BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

12 lata 6 miesiąc temu #394162 przez princess
Sylwko, gratuluję z całego serca i cieszę się razem z Tobą Kochana :) :lol: :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 5 miesiąc temu #394347 przez Asik
Hello :)

Bidolku gratulacje :D :D :D :D :D :D

Sylwaka :D :D :D :D ja miałam identyczne kreseczki :) :D :D :D suuper :) ale wieści :)

Sasetka... w pełni popieram to co Syllka napisała , w końcu się rozwodzicie to pewnie że kasy nie ma obowiązku Ci dawać.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Iwonta :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: jestes bardzo dzielna :kiss: :kiss:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 5 miesiąc temu #394374 przez Marta M
Witajcie, nie bylo mnie dawno bo siedzialam u rodzicow prawie dwa miesiace, maz mial szkolenie i tak mi sie schodzilo...

Z ostatnich stron widze, że sylwka zaciązyla, bidol urodzila :)

sylwka mysle ze moge gratulowac :kiss: :kiss: :kiss:

Bidolku Tobie też, witamy córeczkę :)

Dzialo sie jeszcze cos ciekawego??? :)

A tu moja 10 mieisieczna Maja:

12 lata 5 miesiąc temu #394462 przez sylka
Marta jaka Maja słodka :kiss: U nas Kuba tez tak w wózku sklepowym spiewa :) albo zaczepia inne dzieci
12 lata 5 miesiąc temu #394473 przez agnesssa
Sylwka Wielkie Gratulacje, w końcu dwie kreseczki na staraczkach :kiss: :kiss: :lol: :lol:

MatraM Maja jest przesłodka, wielkie całusy w tą śliczną buziulkę :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
12 lata 5 miesiąc temu #394532 przez iwonta_kg
Mam pytanie:

Czy któraś z was będąc po cesarce miała bóle blizny??? Mnie strasznie boli ta blizna jakby ktoś mi igłę wbijał albo tak dziwnie piecze :angry: :angry: Minęło dwa i pół miesiąca i nie powinno chyba mi już nic dolegać... Zastanawiam się czy mi nie zostawili może czegoś w środku :huh: Jakiś gazik, wacik albo coś? To tak nagle łapie chwile boli i przestaje. Wcześniej tak było ale to na zmianę pogody a teraz inny jest ten ból a pogoda ciągle ta sama... :dry: :dry: :dry:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
12 lata 5 miesiąc temu #394552 przez sylwka727
Dziękuję , dziękuję dziś też robiłam testa taka sama krech może później wstawię fotkę kupiłam 3 następne że by do czwartku bo jestem sprytna i byłam u koleżanki i załatwiłam sobie wizytę do zajebistej ginki oczywiście jeśli się ciąża potwierdzi bo ma mało miejsc i tylko w ciąży bierze :)

Marta
super świetna Maja :kiss:

Sasetka to sytuacja Ci się za bardzo nie zmieniła bo jak mieszkaliście razem to też mówiłaś że mąż kasy Ci nie daje

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
12 lata 5 miesiąc temu #394613 przez gosiak
sasetka nie wiem ile prawdy jest w tym co piszesz, ale troszkę dziwna ta Twoja historia...

Majeczka przeurocza :kiss:

Bidolu gratuluję przyjścia na świat Kamisi :kiss:

sylwka
tu tez gratuluję :lol: :lol: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 5 miesiąc temu #394636 przez sylka
Iwonta co prawda nie mialam CC ale kiedys mialam zabieg i blizna nie raz mnie bolala bo sie schodzila.
sorki ze bez znakow PL pisze ale Kuba porzestawial mi znaki...

3majcie kciuki, wlasnie pieka sie moje pierwsze buleczki drozdzowe z kruszonka :D
12 lata 5 miesiąc temu #394664 przez różyczka
iwonta_kg napisał:

Mam pytanie:

Czy któraś z was będąc po cesarce miała bóle blizny??? Mnie strasznie boli ta blizna jakby ktoś mi igłę wbijał albo tak dziwnie piecze :angry: :angry: Minęło dwa i pół miesiąca i nie powinno chyba mi już nic dolegać... Zastanawiam się czy mi nie zostawili może czegoś w środku :huh: Jakiś gazik, wacik albo coś? To tak nagle łapie chwile boli i przestaje. Wcześniej tak było ale to na zmianę pogody a teraz inny jest ten ból a pogoda ciągle ta sama... :dry: :dry: :dry:

mnie własnie blizna po cc tak straaaaaaaaaaasznie boli gdy jajeczkuje, jedynie ketonal forte pomaga :dry: czasami az nie moge sie ruszyć z krzesła, na chwile mija i potem znowu, ale lekarz mnie uprzedzał, ze tak po cc moze byc...

pozdrówka dla wszystkich staraczek :kiss:
Emka buziaki szczególne :kiss: (gadu mi sie zrypało :( )
gratuluję 2 kreseczek Sylwka :)
Mirella zdrówka Ci życzymy z Bianusią DUŻO :kiss: w końcu kiedys sie zglosiłas na adopcyjną ciocię więc wpadamy tu czasem i sie martwimy o Ciebie, ze Ty chora :dry:
No i kuzyna Franka Ajłonkowego całujemy mocno :kiss:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
12 lata 5 miesiąc temu #394684 przez Mirella
Różyczko no ale tak bez foty Bianusi?????? no tak to sie nie robi, no ;)

Majeczkę wycałować proszę moooocno, Bianusię też, ciocia pamięta :lol:

Ketonal forte to ostatnio mój przyjaciel, uzależnię się w końcu. świra można dostać, co chwila muszę się kłaść, eehhhh, a od jutra sama z Duśką zostaję, to będzie jazda ;)

Sylka o ile mnie pamięć nie myli to pod Windowsem kombinacja prawy shift i prawy control zmienia język.
I jak bułeczki?

no i znowu się flaki buntują, i tak co chwila, eehhhhh, rezydentką tu zostanę, ale Duśka to się rodzeństwa już raczej nie doczeka :(
12 lata 5 miesiąc temu #394687 przez gosiak
Mirella ani nie mów takich bzdur, wyzdrowiejesz a wtedy rodzeństwo się pojawi dla Duśki, może fasolka właśnie czekała aż się za siebie weźniesz i do zdrowej mamy chce przyjść :kiss: :kiss: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
12 lata 5 miesiąc temu #394692 przez sylka
Bułeczki wyszły super :) Chłopaki się zajadają. Będę częściej robić :)

MIrelka trzymaj siętam i tak jak pisze Gosiak fasolka czeka na zdrową mamę :)

Dzieki za podpowiedź bo kombinowałam z shft+ctrl i alt ale prawy a tu trzeba było prawy alt a lewe shfi i ctrl :)
12 lata 5 miesiąc temu #394698 przez Mirella
no to fota bułeczek i przepis ino roz! :lol:

Kurcze samo szczepienie na żółtaczkę z pół roku trwa, potem operacja, po operacji odczekać.... diabli wią co z nerami po drodze się wydarzy, no ja nie wiem, mnie to tak różowo nie wygląda :( kurcze muszę się nauczyć uważać, bo jak teraz wpadnę to masakra jakas będzie :(
12 lata 5 miesiąc temu #394700 przez sylwka727
Mirelcia skarbie nie mów tak zobaczysz wszystko się ułoży i Duśka będzie miała rodzeństwo bo jak będziesz tak mówiła to będę musiała wytoczyć jakieś ciężkie działa na Ciebie ;) może Ty będziesz moją parą czy to nie Ty zawsze mówisz że IIkreseczki w pojedynke nie chodzą ;)

A to teścik z dzisiejszego poranka :lol:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
Załączniki:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby