ostatnio mój przyjaciel, uzależnię się w końcu. świra można dostać, co chwila muszę się kłaść, eehhhh, a od jutra sama z Duśką zostaję, to będzie jazda
Sylka o ile mnie pamięć nie myli to pod Windowsem kombinacja prawy shift i prawy control zmienia język.
I jak bułeczki?
no i znowu się flaki buntują, i tak co chwila, eehhhhh, rezydentką tu zostanę, ale Duśka to się rodzeństwa już raczej nie doczeka
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #394692 przez sylka
Bułeczki wyszły super Chłopaki się zajadają. Będę częściej robić
MIrelka trzymaj siętam i tak jak pisze Gosiak fasolka czeka na zdrową mamę
Dzieki za podpowiedź bo kombinowałam z shft+ctrl i alt ale prawy a tu trzeba było prawy alt a lewe shfi i ctrl
MIrelka trzymaj siętam i tak jak pisze Gosiak fasolka czeka na zdrową mamę
Dzieki za podpowiedź bo kombinowałam z shft+ctrl i alt ale prawy a tu trzeba było prawy alt a lewe shfi i ctrl
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
12 lata 5 miesiąc temu #394698 przez Mirella
no to fota bułeczek i przepis ino roz!
Kurcze samo szczepienie na żółtaczkę z pół roku trwa, potem operacja, po operacji odczekać.... diabli wią co z nerami po drodze się wydarzy, no ja nie wiem, mnie to tak różowo nie wygląda kurcze muszę się nauczyć uważać, bo jak teraz wpadnę to masakra jakas będzie
Kurcze samo szczepienie na żółtaczkę z pół roku trwa, potem operacja, po operacji odczekać.... diabli wią co z nerami po drodze się wydarzy, no ja nie wiem, mnie to tak różowo nie wygląda kurcze muszę się nauczyć uważać, bo jak teraz wpadnę to masakra jakas będzie
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #394700 przez sylwka727
Mirelcia skarbie nie mów tak zobaczysz wszystko się ułoży i Duśka będzie miała rodzeństwo bo jak będziesz tak mówiła to będę musiała wytoczyć jakieś ciężkie działa na Ciebie może Ty będziesz moją parą czy to nie Ty zawsze mówisz że IIkreseczki w pojedynke nie chodzą
A to teścik z dzisiejszego poranka
A to teścik z dzisiejszego poranka